Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

"Je tedy vidět, že když se nechá návrhářům a konstruktérům volná ruka a nikdo je zbytečně v jejich tvůrčí invenci neomezuje, že umí udělat opravdu světové a hlavně krásné auto a určitě i za přijatelné peníze." - proc tedy cely zivot podporujete regulace, zakazu a prikazy, kdyz sam vidite, ze bez nich to jde obecne lepe? Nejste kapku schizofrenni?

0 0
možnosti
Foto

Jako policista, pane Matějů, dodržuji platný právní řád, tj. celý soubor platných zákonů, které jsou samozřejmě určitou regulací, ale ta je v každém typu lidské společnosti nezbytná, neboť v žádné společnosti si nikdo nemůže dělat to co by sám chtěl, protože svoboda konkrétního člověka končí tam, kde začínají práva člověka druhého. A přesto, že je řada zákonů špatných, byť si je vytvořili sami lidé, musí se dodržovat až do doby jejich změny či zrušení. Nebo Vy byste chtěl, aby policisté zákony porušovali? A v podnikání je také mnohé upraveno zákony, technickými normami, atd., ale já jsem měl na mysli neomezovat tvůrčí invenci lidí, což se bohužel v minulých dobách stávalo poměrně často, zřejmě proto, aby někteří vynikající odborníci nepřerostli kádry té vládnoucí strany. Proto také např. automatická převodovka, kterou vymysleli naši konstruktéři pak zaplavila svět zejména z Japonska, apod.:-)

1 0
možnosti
VP

a to jste ještě neviděl SIMUL PTR ....!!

0 0
možnosti
Foto

To jsem, pane Pacáku, bohužel neviděl a ani nevím co se pod tímto označením skrývá. Myslím si ale, že je velká škoda, že řada pěkných konceptů i z doby dřívější nikdy nespatřila světlo světa jen proto, že nějaký stranický hňup nechtěl dráždit Velkého bratra a RVHP. Velká škoda pro celý náš automobilový průmysl.:-)

1 0
možnosti
PU

P68e67t34r 21U57h93e91r

16. 4. 2014 12:46

Kolik ti zaplatili z M.B. za tenot P.R. článek? 

Tvůj rozbor prodejních cen škodovky v zahraničí je opravdu excelentní. Věnuj se asi spíš tomu urputnému boji proti zločinu a podlézání Jyrkovi Paroubkovi. Automobilový průmysl nech povolanějším ;-D

0 2
možnosti
Foto

Rozhodně nepatřím mezi příznivce autora článku. Nicméně - vyjádřil jen své uspokojení nad novým modelem Škodovky. Proto mi připadá Váš příspěvek jako naprosto zbytečná agrese. Autor blogu v minulosti napsal články, u nichž bylo možné vyjádřit své roztrpčení či vysloveně odpor.

Ten dnešní k nim jistě nepatří. :-/

4 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik