Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

k nadpisu...chytrý národ si vybírá chytré lidi bez ohledu na původ. Obsah nekomentuji....nemá cenu racionálně rozebírat něco, co vzniklo na základě emocí a ideologie.;-) 

LEV....bojim, bojím. Po výsledku Lva, Bobo a Zemanovců....to s těmi Čechy nevidím tak bledě.;-D

2 0
možnosti

J98a28n 27Š82u71r90c

29. 3. 2014 16:21

Stínový ministr, to je něco jako stínová tchyně nebo stínová milenka, takže jen pro srandu.

2 1
možnosti
Foto

Já doufám, že se nikdy nestanete reálným Ministrem vnitra a že Váš stín bude blednout a blednout stejně, jako stín ředitele Zeměkoule Paroubka.

4 1
možnosti
Foto

Pane Závladský, LEV 21 dostal při minulých volbách asi 3500 hlasů. Osobně jsem zcela v klidu.

4 0
možnosti
VH

Je podle vás ÚSTR nadbytečný, ba pavědecký? Pak by vám mohlo být jedno, kdo ho vede.  Jenže kdybyste se přiznal, že je vám to jedno, další důvod k vylévání žluči (Vaší osobní i vašeho pidi-LVA) byste hledal obtížně.

5 1
možnosti
Foto

Nevylévám si žluč, jak tvrdíte Vy, pane Hrubý Vladimíre, jen poukazuji na zásadní chyby v tomto pseudodemokratickém českém bordelu. A pokud Vy to nevidíte, jste totálním zaslepencem.;-D

1 0
možnosti
VS

No ono jít do voleb do Evropského parlamentu s kmotrem Bendou, kterého voliči z kandidátky ČSSD vykroužkovali je terno. Hold peníze nesmrdí;-O

1 2
možnosti
VH

Ten hold vzdáváte penězům, nebo panu Němci?

0 0
možnosti
MT

Dobrý den. Mám dotaz na autora. Dnes jako Němec, nebo jako Paroubek? Nebo ještě jiná verze Paroumec - Něbek?

1 3
možnosti
Foto

Pane Tribučku, jestliže jsem pod článkem podepsaný jen já sám, zcela jistě ho nepsal nikdo jiný, neboť dnes je demokracie, alespoň částečná, ve které může každý projevit svoje názory a již se ani nepopulární články, které se řídícím strukturám státu nemusí líbit, nemusí psát pod pseudonymem nebo dokonce anonymně, jako dříve. A pokud je tam se mnou podepsaný ještě někdo jiný, berte to tak, že takový článek je zpracován ve spoluautorství všech, kteří jsou tam podepsáni. A jestliže já zodpovídám ve straně LEV 21 za problematiku bezpečnosti, resp. vnitřní bezpečnosti a pan předseda s konkrétním článkem bezvýhradně souhlasí a nebo ho i autorsky doladí, jsme tam podepsáni oba. A protože předseda strany je v každé straně vždy nejvýše postaveným mužem, je vždy, podle již zažitých pravidel, uváděn jako první autor. Kdybychom byli na stejné úrovni funkcí, pak by se naše příjmení uváděla pod článkem abecedně. Tak to prostě je a Vy se s tím musíte smířit. A navíc, každý kdo zde příslušné blogy opravdu čte, zná již styl psaní takřka každého autora, což Vy víte jistě dobře. Tak ať se Vám daří a příště si to již analyzujte sám. Máte na to.:-)

1 0
možnosti
Foto

Pro naši republiku a naše zájmy je daleko větším nebezpečím vodkou zpitý president státu na ruské ambasádě, než francouzská historička, vedoucí Úřad dokumentace zločinů jedné éry.

6 3
možnosti
Foto

"...neboť je zde řada jiných, vysoce renomovaných, odborných pracovišť, včetně Akademie věd České republiky, které se našimi dějinami dlouhodobě a hlavně objektivně a nezaujatě zaobírají.."

Tak to určitě. Nezaujatě za veřejné peníze, to s ohledem na větev, na které sedí, je příliš odvážné tvrzení.

0 2
možnosti
Foto

Pane Matějko, opravdový vědec bádá naprosto objektivně, tj. vědeckými metodami, které lze ověřit, bez ohledu na to, kdo je momentálně v politických funkcích. Pokud by to dělal tendenčně, aby se někomu z mocných zalíbil, není to vědec, ale minimálně "pavědec" a podvodník. A že jich je v současné době hodně jen svědčí o análním alpinismu mnohých, kteří se rádi nechají, jako vědci, ukazovat v současných sdělovacích prostředcích, které jsou většinou poplatné momentální vládnoucí politické garnituře. Nahlédněte tam občas a uvidíte sám. Ať se Vám daří.:-)

3 0
možnosti
MH

Jsem důchodce, a niloliv odborník, ale jako občanovi se mi ježí vlasy nad takovou triviální a současně donebevolající neodpovědností. A podobných překvapení z úrovně řízení státu se nám dostává v poslední době nekončící řada. Oni ti politici nemají rádi ani vedle sebe ani blízko pod sebou myslící, nebo i jen na politice nezávislé osoby. A cizinci zřejmě pro ně nejsou v tomto smyslu tak nebezpeční, už jen svou nezaujatostí pro zájem státu.

Kdybych uměl takové upozornění napsat, tak bych je poslal na nejvyšší orgán policie (jako trestní oznámení o ohrožení státu, na neznámého pachatele - vláda?, sněmovna? ministr?) a současně předsedovi vlády, ministrovi vnitra, šéfovi příslušného výboru sněmovny, a snad ještě někomu? Určitě současně, jako otevřený dopis do významného tisku, rozhlasu, televize. (A byl bych zvědav, kdo by to ignoroval, nebo bagatelizoval.)

Ať se o tom pobaví, ať si uvědomí svou neodpovědnost, ať to nějak řeší.!

A tak pane Němec, jsem naivka, nebo je to na místě. A mohl bych si troufnout Vás vyzvat, abyste vhodné adresy našel a tak učinil ? A pokud by to šlo, tak to tímto činím.

A díky za Vaši snahu a článek.

4 1
možnosti
Foto

Pane Hniličko, děkuji Vám za váš upřímně míněný příspěvek, ale věřte tomu, že kdybych věděl, že se tomuto problému některý orgán opravdu věnuje, tento příspěvek bych sem nenapsal. Tato problematika spíše spadá do kompetence zpravodajských služeb a protože v České republice máme tři významné zpravodajské služby, jen doufám, že to některá z nich začne alespoň mapovat. Protože, jak se zdá, nikoho z odpovědných (či neodpovědných) činitelů státu to moc nezajímá. Většinou je zajímá pouze šíře jejich poslanecké imunity a výše jejich osobních platů. Bohužel.

3 0
možnosti
VK

Paroubek je Marťan a to panu Němcovi nevadí. Koukám že pan emeřitní je kandidát do evropského parlamentu. No potěš hodiny. To se tam zase sejde partička.

3 4
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik