Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Jednoduché, pokud budou chtít věznice zaměstnat vězně, bude se muset vzít práce jiným lidem  " venku". Ti budou jistě mít radost až budou sedět doma na dávkách. Jestli jste si toho ještě nevšiml, sehnat práci je dnes velký problém.

2 0
možnosti
VK

já bych je poslal na úřady, kde je - jak je nám stále tvrzeno ( a což bude vzhledem k nekonečným frontám nejspíše pravda) - nedostatek úředníků. jeden měsíc na přepážce takového úradu práce nebo - teď si zaboha nevzpomenu jak se ten úřad jmenuje - prostě tam kde vydávají řidičáky a oni by si to celkem rychle rozmysleli páchat nějakou trestnou činnost :D

0 0
možnosti
VH

Kdysi, ještě za komančů, jsme v našem podniku zaměstnali cca 30 vězňů. bylo to ale pro náš podnik velice finančně ztrátové. Jediné řešení by bylo je zaměstnat jako Jeana Valjeana nebo frajera Luka.

2 0
možnosti
MJ

Hloupé je, že když budou nějakou práci dělat vězni, velmi pravděpodobně o ni přijdou nějací nevězni.

2 0
možnosti

Tý brďo. Koukám paroubkovec a držící se hesla Arbeit macht frei. No už to začíná - ta nahnědlost je tady tedy už více než zřejmá. Jak jednoduché autore, že.

1 5
možnosti
Foto

Pane Špáto, Vy snad chcete převychovávat zločince válením se na kavalci, cvičením  v posilovnách a školením se v dalších technikách zločinu? A my je budeme ještě živit z našich daní? Nebuďte naivní člověče a nesrovnávejte nesrovnatelné.:-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1166x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik