Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vy asi nebudete souhlasit s: Lepsi propustit 10 vinych, nez zavrit 1 nevineho.:-/

0 0
možnosti

J36a14n 55K48o63ř85á53n

10. 4. 2014 14:34

Teda, teda ... takhle nadávat policistům, vojákům (aktuálně těm ruským, kteří vlastně nejsou z ruska ), zásahovkám, tajným, drogovým,.... to si asi nezaslouží :-)

0 0
možnosti

Člověče, vám snad už vážně hrabe ... nebo v sobě ty soudružské manýry prostě nedokážete potlačit, soudruhu ? A co teprv ty dlouhé vlasy ... to byly časy kdy jste jako soudruh dbal na socialistickou kultůru a "morálně" napravoval máničky, což ?

1 0
možnosti

Právě jsem v polovině románu 1984. Obrazovky v každém bytě, které vidí a slyší, jsou zřejmě vlhkým snem lidem Vašeho ražení.

2 0
možnosti

Absolvent Institutu Džeržinského, a jakej se z něho vyklubal fašoun...

2 3
možnosti
Foto

Vy jste nenapravitelný rozeštvávač pane Bróňo. Mohl byste svoje "šlehy" nějak doložil či dovysvětlit?;-D

0 0
možnosti

Co je Vám po tom, jak se kdo obléká? V čem chodí, co nosí na hlavě? Pamatuji doby, kdy takoví jako Vy, vrátili spolužačku v pondělí z učiliště, protože přijela v kalhotech které byly pruhované :-(

5 2
možnosti
Foto

Po tom mi není vskutku nic, pane Tribučku - ovšem jen tehdy, pokud takový zakuklenec neohrožuje ostatní lidi, nepřepadává pošty, banky, herny a obchody, nevyvolává rvačky na fotbalových stadionech, nenapadá další skupiny obyvatel, nepřepadává a neznásilňuje ženy, neprzní děti, nefetuje, nekrade a nepáchá jinou trestnou činnost. Pak ať si chodí třeba jako strašidlo, ale v místnostech, kde je třeba mapovat identitu každého člověka, musí být jeho obličej rozpoznatelný a identifikovatelný. Ale požadavky lidí zodpovídajících za bezpečnost dnes jdou mnohem dále. Stačí se podívat na opatření v USA, v Německu, v Itálii i jinde a ta opatření se každým rokem neustále zpřísňují. Je Vám to již jasné?:-)

0 1
možnosti

Kdysi navrhoval nějaký strojvůdce, dnes milionář, aby zakrývání obličeje bylo trestným činem. Vůbec nechápu, proč se to neprohlasovalo. Vyřešilo by se tím mnoho problémů. Kamerování na hřištích by bylo mnohem jednodušší.

1 0
možnosti

A co třeba mít povinně na čele vytetované rodné číslo?

3 0
možnosti
Foto

J31a80k40u78b 67R55o31t28h

3. 4. 2014 11:15

Já jsem fakt rád, že lidi vašeho druhu už nemají žádnou moc a mohou jen plkat na svých blozích. Pán nás ochraňuj před mocenským návratem vaším a vašich parteigenosse.;-O

9 3
možnosti

Některý lidi by měli chodit zahalený povinně, aby se člověk na ty pitomý ksichty nemusel dívat.V

Jinak mě váš článek vrhnul do doby tak před třiceti čtyřiceti lety, kdy na ulici běžně fízlové perlustrovali každého kluka, který měl delší vlasy a odrbané džíny (tenkrát se ještě říkalo texasky). Vám se po té době stýská, viďte. Skoro bych řekla, že jste byl jeden z těch hodně agilních fízlů.

8 1
možnosti
Foto

Milá paní, vaše invektivy a řeči o "fízlech" nechávám zcela bez povšimnutí, protože je známo, že řada starších dam občas blouzní. Ač nikomu nic zlého nepřeji, přál bych Vám, abyste byla nějakému takovému přepadení přítomna osobně - a garantuji Vám, že byste rychle změnila názor. Většina přepadených, pokud to vůbec přežila se doživotně léčí na psychiatrii a kolabuje i na ulici, když jen takové zakuklené individuum vidí na dálku.:-)

1 3
možnosti
Foto

Jestliže zahalování souvisí s počasím, tak je to v pořádku. Ale když je zahalen účastník demonstrace, tam pro to důvod nevidím proč se schovává. Naposledy jsme viděli ničení stadionu. Ti nejhorší vandalové se různě maskovali. Jestliže si mysleli, že činí správně, tak proč ten skrytý obličej?

2 0
možnosti

Tohle už řeší Zákon o právu shromažďovacím, konkrétně § 7 Povinnosti účastníků shromáždění: "Účastníci shromáždění nesmějí mít obličej zakrytý způsobem ztěžujícím nebo znemožňujícím jejich identifikaci, je-li proti shromáždění prováděn zákrok útvaru Policie České republiky."

Rozdíl je v tom, že pan emeritní by asi nejraději nechal preventivně perlustrovat každého občana jen na základě toho, že nenosí tesilové sáčko a krimplenovou košili.

7 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik