Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Takže kandidát do EP... Pořád ještě trváte na tom, že nejste politik?

2 0
možnosti
Foto

Pane Studený, NEJSEM PLACENÝ POLITIK, neboť veškerou svou - a takřka zanedbatelnou politickou činnost - dělám zcela zdarma a pomáhám jen těm politikům, kteří jsou slušní, vzdělaní, pracovití, průbojní a nekradou (!!!), nikomu jinému. Proto také moje činnost nestojí daňového poplatníka ani haléř (jen sám sebe a svoji rodinu ochuzuji o volný čas), z čehož lze zcela logicky dovodit, že nikomu není nic do toho, co dělám, natož do toho, co jsem kdy dělal a co ještě dělat budu. Pochopil jste to už konečně, či to ještě stále potřebujete dovysvětlit?

1 1
možnosti
DM

Vsimnete si, ze docent se mezi svymi dvema poslednimimclanky, tedy mezi 25.2. a 28.2., stal kandidatem do EP ;-) Vycet jeho funkci je tak opet delsi. Jak je ale videt, mezi poctem funkci a inteligenci je zejmena u pana docenta neprima umera.

3 0
možnosti
Foto

Reagujte na článek a zanechte osobních invektiv. Ostatně prvně s panem docentem souhlasím!!

2 2
možnosti
VS

Takže Paroubek není politik?!:-P

2 0
možnosti
Foto

Milý pane Svobodo, Jiří Paroubek je samozřejmě politik a podle mne, je to velmi schopný politik, který chce udělat něco potřebného pro obyčejné slušné lidi, tj. pro lidi, kteří se živí vlastní prací, pracují či pracovat chtějí, starají se řádně o rodinu a o své děti, nekradou, nikoho nepodvádí a nepáchají ani žádnou další trestnou činnost. Jiří Paroubek je velmi pracovitý politik, který vyžaduje od všech svých spolupracovníků tvrdou práci za každé situace a kdo není schopen poctivě a tvrdě pracovat, s tím on nekomunikuje či komunikovat přestává. Já mu pomáhám právě proto, že je slušný, vzdělaný, pracovitý a jako jeden z mála současných politiků nekrade a také proto, že si mne on sám vyhledal v akademické sféře jako odborníka, opakovaně mne sám žádal o spolupráci a když jsme se poprvé osobně viděli, zcela otevřeně odpověděl na všechny moje otázky - a některé byly velmi nepříjemné. Přitom mne mohl klidně poslat do háje. Proto za ním stojím a jsem jeho nejbližším spolupracovníkem - což však neznamená, že jsme kamarádi. Dovedete ty vztahy pochopit? Já myslím, že ano. Tak se mějte pěkně.:-)

1 0
možnosti
LN

..jo manažÉr.....to bude vono...to je řešení ...tak nějak po LEVsku:-/8-o

4 0
možnosti
Foto

Pane Nádvorníku, nehledejte v textu "mouchy", neboť já po sobě žádné texty nečtu - nemám na to čas a chybka se občas vloudí. Na kvalitu a srozumitelnost textu pro slušné lidi to ovšem žádný vliv nemá. Pokud to Vám, a nebo tomu vašemu pejskovi, kterého držíte na fotografii,  velmi vadí, tak se omlouvám.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik