Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vždy budu upřednostňovat demokratický a svobodný stát se všemi jeho nedostatky, s mafiemi, korupcí před "sešněrovaným" totalitním zřízením, kde budou vládnout policejní důstojníci

5 2
možnosti
MM

M12i31l93o59š 69M30a59r60e84k

11. 3. 2014 20:37

Pánové, nebylo by snad lepší diskutovat o problému věci, než se snažit odmítnout vlastní nedostatek inteligence a napsat skutečný blog zcela znalý problematiky?

0 0
možnosti
VS

O to jsem se pokusil, když jsem níže upozornil na (podle mne) faktický rozpor v článku. Tamtéž můžete shlédnout, jak reagoval pan stínový...

2 1
možnosti
Foto

Mafie mafií a gang gangů, kde se soustřeďují největší a nejhorší zločiny se jmenuje stát.

2 1
možnosti

Za vás se na institutu Džeržinského opravdu nemusí stydět...

...začaly pronikat na naše území zločinecké gangy z Ruska, Ukrajiny, Gruzie a Arménie...

A kde se tam vzaly, když tam byli komanči podstatně dýl u vesla ? ;-D;-D;-D

3 1
možnosti
Foto

Pane Šimoníku, v těchto zemích, byť zastřešených SSSR, působila mafie již v době socialismu v devadesátých letech minulého století a v řadě případů byla přímo řízena i vojáky z povolání. Něco si o tom přečtěte, než začnete dělat přechytralého, jako ostatně vždy děláte.

2 0
možnosti
VS

Tak jsme se zase zasmál, až jsem se za břicho popadal. Jiří Paroubek, který se před listopadem v podstatě stýkal buď s agenty StB a nebo mafiány, má proti ním bojovat. Už jsem vám jednou doporučoval, aby jste si přečetl knihu Estébáci, tuneláři, miliardáři...Zvláště doporučuji kapitolu věnovanou vašemu Jiřikovi!;-O

3 1
možnosti
VK

"Zatímco tedy na našem území do roku 1989 organizovaný zločin v podstatě neexistoval"... Tak timhle jste prekonal vsechny dosud napsane blbiny. Na Vasem uzemi pred rokem 1989 neexistovalo naopak nic jineho nez komunisty dobre zorganizovany organizovany zlocin. Jo  a jeste dotaz. Jak dlouho bude jeste LEV 21 novou stranou. Neni uz trochu v duchodovem veku, pro takove oznaceni? Asi budu muset zavolat Paroubkovi jestli vi kdo mu dela negativni reklamu.

3 2
možnosti
JV

J47a11n 27V49l41č22e29k

12. 3. 2014 8:57

Možná pamatujete z dřívějších dob v diskusích iDnes kydy které publikoval nick Madqert, vl.  jménem Ondřej Macura. (Říkalo se mu "oranžový hnůj"). Byl to placený diskutér ČSSD. Dělal to pro peníze než ho vyhodili, živil se tím. Později ho zaměstnal Paroubek. Co je s ním dnes nevím, možná ho Paroubek vyhodil taky.Jeho práci přebral p.emeritní a to za pouhá dvě slova "STÍNOVÝ MINISTR". No, ať je to jak chce, Paroubek rozhodně ušetřil.

1 0
možnosti
Foto

Kruci, to si ten sken neumíte alespoň oříznout?

5 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik