Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A nejhorší je divočák Miroslav Němec, kandidát věd. ;-D

Vy jste vůbec nepochopil, že s takovou pšenkou na dožínky nedojde?

1 2
možnosti
JN

J80a51n 36N13o11h95a

25. 4. 2014 10:36

Pne Němec, občas čtu Vaše blogy, je vidět, že máte skutečně velký záběr zájmů  zřejmě i vědomostí. Píšete své blogy o myslivosti, zbrojních průkazech nebo i o nových modelech aut a zakrývání obličejů zločinců. Jak píšete na svém profilu, tak kandidujete do Evropského parlamentu - v případě, že se tam dostanete (budete zvolen), co byste tam chtěl z těchto Vašich literárních zájmů prosazovat? Jako občan a volič chci mít jasný názor o Vašem působení a zastupování ČR.

1 0
možnosti
Foto

Pane Noho, vzhledem k tomu, že jsem takřka celý svůj život pracoval jako policista (plných 40 let) a nyní se i nadále bezpečnostní problematikou zabývám, zcela jistě bych v EP upřednostnil otázky bezpečnosti. To ale nevylučuje, abych případně řešil i další problémy, pokud jim ovšem budu rozumět. Otázka držení a nošení zbraní obyvatelstvem s problematikou bezpečnosti úzce souvisí a myslivost také, protože ta se bez loveckých zbraní provozovat nedá. Dnes tam (v EP) bohužel rozhoduje řada lidí, kteří o tom nevědí vůbec nic, resp. z výsledků jejich práce mi to tak připadá. A pokud jde o ta auta, mám k nim kladný vztah jako snad každý chlap a každý český úspěch mne velmi potěší. Myslím si, že naši poslanci v EP mají za povinnost hájit tam naše - české národní zájmy a potažmo zájmy všech našich slušných občanů. Díky za komentář A mějte se pěkně:-).

1 0
možnosti
JP

J35o57s16e27f 69P65o34t32r

24. 4. 2014 22:40

Byl jsem na naháňce divočáků (jako honec), polovina lesa rozrytá, všude plno stop. Účast asi 80 lidí, střelci a honci, výsledek 1 ( slovy: jeden) zastřelený kňour.

1 0
možnosti
Foto

To je, bohužel, realita, protože tato zvěř je velmi bystrá a učenlivá a většinou z obsazované leče odejde ještě před tím, než to stačí myslivci celé obstoupit. A i když tam zvěř zůstane, většinou pozná, kde je slabé místo, např. střelci hodně daleko od sebe, apod. a prorazí celá tlupa.  A vždycky se také, z bezpečnostních důvodů, střílet nedá, neboť při naháňce je v lese hodně lidí, lovců i honců a střela z kulovnice letí někdy až 5 kilometrů a po celé dráze je schopna usmrtit, některá střela se odrazí a letí úplně jiným směrem, apod., což je velké riziko a slušný myslivec proto raději nevystřelí. Bachyně se selaty si také velmi dlouho pamatuje, kde o nějaké selátko přišla a tomu místu se velkým obloukem vyhýbá, i když je tam plné koryto pochoutek. Bachyně je vynikající máma a řada dnešních mladých žen by si z její péče o potomstvo mohlo brát příklad. Pak bychom nemuseli vyšetřovat, proč malé dítě vypadlo z okna a jeho matka byla v bytě opilá, apod. Díky za komentář.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik