Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

snegon

18. 12. 2008 11:04
Ano, je to skutečně promyšlený systém,

jak donutit lidi pracovat pro ty kdo mají v bankách nebo v akciích dost aby pracovat nemuseli. Možná si to někteří protagonisté neuvědomují, ale přesto svým konáním takový systém prosazují. A současná krize je krize z přetížení těch k práci naháněných.

0 0
možnosti

kuča

18. 12. 2008 4:49
Víte, že máte pravdu!

;-D Je to režim skutečně jen pro bohaté. Pamatuji také minulé časy, narodil jsem se pře II. svět. válkou, ale to co se děje dnes, to je horor. Zvláště mě zaujala pokuta za pálení  m o k r é h o  listí.  Kdo to posoudí, co je mokré a co je suché! Kolik % vody musí mít mokré listí, je to stanoveno, nebo to bude posuzovat soudní znalec. Prostě poslanci (připadá mi, že někteří, ačkoliv akademicky vzdělaní), jsou omezeni ne rozumu a vytvářejí svými zákony pro které zvedají ruce super absurdistán. Chudáci děti a vnoučata!;-O

0 0
možnosti

nejedlo

18. 12. 2008 10:03
Re: Víte, že máte pravdu!

Ono nejde jen o pálení listí, to by bylo to nejmenší zlo.  Ale dnes už všechno jde přes přestupkové komise, které už řeší vše možné i nemožné. Když vezmete sazebník možných sankcí, tak více jak polovina přesahuje běžný příjem občana. Částky deset, dvacet, padesát  tisíc, jako na běžícím  pásu. Nehledě na to, že se používají hned nepřiměrené exekuce, ani zdaleka nedosahjících dlužných částek. . V tom je záludnost celého tohoto represivního systému!   Kdyby vyšla kniha obsahující, za co vše se už dá uložit pokuta a v jaké výši, asi bychom  se všichni divili, jak se pomalu okolo nás omotává smyčka, která omezuje naši svobodu.

0 0
možnosti

Oulehla

17. 12. 2008 22:10
V určitém slova smyslu je to horší.

Člověk tehdy aspoň netrpěl tolika mylnými iluzemi.

0 0
možnosti

akki

17. 12. 2008 21:53
Tleskám!

 je toho příliš. Nesnášela jsem nikdy vodění za ručičku! Proč mě neberou jako svéprávného jedince!!Rv

0 0
možnosti

D2uragan

17. 12. 2008 21:28
to všichni:

no jo, na chudý lid musí být přísnost, platilo a platí! To jsou výhody "demokracie"! Hlavně, že samotní zákonodárci a kdejaká verbež mají práv mnohem více asvé povinnosti neznají!

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
Člověk s vlastním názorem který občas prezentuji, ale nikomu nevnucuji. Heslo: Nikdy nevysvětluj!
Přátelé to nepotřebují, a nepřátelé vám stejně nevěří.

Seznam rubrik