Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Už jen ta propaganda včetně jakýchsi "bonusů" pro očkované (rozuměj jeho základních lidských práv!) musí v člověku i s tím nejnižším trojciferným IQ vzbuzovat nejen značné pochybnosti, ale především nedůvěru!

KarmaR^

2 0
možnosti
Foto

Mohl byste mi prosím půjčit před losováním Sportky tu Vaši křišťálovou kouli? Díky předem...

0 0
možnosti
JN

Zkuste prosím více konkretizovat.

trendy jsem v článku naznačil, nuže věcně oponujte pane kolego.

0 0
možnosti
PS

P81e37t73r 12S89i70m81a

23. 4. 2021 13:48

Co jako ? nikde vas nenuti se nechat ockovat ..Vas zamestnavatel vam proste neprodlouzi smlouvu ..nebo snad musi? Duvod si vzdy najde ..nejen ockovani ..Nikdo vam nerekne proc vas nepotrebuje ..proste te nepotrebuji cau ..Co je na tom divneho? U kmenovych zamestnancu se pujde rozhodne cestou dobrovolne povinnou to je zcela jasne ..Vyhody -lepsi prac zarazeni -vice benefitu atd atd ..Takze 99% zamestnancu se rado necha ockovat ..Nevidim problem proc ne ..Nemecko chysta legislativne ockovani na Covid zaradit do povinnych ockovani s vyjimkami pro ohrozene zdravotni skupiny ..-Takze 1 za 10 let tetanus a 1 za 2-3 roky Covid ..Budou vylepsene vakciny s delsi ucinnosti ..No problema ..Ne opravdu vas nebude nikdo ovladat a spehovat .Vzdyt vas spehuji a ovladaji jiz ted a bez Covidu .-Platebni karty -Mobily -verejne kamery -elektronickou stopu zanechavas prakticky pri vsem kde pouzijes..Zdravotni rizika spojena s ockovanim? spis vyhrajes ve Sportce prvni nebo te trefi blesk nez ze dostanes trombozy z ockovani ..Dlouhodobe? po ockovani i kdyz ztrati ucinnost tak telo si vytvari geneticky otisk -takze kdyz se nakazis? lepe i bez dalsiho ockovani nemoc zvladnes -a hlavne do konce roku budou dostupne lwky prave jen na Covid ..Ted je ockovani co nejvetsi skupiny obyvatel nutnost -je treba vratit spolecnost do normalu ..Branit se ted ockovani z jinych nez zdravotnich duvodu jen na zaklade presvedceni? je hlavne nezodpovedne jak ke svemu zamestnavateli svemu okoli a vlastne cele spolecnosti ..

4 3
možnosti
JN

1/Vakcíny jsou experimentální neschválené pro běžný provoz

2/ v případě mutací nemusejí fungovat, spolehlivost vakcíny proti chřipce je rovněž sporná

3/ přirozená imunita

1 0
možnosti
JV

J33i72r28i 75V15r88a34b39e67c

23. 4. 2021 13:33

Ja osobne bych se u doktora, nebo v nemocnici nechtel nakazit. Jsem pro povine ockovani pro vsechny zamestnance co maji styk s verejnym publikem.

2 3
možnosti
RS

Vakcíny proti covidu jsou nejmenší problém. Nejhorší je to, s jakou zarputilostí vlády tyto neprověřené vakcíny prosazují. Jakoby jím vůbec nešlo o zdraví, ale o proočkováni co největšího počtu lidí. Otázka zní, proč.

3 0
možnosti
VB

Ať to jedinec, na koho někdo tlačí, aby se nechal očkovat, dá k soudu. Očkování proti covid-19 je dobrovolné, navíc má oproti jiným vakcínám zjevně vyšší míru vedlejších účinků. Prokazuje to mj. nizozemský orgán pro bezpečnost léčivých přípravků, v databázi u nich lze najít např. vedl. účinky vakcín proti chřipce. Na rozdíl od nás to řada západ. zemí sleduje a zveřejňuje.

0 0
možnosti
PC

Nevím, jak by dotyčný uspěl u soudu, když i sama vláda v dnešní době jedná protiústavně, a pohrdá dokonce i Soudem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 605x
Zajímá mě duchovní Pravda, kdo je Bůh a jak a proč dopouští, že se děje zlo?

Bůh dovoluje aby ke zlu docházelo z toho důvodu, že dává všem lidem svobodu. Tedy nemá nás jako své loutky na provázku a ani zlé lidi nelikviduje na počkání. Na druhou stranu někdy dokáže zasáhnout a před zlem ochránit. Má to svoje pravidla.

Tedy reinkarnace implatovaná do katolické a pravoslavné,nauky jako fyzická forma očistce?

A proč ne? Pokud chce bůh pro lidi to nejlepší,  tak po smrti připraví pro člověka nejlepší plán jak dosáhnout sjednocení v Kristu. Pokud by nejúčinnější podoba tohoto plánu byl  opětovný návrat do dalšího života, lidské nauky či dogmata zapovídající možnost reinkarnace s tím nic nezmohou. 

Seznam rubrik