Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Česká pošta mí opravdu hodně neduhů, ale balit to do těch propagandistických blábolů, to ne

1 0
možnosti

1. Sluzby CP, zejmena nemoznost platit klasickou debetni nebo kreditni kartou nebo caste doruceni rozbitych veci, mi take nevyhovuji. Ale tak blbej, abych tam sedel pul hodiny a pak si nechal oznamit, ze normalni platbni karty neberou, kdyz je ani nemaji vylepene na dverich, opravdu nejsem. Na to zrejme musi byt clovek docentem. 2. Uz nekolikrat jsem vam dokazal, ze studenti soukromych VS jsou lepe pripraveni na zamestnani a na zivot, nez absolventi statnich VS. Ale clovek zrejme nesmi byt doktor prav z verejne VS, aby to pochopil, a prestal se na soukromych VS "vozit". 3. Posta dnes dorucuje jiny pomer baliku a dopisu nez v minulosti (napoveda - nakupy na internetu), takze v mnoha pripadech je auto nezbytne, postak s vozikem by to nepobral. Realita je proste jina nez za vami chvaleneho socialismu, bohudik. Ale na to clovek asi nesmi byt doktor filozofie, aby si te zasadni zmny vsimnul. 4. Cena postovnich sluzeb, a to ani vami zminenych znamek, nenarostla o 4.300%, ale radove 3x, tedy o 200%. To jste se "seknul" jen o vice nez 4.000%. Clovek zrejme nesmi byt stinovym ministrem vnitra, aby umel jednoduche pocty a pochopil i trivialni logiku vyvoje inflace a k ni se vazici vysi platu. 5. Dalsi nesmysly a polopravdy z clanku uz komentovat nebudu, nestaci mi zdejsi prostor. Jen dodam, ze s kazdy vasim dalsim clankem jsem rad, se uz jste nastesti "stary a neperspektivni", a ze vas zacinaji valcovat "mladi a perspektivni" s vystudovanou kvalitni soukromou VS, kteri by takovyhle brak nenapsali ani tezce opili ci zkoureni. To proste umi jen nekdo, kdo nema o fungovani sveta a spolecnosti ani paru a mozna i proto k tomu vsemu jeste dnem i noci leze do pr..le zkrachovalemu Paroubkovi.

4 0
možnosti

Moc hezký článek. Stejně jako ty předchozí. A nosná myšlenka je taky stejná - dřív to bylo lepší.

0 0
možnosti

Nevím, zda je podobnost čistě náhodná, ale velmi mi to připomíná poštu v Kolíně. Mám naprosto stejné zážitky s poštou jak ve městě, tak u nádraží a s článkem souhlasím. Když jsem to četla, jasně se mi vybavily zážitky z obou zmíněných pošt.

0 0
možnosti

Nemec je z Kolina, takze podobnost nahodna neni.

0 0
možnosti

Několik myšlenek předsedy nové, moderní, levicové politické strany, bývalého úspěšného předsedy vlády, vzora vší ctnosti Paroubka

http://www.youtube.com/watch?v=BKIiVxNLXIY

2 0
možnosti

Projev zaslouzileho funkcionare KSC na sletu/sjezdu rudych kreatuz v roce 1988?

2 0
možnosti

V roce 2013 platí účty poštovní poukázkou jenom blb.

Nebo důchodce, který má dost času čekat hodinu na poště a za poslání deseti tisíc zaplatit 50 korun

4 0
možnosti

J31a25n 60K88o26ř88á87n

8. 1. 2014 21:18

Dálniční známky zásadně u pumpy.

1 0
možnosti
Foto

Také poště na vesnici, ve které jsem kdysi žila a kde pracovali i moji rodiče, prý hrozí zánik. Na vánočním večírku mně to sdělil její zaměstnanec. Práce prý mají stále dost, ale v rámci úspor budou asi končit. Smutné. S článkem vesměs souhlasím, jen drobounká chybička se do něho vloudila. Zdražení ze třiceti haléřů na třináct korun rovná se zdražení o 4133 procent.

1 1
možnosti

Těchchybiček a lží, tam mápan Němec trochu více.

1 0
možnosti

Zas nikdo neleze/necte postu ze zahranici a nevykrada zahranicni zasilky - i kdyz po tom se byvalemu organu SNB asi styska ...

5 1
možnosti

A vidíte  to, přesto byly ty známky na pohled byly  o tolik levnější. A to to byla placená služba. Kdo by asi tak chtěl posílat nějaké státní tajemství do zahraniičí.  Proto jsme si platili SNB, aby nás pohlídala, zda neděláme nějaká alotria. Źádný divoký kapitalismus.

0 6
možnosti

Pane Němče, než si začnete stěžovat, zkuste sizjisti proč se na Poště nedá platit jinou kartou, než vydanou Poštovní Spořitelnou. Zřejmě o tom nemáte ani páru, ale jak je u Vás zvykem jen kritizuje a stěžujete si. Další věc. Pohled již dávno před revolucí nestál 30 haléřů, ale 50. Víte, Poštu využívám poměrně často, cca 50 a někdy více zásilek za měsíc a chyb je tam hodně. Ale je trapné o tom lhát, jako to děláte Vy.

5 0
možnosti
Foto

Těch třicet haléřů se lepilo na pohled hodně let, padesát haléřů už jen krátce. Škoda, že není přítomen pan Řezník nebo pan Petřík, ti by nám sdělili přesný letopočet tohoto nehorázného zdražení...

1 1
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik