Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J23a75k76u94b 84R74o50t12h

15. 12. 2014 15:36

Lžete o tortuře ve vztahu k církvi, lžete o komunistických obětech, lžete o StB, lžete o nevinnosti VB. Celý článek i s vašimi odpověďmi je jedna velká lež.Rv;-€

4 3
možnosti
Foto

Pane Rothe, přestože Vás tady na Blogu většina slušných lidí nazývá nenapravitelným náboženským fanatikem, mně to vůbec nevadí, protože je (či má tady být) demokracie a ať si každý tedy věří čemu chce. Ono to totiž také vypovídá něco o jeho vzdělání a rozhledu. Ale vadí mi to, že Vy mne tady opakovaně napadáte a o problematice nevíte vůbec nic. A nebo, že byste účelově lhal? Přeberte si to prosím, něco si o tom přečtěte a začněte se už chovat slušně.

0 0
možnosti
Foto

Grebeníčkovy elektrické botičky - to nic? A Třešňákovy popálené prsty taky nic .... (příslušný "lidumil" nakonec za to dostal jen pokutu).

A psychický nátlak?

Vy byste měl jen zalézt a pietně mlčet.

3 3
možnosti
Foto

Pane Dvořáku, Vy si myslíte, že to není jen účelově vykonstruované, aby se hodila špína na předsedu strany, která Vám vadí? A pokud by to byla i pravda, myslíte, že ti pánové byli příslušníky Veřejné bezpečnosti? Tak co to tady plácáte, člověče? A nevím, proč bych já měl někam zalézat, když jsem tady poctivě vykonával službu v boji proti zločinu, abyste se tady Vy a Vám podobní "kritici" mohli bavit a užívat života.

2 3
možnosti
JC

Nelze dosíci pravdy pomocí lži, úskoků, podvodů a vydírání, natož pak týráním a mučením lidí. R^

1 0
možnosti
Foto

Tak, jistě jste to říkal všem estébákům, kteří "lidsky" vyšetřovali "nepřátele" režimu.

2 2
možnosti
PK

P83a90v65e85l 36K24u33l58a

15. 12. 2014 10:01

Jedinou chybu, kterou Američani s tím mučením udělali je to, že to na sebe vykecali :-/:-)

3 2
možnosti
Foto

proč mám dodržovat pravidla v boji s někým, kdo žádná pravidla neuznává???

9 2
možnosti
FZ

To jsou všechno řeči na nic i kdyby to všechno o mučení byla pravda ,jak si myslíte ,že muslimští radikálové zacházejí se svými vězni ?O metodách vašich STB vyšetřovatelů v minulém režimu také není potřeba diskutovat a tenkrát jsem nikde vaše vystoupení v podobném duchu nezaregistroval.Dneska si tady vy komunisti hrajete na ochránce práva demokracie,není vám samotným ze sebe špatně?

8 2
možnosti
Foto

Američané jsou příliš opatrní obdobné informace bez vážného důvodu uvolňovat. Nejedná se o oficiální stanovisko, zatím. Vypadá to, že začíná předvolební boj a uveřejněná informace má jiný, než altruistický účel. Někdo chce někoho, či něco poškodit. Ten důvod musí být dost závažný. Varianta druhá, zpravodajská hra, kde Američané tahají za kratší konec.

4 0
možnosti
SS

Pri vasich "vedomostech" byste mel vedt, ze Nemecko nebylo fasisticke - bylo totiz nacionalne socialisticke ...

.

A verte mi, ze jako velitel vojenske jednotky v boji - kdybych mohl mucenim ci "neutralizaci" nepritele ziskat informace co by zachranily zivot ci zdravi clenu me jednotky - nevahal bych ani vterinu.

6 2
možnosti
Foto

J49o26z69e92f 38N20o60v50a91k

15. 12. 2014 7:34

Za takové jednání byste v Kanadě zcela jistě stál pŕed vojenským soudem. Mám za to, že Ženevskou konvenci mají za cár papíru pouze zločinné režimy, nikoliv civilizované země.

2 0
možnosti
Foto

Na doporučení jsem k této tematice zhlédl americký film Odpočítávání. 

http://www.csfd.cz/film/206423-odpocitavani/?type=film

Velice aktuální, podívejte se a pak diskutujte.

1 0
možnosti
ZW

Víte, jedna věc je přirozený odpor k samoúčelnému násilí, ale zase něco jiného je potřeba získat informace z osob, kteří se sami své lidskosti vědomě vzdali a zapojili se do teroristické organizace. Oni vraždí nevinné a tím, že se na nich případně nějakého násilí dopustíme, dost zvýšíme šanci, že nějakým dalším vraždám zabráníme. Ano, je to zlé a nejsme na to hrdí, ale my jsme to zlo nezačali a jiné řešení zkrátka není.

6 1
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik