Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím, že jste popsal situaci v našem státě poměrně přesně. Jen se obávám,

že za text o našich současných ženách, / že většina  nevaří , nežehlí atd. - i když je to pravda / tak  to si líbit nenechají , to bude binec, no alespoň budu mít opoledne co číst....... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Pane Řípo, já myslím, že slušné ženy to kritizovat nebudou, protože to nejsou "zlatokopky", ale ženy, které opravdu milují, hodlají založit rodinu a chtějí vychovávat svoje děti. A v tom jim samozřejmě rád pomáhá muž, kterého milují a poskytují si navzájem lásku a bezpečí domova. V článku píši t těch "druhých", které nechtějí nic dělat, ale za cizí peníze se chtějí celý život ukazovat národu jako VIP. A to správné není, to jsou v podstatě vyděračky, které mají své záměry promyšlené do nejmenších detailů a protože je tady zákon o rodině pocházející z dob minulých, byť je novelizován, je zákon výhradně na straně ženy a muži, který většinou veškerý majetek zajistil sám, zbydou jen oči pro pláč a nikdo se jich nezastane. A proč myslíte, že např. dohady o výživné soudí výhradně ženy a ne muži? Nebo si myslíte, že roční dítě, kterému postačuje max. 1.500,-- korun měsíčně na všechno, aby mohlo krásně žít, potřebuje miliony golfistů, hokejistů, fotbalistů či umělců? Rozhodně nepotřebuje, protože je stejně rozfofruje ta "zlatokopka", která s tím již většinou kalkulovala v době, kdy se "na oko" k takovému movitému člověku začne tulit. Jenže to většinou ten pán hned nepozná a po určité době je již pozdě. Takže slušným a pracovitým ženám všechna čest a ty druhé je třeba odsoudit alespoň morálně a vytlačit je ne do lóží VIP, ale na okraj společnosti. Tak by to mělo správně být. Chápete to? Tedy, alespoň podle mně.:-)

0 0
možnosti
DM

Umite vubec napsat nejaky text, ktery svym obsahem, ale zejmena vyberem slov a frazi, nemiri na nejnizsi pudy volicu levice? Jinymi slovy - umite napsat text bez tech uvozovkovych nesmyslu typu "podnikatel", "prisluhovac", atd.? Nebo jste tim komunismem a totalitnim slovnime tak nasakly, ze to povazujete na normalni zpusob vyjadrovani?

Jinak jsem vam ale vdecny za vase temer kazdodenni clanky, neb jsem si jist, se diky nim snad alespon vsichni ctenari iDnes pochopi, co za blazny navrhuje LEV21 do vlady. To i muj 13 lety syn ma vetsi prehled a narozdil od vas mu ani logicke mysleni uz nedela problem.

4 1
možnosti
Foto

Pane Matějů, když chcete vyvolat k jakýmkoliv problémům nějakou diskusi, musíte některé věci vyhnat až do extrémů, protože jinak o tom nikdo diskutovat nebude. To byste mohl vědět, protože když máte již tak velkého syna, který bude zřejmě chytrolínem po Vás, jste již jistě dospělý. Pokud jste smysl mých textů ještě nepochopil, vraťte se do školy, ale nepodsouvejte mi nějaké komunistické manýry, porotože o mně vůbec nic nevíte. Takže si dirigujte svoji rodinu a moje texty číst nemusíte. Já o vaše slinty nestojím. Jasné? Tak jsem rád, že jste pochopil alespoň tohle. Buďte hodně dlouho zdráv. !!

1 2
možnosti
Foto

ač lev nejni můj zwjeř...tady souhlasR^

1 0
možnosti
PH

Možná se budete divit, ale tentokrát s Vámi musím, jako konzervativní člověk celkem souhlasit. Nevím, jak by se v naší zemi vyvíjel život nebýt roku 1948, ale když se podívám na západní Evropu, tak nevidím velký rozdíl. Dávat stejná práva všem, bez ohledu na míru provinění je nesmysl.

2 0
možnosti
AT

U nás má každý zákon dvojí trojí výklad. Někde jsem četl že v bývalých dobách než uvedli nějaký zákon v platnost, tak ho dali posoudit obecnímu bláznu, když jej on pochopil tak teprve ten zákon zveřejnili. To by ale právníci přišli o chlebíček...

4 0
možnosti
ZK

Z91d10e32n18a 64K49o95č37í

12. 7. 2013 11:49

Obecní blázen to zrovna nebyl, ale měl to být údajně člověk z "lidu" se základním vzděláním. ;-)

0 0
možnosti
VH

To si uvědomuje většina občanů, ale z čeho by pak žili právníci, kteří tvoří velkou část politiků?

2 0
možnosti