Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I13v95o 27C19i50l98i70c96h

14. 4. 2014 8:37

Osvěty není nikdy dost R^

Je zajímavé, že čím méně o tom někteří diskutéři vědí, tím kategoričtější závěry z toho odvozují. Bohužel téměř vždy zcela mimo mísu :-/ Nedávno jsem se dokonce v diskuzi dočetl, že kdyby nebyly psychotesty (které ovšem vůbec povinné nejsou), tak by se prý rozdávaly zbraně i dementům s IQ houpacího koně 8-o

1 0
možnosti
Foto

Hezký večer, pane Cillichu, a díky za komentář. Když někdy čtu některé diskusní příspěvky, je mi jasné, že řadu z nich napsali určití lidé jen proto, aby se zcela účelově trefili do autora, proti kterému jsou již předem zaujatí, nebo aby ukázali, jak jsou oni sami dobří, ač tomu tak většinou není a oni zde prezentují pouze populistické hospodské řeči od piva. Přitom si ovšem neuvědomují, že ty články čtou i skuteční odborníci, kteří se zde nemají potřebu vůbec zviditelňovat, pokud je text článku bezchybný a objektivní. Vše je to vždy jen o lidech, o jejich povahách, znalostech a inteligenci. Tak ať se Vám daří. Dobrou noc.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik