Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

pan Paroubek je jedním z těch, kteří se na vámi popisovaném stavu podíleli lvím dílem

4 1
možnosti
MP

Lidé na Slovensku i ve Francii poznali, kam kráčí levice, proto ji odmítají!

1 1
možnosti
VS

Pane Němče, zdá se mi , že "Vaše projevy by se daly označit za jednání přechytralého hňupa, který jen papouškuje to, co už někde slyšel či četl, pokud číst vůbec umí a chce se zavděčit svému současnému mocipánu svými nesmyslnými a populistickými slinty a kydy".

8 2
možnosti
Foto

Pane Vladimíre Studený, nechte si svoje prihlouplé, drzé a urážlivé komentáře a útoky na mojí osobu! Vy totiž zřejmě ani nic jiného neumíte, nic neznamenáte, nic jste nikdy v životě nedokázal a jste zatrpklým a bezvýznamným zapšklým človíčkem, který těm, co něco opravdu dosáhli a dokázali jen závidí. Uvědomte si laskavě, že já se nepotřebuji vůbec nikomu a nikde zavděčovat, neboť svoji práci pro společnost jsem již dávno řádně odvedl, požívám zaslouženého důchodu a v podstatě po nikom nic nechci. Ale není mi jedno, jak to tady dnes vypadá, co je tady za bordel a jací zločinci rozkrádají tuto společnost! Proto alespoň občas vypomáhám - a zcela zadarmo - tam, kde vidím, že je to potřeba, protože mám nejen dostatek teoretických znalostí z řady oborů, ale i mnoho praktických zkušeností, včetně řízení velkých kolektivů chytrých a vzdělaných lidí, kteří opravdu něco umí. A že Vám a několika vám podobným individuím se to nelíbí, to je jen vaše věc. Podle mne se sám pasujete do role naprostého duševního chudáka.;-DP.S. Nebyl jste v minulém režimu vojenským politrukem? Ti se chovali stejně jako Vy.

3 4
možnosti
BT

teď si promítněte vaše říkání na vašeho předsedu a už víte proč je  na smetišti dějin ;-D

6 0
možnosti
VH

Už chápete, že známého politika (tedy spíše "politika") Paroubka, ani jeho poskoky volit nebudeme?

7 2
možnosti
Foto

My také, pane Vladimíre Hrubý, o vašich několik hlasů nestojíme. Buďte zdráv, Vy voliči ODS a TOP 09.  P.S. Kdybyste byl opravdu chytrý, nikdy byste takové pravičáky nevolil, protože ti "hrabou" jen pro sebe a pro obyčejné slušné lidi práce nikdy neudělali nic dobrého;-D.

1 2
možnosti
BM

Trochu odbočím. Nevím, zda je přípustné propagovat svojí příslušnost k určité politické formaci a především svojí kandidaturu do různých zastupitelských orgánů zde na blogu.......:-/.

2 0
možnosti
Foto

Je to jistě zajímavé, protože politicky pan Kiska příliš čitelný není.

Osobně mne zaujalo, že je pro uznání albánského Kosova (tedy zločinu spáchaným zeměmi NATO) a Robert Fico je proti uznání tohoto zločinu.

Jak je vidět, tak voliče politické názory prezidentských kandidátů na Slovensku zřejmě nezajímaly.

Podobně je tomu i u nás v případě pana Babiše, protože ten je pro mne politicky nečitelný doposud. K ožehavým tématům jako církevní restituce, či Ukrajina se pro jistotu nevyjadřuje, ale u voličů je populárnějším politikem.

Ale v podstatě s Vaším článkem souhlasím.

2 2
možnosti
PU

P71e83t55r 43U38h58e58r

31. 3. 2014 22:32

ty máš fakt dost, petříku ;-D

1 2
možnosti
JC

Máte sice pravdu, ale aby to pro slováky nebylo z bláta do ještě většího bahna. Kiska je dost nečitelnej a nějak nedůvěryhodnej. Alespoň podle mého osobního názoru.

0 8
možnosti
PU

P90e49t41r 37U18h35e44r

31. 3. 2014 9:03

jak dlouho znáš osobu A. Kisky a v čem je nedůvěryhodný, ty znalče Slovenska?

4 2
možnosti
TM

Aspoň jeden ví, co nevolit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik