Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi nemá smysl vám povídat o tom, že kde bude něco dříve postavené zbouráno, tam se může postavit (a proinvestovat...) něco nového...;-D

1 0
možnosti
VS

Vy ovšem vůbec neberete v úvahu, že pan emeritní a stínový by tam rád viděl knihovnu nebo sirotčinec. Resp. by ten barák nechal raději stát bez užitku, dokud by někomu nespadl na hlavu. Co to je vůbec za nápady, postavit tam školu?

0 0
možnosti
Foto

Nevím, zda je nutné tuto stavbu bourat.

Na jedné straně máme peníze na pořádání olympiády a miliardy navíc na mnohonásobně nadhodnocené církevní restituce a na straně druhé likvidujeme, co by skutečně mohlo sloužit, nemluvě o tom, že to mohla být jedna z dominant Prahy.

Část budovy mohla sloužit klidně jako Národní knihovna místo toho nesmyslu navrženého architektem Kaplickým.

1 0
možnosti
VS

Od pana stínového jsem se to nedozvěděl, ale možná mi odpovíte Vy - proč by soukromý majitel nemohl nakládat se svým majetkem dle svého uvážení, pokud tím neporušuje žádný zákon?

1 0
možnosti
MC

Vy byste tu budovu s jistě krásného "zaslouženého" důchodu mohl restaurovat pane docente.

1 0
možnosti
LN

..jo eště by tam mhol jít....Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21....místní bloger p. Němec..to je taky takový specialista ne všechno.....

2 0
možnosti
Foto

Víte co, pane Nádvorníku, měl jste se lépe učit. Pak byste možná také něčeho v životě dosáhl a nezuřil  byste závistí nad tím, co dosáhli ostatní. Nechte se vyšetřit na psychiatrii.:-)

0 1
možnosti
RP

A v čem je problém? Hotel má svého majitele a majitel s ním může udělat cokoliv. Může ho zachovat, zbourat, přestavět, nechat zpustnout, může v něm pořádat mistrovství v paintballu nebo výstavu koček, jak se mu zlíbí, může na něm vydělat i prodělat dle libosti a schopností. Nám ostatním je po tom houbeles. Nechápu, proč pořád tolik lidí rozčiluje, že nemůžou ostatním kafrat do toho, co mají dělat se svým vlastním majetkem :-) Ale takový už je kapitalismus, potažmo volný (aspoň částečně a zatím) trh -- soutěž schopností a myšlenek, ve které ten lepší vyhrává :-)

2 0
možnosti
MS

Netvrdil jste nedávno, že na blog.idnes končíte? Slovo dělá muže. :-P

2 0
možnosti
Foto

Pane Stehlíku, slušní lidé (což jsou všichni ti, kteří se živí vlastní prací, ať již jde o práci fyzickou či duševní, nekradou, neloupí a nepáchají na ostatních lidech zločiny, včetně různých podvodů, kterými se na úkor ostatních lidí a celé společnosti neoprávněně obohacují), mne přesvědčili, a bylo jich hodně, abych zde psal dál, protože je tady mnoho lidí, kteří moje blogy čtou a chválí a pak je tady také několik vyložených provokatérů, kteří se snaží umlčet každého, kdo píše o dnešních zvěrstvech pravdu a kvůli nimž již z tohoto Blogu IDnes odešla celá řada reálně uvažujících slušných lidí. Se zlými a závistivými lidmi a s provokatéry všeho druhu již ovšem diskutovat nebudu, je to naprosto zbytečné. Děkuji za připomenutí a hezký den.

0 0
možnosti
FF

Napsal jste to moc pěkně, pane Miroslave! R^ Za mě karma.

Dobrou noc. F.F.

1 0
možnosti
LN

..soryy pane Němče...ale dále než k tomuto..:"Zatímco se tady zcela v rozporu se zdravým rozumem zachraňují po léta zchátralé zbořeniny a vyrabované kostely, do kterých církev nikdy „nevrazila“ ani korunu, a vráží se do nich stovky milionů korun ze státního rozpočtu a z daní nás všech, které se lidem nikdy nevrátí a bylo by možné je účelně využít úplně jinde, např. při výstavbě domů pro seniory, či osoby postižené, tady se bude bourat obrovská stavba, a zcela neobvyklé architektonické dílo, které není starší než 30 let"...jsem se díky své asi nedostatečné psychické vykarosovanosti nedokázal pročíst.....

3 0
možnosti
Foto

Nikdy jsem, pane Nádvorníku, nikoho nenutil, aby moje článečky četl. Nejsou pro každého. Ale píši hlavně o problémech, které obyčejné slušné lidi práce trápí a o kterých se tito lidé dnes bojí veřejně diskutovat, aby náhodou v té naší "svobodné a demokratické zemi" nepřišli o práci. Vy to nevidíte?

0 2
možnosti
MB

Proč jste si to soudruhu podplukovníku v.v. nekoupili jako stranické sídlo? Při vaší inteligenci,ke které se nikdo jiný ani nepřibližuje, a Jirkových možnostech(kdo z vás na to má) by to určitě nebyl problém.Při nejhorším Jiří vydá další knížku a vy odhalíte pár agentů,zaprodanců.

3 0
možnosti
Foto

Špatně čtete soudruhu Bočku, já jsem byl déle než 18 let VRCHNÍM POLICEJNÍM RADOU A V NEJVYŠŠÍ POLICEJNÍ HODNOSTI - PLUKOVNÍK, nikoliv tedy pouhý podplukovník, jak píšete Vy, i když podplukovník je v policii také vysoká hodnost. A soudruh nejsem. To jen, aby jste nežil v omylech.

0 1
možnosti
MT

Pane Němče. V případě, že se zase rozhodnete lhát jako v článku o ČeskéPoště, tak Vám to opět napíšu. Vy jste totiž lhal naprosto účelově, protože se Vám to hodilo.

3 1
možnosti
Foto

Pane Tribučku, podobné provokace si příště pište pro sebe a sobě rovné a někam do tajného deníčku a ne na veřejný blog. Vůbec jste nepochopil smysl toho článku o české poště, ani to, že tam vůbec nezáleželo na tom, zda známka na pohled v minulém režimu stála jen 30 haléřů, nebo 50 haléřů či snad i jednu korunu. Přesně si to nepamatuji a ani to nehodlám zjišťovat, a to ani kvůli Vám a vám podobným individuím, které chytají člověka za slovo, ač jde jen o příměr či nadsázku. Podstatné ovšem je, že pošta nefunguje tak, jak by fungovat měla, manažeři berou obrovské platy a řadoví pošťáci živoří. A ty staré, poctivé a zkušené pošťáky, až na pár výjimek, vyházeli. Nyní měli rušit přes 1200 dalších poboček, což však již nestihnou. Uvidíte. Zeptejte se jich tam, když vy jste s poštou spokojen. A ta jedna ubohá známka dnes stojí celých 13 korun. Spočítejte si, kolika procentní zdražení to je. A porovnejte si to s tím, jak se zdražovaly poštovní známky za 40 let minulého režimu. A proberte se z bludného snění.

0 1
možnosti