Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J31a71r85a 37R26a57n42k

7. 1. 2014 0:11

Mate na mysli i ty mezinarodni? Oni si to o nem mysli vsichni a bylo by pro nej lepsi, kdyby se nadnesl nad sve vlastni ego a zacal si toho nevsimat. Na celem svete se nikdo s novinari nerozkomotruji "zastupci" narodu, tak jako v CR a Rusku.....cim to asi je?:-(

Muze to zkusit take tak jako jeho velky bratr Putin, obcas nejakeho nechat zbit do bezvedomi, nebo rovnou zliokvidovat.

1 0
možnosti
JR

J52a28r98a 47R12a78n10k

7. 1. 2014 4:00

Omlouvam se za preklepy.

0 0
možnosti
Foto

Máte ve svých vývodech jednu špatnou premisu. Lidé v politice - jak Vámi adorovaný Jiří Paroubek, tak třeba současný president a mnoho dalších - jsou placeni z našich daní. Jsou - ačkoli to zní divně - ti, kteří by nám za naše peníze měli sloužit. Pokud se někdo dere do politiky /což je případ těch dvou jmenovaných, ale jsou jich kopy/, musí počítat s tím, že v době mediální expanse se zpráva o čemkoli ihned rozšíří na internetu a dalších sítích doslova rychlostí světla. 

Zatímco před cca 50 lety by nebylo možné, aby se o opici hlavy státu nad korunovačními klenoty dozvěděli lidé mimo onu komoru, tak dnes - díky zmíněným médiím - to ví dříve Američan, než Čech bez internetového připojení.

Každý člověk, který vstupuje do politiky - tedy stává se oním sluhou ostatním, musí počítat s tím, že bude velmi zřetelný. Pokud nechce, aby byl sledován dnes a denně, má jedinečnou možnost - z politiky odejít a zůstat v anonymitě. Kupříkladu - důchodce M. Zeman odkudsi z Vysočiny může denně udělat své dvě láhve vína a několik panáků a nikoho na světě to nebude zajímat. Obyčejný Jiří Paroubek vymění svou ženu, která ho dostala tam, kde jednu dobu byl, za jinou, jistě atraktivnější a nikoho to nebude zajímat. Pokud podobný krok udělá předseda vlády nebo president kterékoliv republiky na světě, musí počítat s tím, že bude zveřejněn /třeba Klausovi to péro už nikdo nikdy neodpárá/.

Pokud jde o lživou informaci - tedy třeba to, že M. Zeman je ve skutečnosti abstinent a zlí novináři jej pomlouvají z nemírného pití - je třeba ony noviny zažalovat a vysoudit takovou částku, že zaniknou. Týká se všech politiků a známých okolností. V jejich případě je velká šance, že soud vzhledem k jejich popularitě bude reagovat vysokou pokutou. 

Na Váš titulek bych odpověděl také tak, že politici lžou rovněž a úkolem novinářů je jejich lži odhalovat - a to opět proto, že jsou placeni z našich daní - míním politiky.

6 0
možnosti
Foto

Pane autore, děkuji za přání, Vám do nového roku přeji zdravíčko a rodinnou pohodu.

1 0
možnosti
Foto

Paní Černá, rovněž já Vám velmi děkuji za přání - a pokračujte v psaní. Nedejte se odradit duševními chudáky a lháři, kteří si tady, většinou ještě anonymně, "honí" svoje ego, ani těmi, kteří nemají žádné sociální smýšlení, lidé jsou jim naprosto lhostejní, myslí jen na peníze a "hrabou" jen pod sebe. Těm jsem já již přestal odpovídat koncem minulého roku, neboť jde o zabedněnce s nimiž komunikovat je ztrátou času. Přeji Vám JEN VŠE NEJLEPŠÍ A AŤ SE VÁM DAŘÍ. Mir. Němec

0 3
možnosti
DM

Novinari si "upravovali realitu" k obrazu svemu od nepameti, za socialismu to bylo k obrazu svych nadrizenych straniku a cenzoru. Ostatne, jak jsem pod vasimi minulymi clanky uz nekolikrat dokazal, vy taky permanentne lzete, rekl bych, ze v mnohem zasadnejsich vecech, takze si s temi novinari muzete podat ruku...

12 0
možnosti
PK

Řekl bych, že novináři lžou ze stejného důvodu jako vy :-/

9 0
možnosti
JV

J37a10n 69V71l38č85e49k

6. 1. 2014 5:22

Ještě nám chybí Melichar a Baltazar. Kašpara už máme.

7 0
možnosti
JR

J37a24r92a 16R93a47n82k

7. 1. 2014 0:06

Mne uz jen chybi vzletnuti pana autora, tou patku na hlave mi silne pripomna pohadkovy film o Peter Pan, ale mozna, ze je to vlasove tupe.

1 0
možnosti
SS

No v Kanadske statni televizi CBC meli po zvoleni Zemana o nem porad - nazyvali ho Czech Jeltzin a pridali par jeho The Best videii ... a to bylo pred virozou u Korunovacnich klenotu ... To si taky vymysleli a videa natocili s dvojnikem??

7 0
možnosti

Tak u Zemana je to součást mediální záměrné sebeprezentace jeho vlastní osoby. Asi aby se co nejvíce odlišil od abstinenta a suchara Klause.

1 1
možnosti
VK

clovece bezte se lecit. I kdyz vam uz ani to nepomuze.

7 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik