Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Netusil jsem, zeby komunista (tedy i zlocinec) a protekcni dite (synacek generala)  Remek byl ve svete nejak zvlast uznavany.

A na veceri s opilcem bych take nesel.....Rv

0 1
možnosti
Foto

Pokud někdo tvrdí, že první československý kosmonaut je zločinec, vypovídá to jen o něm samotném. A nazývat prezidenta republiky opilcem je vrcholem neúcty k demokraticky zvolené hlavě státu. Byl byste raději, aby tady vládl "spící monarcha"? To by to tady dopadlo. Přemýšlejte hlavou, pane. Hezký den.:-)

1 0
možnosti
MS

Zdá se, že soudruhu Němcovi došly argumenty, tak mě "naprášil" a nechal celé vlákno smazat. Taky řešení .... :-P

0 0
možnosti
Foto

Tak poslouchejte Vy soudruhu Stehlíku, co to tady melete za nesmysly? Co Vám kdo smazal? Já jsem Vám pouze odpovídal, pokud jsem měl možnost, protože opakovaně mě to tam nepustí, ale proč bych to nechal smazat? Myslím, že to tady mohou ovládat jiní, takoví Ti "zakuklenci", kteří mají na profilu falešnou fotku a jinak ani čárku. Ti jsou krajně podezřelí, že jsou někým placení, aby tady rozdmychávali nepokoje, přečtěte si některé jejich názory a dojde Vám to. Jinak já jsem sice celý život policistou a dobrým policistou, ale nikoliv udavačem. V tom  je totiž podstatný rozdíl, pane Stehlíku, víte? Tak nikoho neurážejte! Přeji Vám hezký večer a klidné přemýšlení.:-)

0 0
možnosti
Foto

Pane Nemec, mame porad jeste demokracii a zadnou komunistickou cenzuru a Vy nejste jeste ministr vnitra, a proto si muzu psat co chci a dokonce z ciziny. Muzu Vas ujistit, ze prestoze nemam rada komunisty, nejsem zadny proticesky zivel, spis naopak.

1 0
možnosti
Foto

Tak alespoň to Vás, paní Dano, chválí, že nejste protičeský živel. Z toho mám opravdu radost. A nebojte se, že by tady byla nějaká komunistická cenzura. Ta tady nikdy nebyla, protože tady nebyl žádný komunismus, ale jen socialismus, a to ještě v počátcích svého vývoje, a už také nikdy, alespoň za našeho života, nebude. Takřka všechny naše noviny jsou dnes v německých a švýcarsklých rukou, takže - bohužel - jen nepíší o těch českých problémech, které bychom potřebovali řešit, ale píší tak, jak si to přejí jejich němečtí a švýcarští majitelé. Ale většině obyčejných lidí je to v podstatě jedno, protože oni nemají už ani na jídlo, takže ty noviny moc nekupují. Dovedete to pochopit a nebo to chcete ještě vysvětlit podrobněji?

1 2
možnosti
KB

Představa, že byste se, nedej bože, mohl stát ministrem vnitra, je největším argumentem proti volbě LEV 21.

6 2
možnosti

Není větší argument Paroubek?

Vlastně, ono to vyjde na stejno. Moci chtivý komouš bez ekonomického vzdělání a nebo pragmatický moci chtivý komouš který ekonomické vzdělání popře.

1 0
možnosti
Foto

Pane Boze, kam jste to v Cesku dosli, ze se vraci vlada byvalych komunistu a policajtu?

4 3
možnosti
DD

No to víte, rakušák a přítel sudeťáků nejlepší na Hradě, naštěstí pro nás, není. Že vy byste si to přála, spolu s dalšími Němci a Rakušáky, je jasné. Češi se nenechají tak lehce ovládat germány, jak si myslíte.:-)

Ještě byste mohla vysvětlit, kde vidíte ve vládě komunisty a policajty? Když už teda jste tak chytrá a komentujete jako cizinka naši novou vládu.:-)

3 4
možnosti
Foto

No nevim, bydlim v Bonnu a pan Schwarzenberg je po panu Havlovi jedinny uznavany a ceneny politik. Jak vidite, vsichni Cesi v zahranici ho volili, tak ma tak dobrou povest i v jinych zemich. Az ho sesadite a objevi se panoptikum v cele s panem prezidentem, bude legrace. Na tu veceri bych taky nesla, nebezpeci virozy.

1 4
možnosti
Foto

A jestlipak ho nevolili jen proto, že se řídí hlavně tím, co je v médiích a na čí straně média byla, snad nemusím připomínat. Asi tak jak v roce 2006 u Čechů v zahraničí výrazně bodovala pravice.

Jo Schwarzenberga volila i většina vězňů...

3 4
možnosti
RJ

Stal jste se policajtem v počátcích normalizace a pěkně jste se v té temné době vypracoval. Hmm. No vidíte, i vám v demokracii umožňují, abyste dával lidem rady. Ale nedivte se, že je třeba nebudeme poslouchat. Vaše rady mají příliš odér minulosti, který každému, kdo tu dobu prožil, nemusí vonět. Pan Paroubek taky přinesl do české politiky znovu třídní boj. Docela k sobě pasujete!

3 4
možnosti
Foto

Je to pravda? Ja jsem podle obrazku pana Nemce tipovala jako komunistickeho funkcionare.

1 1
možnosti
TH

Necasova vlada -nejhorsi vlada v novodobych.......to mate fakt tak kratkou pamet?

5 1
možnosti
Foto

Blog 3x během 24 hodin, to asi iDNES zrušila své dvojblogové omezení a nebo má strach ze stínové vlády.:-)

4 0
možnosti
Foto

To víte pane Baranko, lidé jsou různí. Někteří pracují ve prospěch občanů naší země třeba i 20 hodin denně a také i v době svého volna (což jsem já jako policista Policie ČR dělal celých 40 let, aby ostatní mohli klidně spát, bavit se a užívat života) a jiní jen užívají či spíše zneužívají života právě na úkor těch pracovitých. A  představte si, že někteří ještě přihlouple kritizují všechno pozitivní, co ti ostatní pro lidi vytvořili, nebo co se snaží vytvořit. Co myslíte, kdo z těch dvou kategorií je občanům prospěšnější? Různí slintové, hlupáci, veksláci, podvodníci, kuplíři, zloději, nemakačenkové, hospodští povaleči a jiná pakáž a nebo slušní a čestní vědci, myslitelé, podnikatelé a další lidé vytvářející materiální i duchovní hodnoty? Když budete chvíli přemýšlet, tak na to určitě přijdete. Tak ležte klidně dál, ale poučujte prosím pouze svoje děti, protože k tomu máte oprávnění a jedině jim máte  možná právo i:-) něco vytýkat. Pochopil jste to? Tak se mějte pěkně.!

3 4
možnosti
AJ

Noblesa, slušnost, úroveň - kde jsem to jen slyšela, snad v presidentských volbách?;-D

3 1
možnosti
DD

Ano, povídali to příznivci vyučeného lesníka, nachvílipankáče, podvodníka a korupčníka (získávání majetku přes úplatek, dotace na zaplevelené rybníky neprávem), neČecha a zrádce, škodiče a likvidátora naší republiky, nevzdělance, který na přímé otázky novinářů často odpovídá "KECY". Žel, byl nějakou dobu ministrem zahraničí naší republiky, kde nadělal tolik škody, přehmaty i schválně, že nám to potrvá nějakou dobu, než se to dá do pořádku.

Vypráskat ho odsuď, do země, ve které má původní občanství (to u nás získal zase jenom podvodem a korupcí), anebo někam, kdo má rodinu, manželku a děti. Sem nepatří, je škodič, zlej člověk, nevzdělanec a v podstatě "pátá kolona".

Čím dříve odsuď zmizí vypadne (prohlašuje veřejně, že nepatříme mezi západní civilizace, ale někam hluboce na východ!), tím lépe pro tuto republiku.

Není to ani slušný, ani noblesní člověk - je to zdegenerovaný škodič bez jakékoliv úrovně. Ať táhne!

3 3
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1166x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik