Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Nemáte obavy, že když si někdo z vedení MV nebo Policejního presidia přečte vaše výplody, že vás obviní z poškozování dobrého jména a znevažování práce policejního sboru?

4 0
možnosti
Foto

Milý pane Mudro, já jsem ve všech režimech vždycky říkal co si myslím  a vždy jsem vystupoval kriticky k chybám. Měl jsem s tím problémy v minulém režimu a ne malé, ale i nyní, ale ani dříve si na mne nikdo nic moc nedovolil, protože všichni tak podvědomě tušili, že moje kritika je pravdivá a že směřuje k nápravě kritizovaného stavu. A nyní, pane, máme navíc již demokracii, která přímo předpokládá, že budou veškeré problémy společnosti diskutovány veřejně a že nikdo nebude kvůli svým názorům diskriminován. Vy to nevíte? Myslíte si, že na MV či PP sedí hlupáci, kteří nemají vlastní názor? A myslíte si, že je hodně odlišný od této mého? To bylo možná tehdy, když tam seděl pasák ovcí se svými kamarády od piva a nebo reformátor Langer. bAle nikoliv nyní, pane. Buďte zdráv a chcete-li i vesel:-). Dobrou noc. MN

0 0
možnosti
LK

L62u30b77o68š 34K62r90i45m89l

7. 10. 2013 10:57

Že by docházely peníze na výsluhy a komunistický důchod ?

3 0
možnosti
Foto

Už plně chápu, proč noví policisté přicházející z Policejní akademie České republiky mají levicové názory, proč podle nich nám nejlépe bylo za komunistů. Pokud je učila osoba, jako jste vy, tak se už tomu nedivím.  Mám pocit, že byste byl pro tuto republiku prospěšnější, kdybyste se věnoval zahrádce anebo rybaření.

9 0
možnosti
Foto

Milý pane Kindle, ke studiu Policejní akademie České republiky v Praze, která je jedinou vysokou školou univerzitního typu v celé ČR, která vyučuje kvalitní kriminalisticko právní a bezpečnostní obory, se po přísných přijímacích zkouškách dostanou pouze nejlepší z nejlepších a nikoliv protekční floutci z nejbohatších rodin, kterým je od malička "umetána" cesta penězi a výhodami svých rodičů. A ti opravdu nejlepší většinou pochází z rodin normálních lidí práce, jejichž děti si vždy musely všechno tvrdě vypracovat a vidí tu situaci kolem sebe reálně, vidí nezaměstnanost a neskutečný bordel této vámi propagované "demokracie po česku". Proto mají, až na výjimky, levicové názory. My je tam učíme vysoce odborné věci, nikoliv politické proklamace. A jinak, celý život se věnuji sportu, motorismu, zahrádce, přírodě, rybaření, myslivosti i dalším zajímavým činnostem a doporučuji to každému, protože sedět doma u počítače a plácat nesmysly umí dnes každé malé dítě, které však neumí udělat ani pár kliků, či dřepů a má-li uběhnout ve škole 1 kilometr, raději jde k lékaři. I to jsou, pane, výsledky porevolučních změn. Mějte se pěkně:-).MN

0 2
možnosti
MT

Tohle musí být jen pokuds o vtip.

Velká většina toho, co jste jmenoval, bylo ve své době beznadějně zastaralé a tak nějak zaseklé vy vývoji. A tím pádem absolutně nekonkurence schopné.

A to sklo se dělali v NOVÉM Boru. Jen tak pro Vaše info.

8 0
možnosti
Foto

Váš příspěvek hodnotili kladně samí emigranti, kteří si tady teď před lidmi poptřebují nějak zdůvodnit, že odsud zbaběle utekli a my jsme tu museli bojovat za demokracii, že?:-)

0 1
možnosti
VS

Vy jste hloupější než jsem si myslel. Ke konci jsme vyváželi už jen do RVHP a nebo rozvojových států jako byla Libie, Irák atd. Ovšem ty už neplatili. Čím víc jsme "vyváželi" tím víc nám dlužili a ještě stále dluží. Byl jste někdy v nějaké továrně, třeba v cukrovaru nebo pivovaru? Nebyl! Jinak by jste viděl zařízení ještě z první republiky. Stát byl vnitřně zadlužen několika bilony. V podstatě většina průmyslu byla odepsána.;-O

13 1
možnosti

Nešlo o několik bilionů, pouze o bilion korun tzv. vnitřního dluhu, který ovšem lze považovat za virtuální realitu. Prostě se vypočítalo při tehdejší nízké efektivnosti investic, tehdejší struktuře nárdodního  jejich celková potřeba a tak se dospělo k výše uvedené částce. Vzhledem ke následujícím strukturálním změnám ta částka nutná na likvidaci vnitřního dluhu nakonec byla řádově nižší.

A je úplně jedno, na jaké trhy vyvážite, mimochodem třeba ten indický byl už  tehdy stejně náročný jako západoevropský.

0 1
možnosti
Foto

Pane docente, máte svůj názor zamrzlý na úrovni let osmdesátých či spíše sedmdesátých. Je to Vaše právo , naše je zase Vás absolutně nevolit a ve Vašich bludech Vás ponechat. Na místě "stínovém" nevadíte. Horší je, když podobnou diagnózu má současný prezident.

Myslím tím ekonomické teorie poplatné své době : proinvestovat se z krize - třeba pomocí směšných, atavistických plánů na vodní kanál Odra Dunaj ....etc etc

12 1
možnosti
Foto

Vy jste nepochopil vůbec nic, pane Sekle. Názory Miloše Zemana uznává většina slušných lidí současné společnosti, kteří mají sociální cítění a nejsou jen sami pro sebe, jako Vy sám.

0 1
možnosti
LN

"Je s podivem, že zemi, kterou nepustoší tornáda, neničí zemětřesení, úrodu nesežerou kobylky, netrápí ji roky sucha, místo sopky sem tam vybuchne parovodní potrubí, nezažila 68 let válku, dokáže dostat na kolena parta zlodějů, podvodníků a lumpů během 23 let“.

...to že tento slint...vám připadá výstižný...svědčí o tom ...kam si máme zařadit vaši...respektive vašeho vůdce...stranu......

...a z vaší reakce je jasné .....že to víte taky a tak si pomaloučku chystáte pozici pro přestup ke komunistům.....

8 2
možnosti
MM

V globále máme všetko, jak pravil Husák. Doprčic, já jen ten globál nemohl najít. ;-DVše bylo špicový a málem nám za ty výrobky ruky rvali.;-D Prd bylo a když, tak socialistické šunty. Jste smutný příběh.

12 2
možnosti
SS

Vypada to, ze "stinovy" ministr obusku se snazi svymi "vyplody" jednak snazi totalne zdiskreditovat svou a Paroubkovy partaj (LEV21) u zbytku normalnich lidi co by je mohli volit a na druhe strane odlakat skalni volice o KSCM (zpusobem - prebit Semelovou). Jen houst ... roztristeni levice je dobre ... ;-D

9 2
možnosti
Foto

Uvědomte si laskavě, že LEV 21 je nová - moderní levicová politická strana a že ji vede zkušený a průbojný politik a úspěšný předseda vlády Ing. Jiří PAROUBEK, který se jen tak nevzdává. Proto nebudeme prosazovat nějaký pravicový odpad, který právě už v těchto volbách dostane účet za své zločiny proti lidem této země. Uvidíte.

0 0
možnosti
SS

Vozy Skoda 120 jednou zkusili vyzezt do Kanady a USA - dohledejte si jak to dopadlo ...

9 0
možnosti
VK

Noooo snaha byla. Pokud si dobre pamatuju, nejaky nadsenec to zkousel. Po kontinentu jezdi asi 5 nebo 6 skodovek od te doby.

1 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1166x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik