Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Opak je pravdou, populistické je dělat že výsluhy jsou v pořádku.

Všem zaměstnancům co pracují v rizicích se důchodové výhody odebraly, dokonce i matkám všechno okrouhali, tedy nechápu proč právě tyhle skupiny motivovat finačně k tomu aby po 20 ti nebo 30 letech práce si odešli hřát zadnici na jinou státní ouřednickou stoličku a pobírat důchod + státní mzdu.

Vykládat o tom jak všichni výsluháři denně nasazovali svoje životy je demagogie nad demagogii.

Pokud jsem četl tak se nejedná o paušální odebrání výsluh ale o odebrání výsluh těm, co si chtějí hřát svou zadnici na nějaké státní úřednické stoličce. Tohle kdyby se zavedlo tak to určitě nikoho k odchodu od policie motivovat nebude.

Výsluhy by chtělo okrouhat pozvolna jako se okrouhávají ostatní důchodci,  tím že se prodlužuje věk pro odchod do důchodu.

1 0
možnosti
ZK

Z54d98e17n43a 30K55o11č69í

21. 5. 2014 19:37

Odebrání výsluh bývalým policistům, hasičům, vojákům, celníkům, příslušníkům vězeňské služby a také příslušníkům všech tajných služeb jsem  Martinu Stropnickému navrhla já. Říkal, mi, že to půjde těžko, protože tento komunistický relikt,  je silně zakořeněn u těchto státních zaměstnanců,  ale že se o pokusí. Bohužel nedokáže odhadnout jaký bude výsledek jeho snahy, ale pro mě to prý alespoň zkusí. ;-)

0 1
možnosti
Foto

;-D Tohle mi uniklo...je to zábavné...a pokud ministr Tobě řekl, že nedokáže odhadnou, jak to dopadne...tak já to říct umím :) Nic z toho, co Ti slíbil, že se pokusí, se nestane :))

1 0
možnosti
Foto

V78l48a37d26a 33V41a19n21e39k

21. 5. 2014 18:30

Tolik blábolů,je schopen splodit jen "stínový  LEF voko bere " máme kliku,že kráčí s Jyrkou do zapomění Rv:-P

2 0
možnosti
RN

V dnešní době je moderní, že hospodského dělá kovář, kováře zedník, zedníka malíř... prostě odborníka zastupuje laik - tak jako v případě ministra obrany...Tak co od toho herce vlastně můžeme očekávat ???....Maximálně populistickou komedii ! Takže Rv

0 0
možnosti
MB

Co dokáže pro blaho státu dělat takový "odborník" jako je voják coby ministr obrany, právník coby ministr spravedlnosti, doktor coby ministr zdravotnictví to jsme bohužel měli možnost mnohokrát vidět. Tihle "odborníci" těm nikdy nejde o blaho státu ale o blaho jejich mafie, takovýhle "odborník" to je  z hlediska zájmů všech pohroma, to by mělo být zakázané zákonem.  Rv

0 0
možnosti
PP

Má vůbec cenu na takovou kokoťárnu reagovat 8-o Rv ?

2 0
možnosti
DM

Ja si pane Nemce myslim, ze o odebrani vysluh uvazuje kazdy, kdo plati dane, ma zdravy rozum, a nepreferuje jedno zamestnani pred druhym.

3 3
možnosti
Foto

Za mne za základní myšlenku blogu...souhlas :)R^

1 1
možnosti
ZK

Z98d42e41n82a 23K20o96č29í

21. 5. 2014 19:51

Řekněte  penzistovi,který dnes odchází  v 63 letech dodůchodu ve  kterém bere 10.200 Kčměsíčně,  že průměrná výsluha policistůči hasičů,  činí navíc  k jejich příjmu ještě   10.475,--Kč  měsíčně.   

Myslíte, že systém poskytování výsluh jeněkde volně k dispozici ? Proč asi je tento systém tak tajen ? To sevojáci a policisté tolik bojí, aby veřejnost nevěděla, jaký je jejich skutečnýpříjem ?

 Víte kolik současnýchstátních zaměstnanců, kteří  berou svůjprůměrný cca 28-35 tis ještě příjem příjem cca 10,5 tis v čistém ?  Jsou to vesměs vedoucí dopravních odborů …….

Jsem toho názoru, aby odměňování  bachařů, policistů, vojáků ……  bylo průhledné stejně, jako je průhledné odměňováníostatních státních i soukromých zaměstnanců a nemělo pachuť nejrůznějších výsadpro vyvolené.

0 1
možnosti
MD

Stinovy min. vnitra na jinou strunu snad ani brnkat nemuze. Pruhledne, z jisteho pohledu pochopitelne. Ostatni, souvisejici, reknou jini.

1 1
možnosti
Foto

Není žádný důvod protěžovat jednu skupinu lidí na úkor ostatních. Normální občan čelí zvůli zaměstnavatele, může být vyhozen kdykoli, a bez výsluh. Policista jen tak vyhozen být nemůže. A pokud se sám rozhodne odejít, ještě dostane výsluhy ? Tady je něco špatně Rv

8 1
možnosti
ZK

Z27d26e71n43a 71K36o40č16í

21. 5. 2014 19:51

Výsluhy jsou špatně !!!!!!

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1166x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik