Středočeský Kolín uvítal návštěvu prezidenta Miloše Zemana se ctí.

Po včerejším naprosto nechutném a ničím neopodstatněném skandálu při návštěvě prezidenta Miloše Zemana v Dobříši, pokračovala dnes jeho návštěva Středočeského kraje, v jeho rodném Kolíně, v Kutné Hoře a v Cerhenicích bez problémů.

Na rozdíl od primitivů, kteří včera uráželi prezidenta České republiky v Dobříši u Prahy nechutnými transparenty, dnes prezident republiky pokračoval v návštěvě rodného Kolína, Kutné Hory a Cerhenic na Kolínsku a myslím, že byl spokojen nejen on, ale i všichni, kteří ho přišli, na jeho cestách za občany našich regionů, podpořit.

V Kolíně pana prezidenta náležitě uvítal, již před kolínskou radnicí, starosta města Kolína, Mgr. et Bc. Vít Rakušan, a to i přesto, že tento starosta je představitelem zcela jiné politické strany, než SPOZ či ČSSD. Je tomu tak, na rozdíl od řady primitivů v politice proto, že tento mladý starosta je na rozdíl od politických nul, inteligentem, který ctí hlavu státu, byť je z úplně jiné politické strany a dlužno dodat, že právě tak by tomu mělo být vždy. Pana prezidenta v Kolíně rovněž uvítali i kolínští studenti, kteří diskusi s prezidentem odměnili upřímným potleskem. Pana prezidenta jistě potěšilo i takřka zaplněné kolínské Karlovo náměstí, kde prezident naprosto pohodově diskutoval s kolínskými občany a naprosto přesvědčivě zodpověděl veškeré dotazy občanů, ale i novinářů.

Díky již tradičně perfektní práci kolínské policie, a to nejen regionálního odboru Policie České republiky v Kolíně, ale i Městské policie v Kolíně, zde nedošlo ani k sebemenšímu narušení dopravy v celém Kolíně a okolí, ani k jakémukoliv narušení setkání pana prezidenta s občany kýmkoliv, a kolínští občané zcela spontánně vyjadřovali našemu panu prezidentovi naprostou podporu.

Na dotazy občanů pan prezident odpověděl bez jakéhokoliv zaváhání, naprosto perfektně a s jemu vlastní nadsázkou, humorem a nezbytnými „bonmoty", které naši slušní občané hodnotí velmi vysoko a přímo je milují, neboť většinou zesměšňují exponenty polistopadové pravice, která v naší zemi zničila vše, co zde naši pracující těžce vybudovali za dlouhých 68 let od ukončení II. světové války.

Jsem velmi rád, že se dnešní mladí a inteligentní představitelé města Kolína, ale i jeho řadoví občané, zhostili návštěvy prezidenta České republiky se ctí a že ani další návštěvy regionů, které pan prezident ještě navštíví, nebudou vykazovat žádné excesy a přispějí nejen k popularitě našeho současného prezidenta, ale i ke stmelení doposud rozhárané společnosti, která by měla být naprosto jednotná.

 

Doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Ph.D.

Stínový ministr vnitra za LEV 21

Autor: Miroslav Němec, Doc. Judr., Ph.D., Dr.H.C. | čtvrtek 17.10.2013 2:14 | karma článku: 13,04 | přečteno: 1230x