Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Ach jo, už aby tohle komunistické myšlení vymřelo. Škoda, že já už se toho asi nedožiju, ale snad aspoň ty děti.

8 1
možnosti
Foto

Aha, tak moje myšlení je to jediné správné a ostatní je komunistické, co musí vymřít. Pokud nevymře samo od sebe, tak tomu pomůžeme. Paní, vaše myšlení je totalitní.

0 5
možnosti
Foto

Vy jste komik. V jednom odstavci si stěžujete na stát kvůli situaci v jaké se nyní nalézáme a kterou srovnáváte s totalitní chudobou všech a ve druhém odstavci popisujete příčinu chudoby a snažíte se vyvolat dojem, že jde o následek toho, že se stát nestará.

2 0
možnosti
LH

V socialismu stát dával novomanželské půjčky na 2% (to na zařízení bytu) nebo 1% (to na pořízení bytu..koupě, stavba).Na 1.dítě strhával 2000 a na každé další 4000Kčs z půjčky.Takže já jsem NEMUSEL splatit 10 tisíc.Při narození dítěte dával zaměstnavatel dítěti něco (můj zaměstnavatel dával vkladní knížku s 200 Kčs na 4 % poslednímu dítěti dal už 500 Kčs,a manželčin zaměstnavatel dával plíny, dětské soupravičky či jiné oblečení na miminka).

Dneska od státu nedostanete nic a k tomu ještě pokutu 500 Kč.Jak jinak říci tomu, že když se dceři narodila vnoučata po přijetí z porodnice ještě ten týden přišla složenka na zaplacení 500 kč za odpad za dalšího člena rodiny.

Zaměstnavatel NEDÁ nic a to ještě se maminka musí bát jestli ji po mateřské znova přijmou (v mém okolí je hodně firem, které zkrachovaly a maminky pak byly na dlažbě, protože je jiný zaměstnavatel nechtěl vzít, že mají malé děti.

1 0
možnosti
MT

Spousta obcí dává a zaměstnavatelé také.

0 0
možnosti
VK

Tak se nakonec pravda ukazala v cele sve nahote. Pan plukovik, docent, stinovy ministr neunesl kritiku a predvedl vsem kdo jeho blogy ctou, jak to je z jeho urovni. Zatimco diskuteri, mam na mysli tedy predevsim ty, kteri jej kritizuji, vystupuji, sice ironicky a razantne, vzdy ale v naproste slusnosti, vzhledem k sedinam autora. Pan Nemec, zvolil osobni urazky, tykani a aroganci, ktera byla vzdy vlastni bolsevickym pohunkum. Ten, ktery mne zde napadl, ze odmitam jiny nazor nez ten svuj, vsechny sve kritiky castuje slovy, jaka by od politika a emeritniho policejniho rady nikdo asi necekal. Mozna je to k pousmani, jenze ja mam spise pocit horkosti, kolik zla je v lidech, jako je pan plukovnik Miroslav Nemec.

11 0
možnosti
LH

Václav Král

Reaguji na Váš  příspěvek na mne.Tak takovéto argumenty mají akorát ti, kteří nedokážou přiznat, že dnešní společnost je horší než za komunistů.

A jak to, že tenkrát lidi nekradli maso, když ho byl nedostatek a dneska ho kradou?Vždyť přece KDO NEKRADE OKRÁDÁ RODINU, tak proč nekradli zvířectvo už tenkrát?

Ale ještě jste neodpověděl když se tenkrát  vyrábělo neefektivně a lidi brali výplatu za špatnou práci, tak se ptám:“Jaký je rozdíl brát nezaměstnanecké či sociální dávky (hlavně naši barevní spoluobčané) a placením za neefektivní práci?“

Jakou práci pro stát odvedli ti neefektivní a jakou práci pro stát (podnikatel) odvedou ti, co mají dávky?

Tenkrát kdo nedělal (teda zameškával pracovní směny) NEDOSTÁVAL dětské přídavky.Dneska určitá skupina lidí na dětských přídavcích vydělává.To je v pořádku podle Vás?

0 0
možnosti
MT

Mohu se optat, jak jste přišel na to, že se mateřská dovolená nevyplácí, nebo je to almužna?

1 0
možnosti
Foto

Pokud žena nebyla před porodem zaměstnána, a to z jakýchkoliv důvodů, např. i zdravotních, nemá na placenou mateřskou dovolenou nárok. Zjistěte si to.

0 1
možnosti
PK

P69a21v95e57l 23K33u17l48a

17. 12. 2013 23:21

Vy jste vážně trouba:-/

10 0
možnosti
DM
DM

Neskutecne - dalsi cislo je evidentni lez, ale m na smis k pousmani - kubik, tedy 1.000 litru kvalitniho moravskeho vina stal podle emeritniho rady pred revoluci 50-90 Kc (dnesni rozptyl ceny kubiku vody). Je v tom naprosto vylhanem clanku vubec nejake cislo pravdive? Mam pocit, ze Nemec uz se definitivne z tech virtualnich titulu zblaznil :-(

5 0
možnosti
FS

Možná myslel slangový kubík jako obsah válců motoru, tedy cm krychlový. Nebuďte na docenta tak příkrý, kolego.

3 0
možnosti
LS

Pane doktore, nebudu s vámi polemizovat o tom, že stát snad pro rodiny s dětmi dělá maximum a že se nám tu žije díky tomu skvěle. 

Nicméně neodpustím si poukázat na pár vyslovených nesmyslů, jimiž dost shazujete obsah svého článku. Tvrdíte, že vytopit dnes běžný rodinný domek plynem stojí skoro 70.000 ... já nemám běžný rodinný domek ... ten můj má 3 patra, dispozice cca 8+1 (a dvě velké haly), postaven je z kamene a před zateplením mě jeho vytápění stálo necelých 55.000 ... po zatepletní cca 44.000. Co mám zprávy od jiných, ti vytápěli menší domky jak podobné konstrukce tak novější stavy výrazně levněji.

Dál si dovolím poukázat na nepřesnot v určení výše rodičovské dovolené. Nepletu-li se, tato je ve výši něco přes 7.000 první tři roky ... pokud ale chcete mít 4letou, pak poslední dva roky je příspěvek jen 3.600 nebo tak nějak.

Od člověka, který se podepisuje všemi tituly bych očekával, že bude psát ověřená fakta a ne odhady ... zbylým číslům z vašeho blogu totiž věřím asi stejně jako těm, která si mohu na vlastní kůži ověřit

7 0
možnosti
Foto

Pane Suchánku, u některých matek se rodičovská dovolená přímo určuje, nemůžete si ji libovolně vybrat a činí necelé 4 tisíce Kč./ měsíčně. Ty údaje o vytápění plynem jsou přímo z mého domku, mohu Vám to popřípadě i přesně doložit.

0 1
možnosti
DM

Dalsi jasna lez: vytapeni domku plynem dnes vyjde na cca. 27 tis. Kc rocne, tedy o 40 tis. Kc (cca. 60%!) mene, nez uvadi nas docent-lhar. Viz napr. zde: http://www.cenyenergie.cz/kolik-zaplatime-za-vytapeni-v-topne-sezone-20132014/

3 0
možnosti
Foto

Tupec zůstane tupcem, že? Jen, když si bude "honit" svoje ego, co? U mně bys nebyl ani vrátným. Tečka.

0 4
možnosti

Mimochodem, ještě jsem neslyšel o nikom, kdo by podnikal proto, aby mohl platit daně. Ale možná, že vás to na univerzitě Felixe Edmudoviče tak učili...

6 0
možnosti
Foto

Zkuste neplatit daně v USA. Už z kriminálu nevylezete a veškerý majetek celé vaší rodiny propadne státu. A tady to teď bude také. Tak se těšte.

0 2
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik