Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

velice rozumná úvaha R^

1 3
možnosti

To jsou blbý zvyky - určovat kdo koho má volit!

Ať si každý volí podle vlastního uvážení a rozumu! I ty, študente!

2 1
možnosti
Foto

Noo, v hodnocení KDU-ČSL se velmi pletete. U nás za ně kandiduje starostka obce, která popírá vše to co o lidovcích píšete. Od doby co lidovci podrazem ovládli obec, to jde od desíti k pěti. Všechny okolní obce vzkvétají, jen u nás jakoby se zastavil čas a nebo se spíš vracel před rok 1989.

0 0
možnosti

I já to Svobodným tentokrát hodím.

5 3
možnosti

Takže asi takhle - budu reagovat jen na body týkající se ČSSD i když je velmi pravděpodobně volit nebudu (dokonce velmi pravděpodobně nikoho).

- skutečně vám nevadí paktovat se téměř 24 let od Listopadu s komunisty? - skutečně jste zapomněl, jak byl zvolen Václav Klaus a jak s nimi byl ochoten jít Kalousek do vlády?

- opravdu si myslíte, že program sociální demokracie je dlouhodobě udržitelný - stejně demagogicky se mohu zeptat na totéž ve vztahu k TOP09

- volíte ČSSD proto, že je to zodpovědná volba pro naši společnou budoucnost, nebo jen kvůli vlastnímu aktuálnímu prospěchu - pokud bych je volil, pak především proto, že hlavně TOP09 v podání pana Kalouska je absolutně asociální, což je proti mému cítění

- už jste zapomněli na kauzy z dob socialistických vlád, na nezodpovědné zadlužování v době ekonomického růstu, na dobu opoziční smlouvy - v roce 2006 byl dluh cca 800 mld, letos, po 7 letech pravicových vlád je dvojnásobný, díky zvýšeným daním a sníženým příjmům je spousta lidí na pokraji bídy, nebo se jejich sociální situace výrazně zhoršila

- co říkáte na to, že je to snad jediná česká strana, která jde do koalice opravdu s každým - opravdu? To přece je a byla vždy KDU-ČSL, která byla dlouhodobě v každé vládě, Kalousek byl ochoten jít do holportu i s komanči - a skutečně vám nevadí, že je to strana, která je ochotná se do jednoho člověka podřídit šílenému Zemanovi - tedy takto trapně lhát, to je opravdu dost ubohé

2 0
možnosti

Kauzy socialistických vlád...;-Dtakže za posledních 7 let žádná kauza nebyla? PromoPro, CASA, Nagyová... to fakt nemá chybu... Jste takový.... objektivní, že?;-D

A ještě k předposlednímu bodu - obhajovat takto někoho, kdo se tam držel za každou cenu, šel do koaly s VV a následně s Peake a spol, to je buď zaslepenost, nebo hůř, úmyslné lhaní a zkreslování skutečnosti.

2 1
možnosti

J29a77n 93R54á84ž

24. 10. 2013 16:35

Hlas pro Svobodné není hlasem vyhozeným do koše.  Mnoho pravicových voličů v Německu, jak  se dá dovodit  z reakcí zveřejněných v tisku, litují, že nedali hlas AfD, protože si mysleli, že by to byl vyhozený hlas. A díky těmto váhavcům, se AfD o pár desetinek procenta minula s Bundestagem. A mlátí se teď do hlavy, zvláště když vidí Merkelovou jak se bratříčkuje s levicovým  Steinbrückem, že hlas AfD nedali.

Hlas pro Svobodné je hlasem pro pravicové vidění politiky a budoucnost pravice v ČR. Možný úspěch Svobodných, a nemusí to být hned  víc, jak 5%,  donutí i ODS k návratu ke konzervativní pravicové politice.

5 3
možnosti

Tým snů: Peer a Angela

 V minulosti byli blízkými spolupracovníky z dob takzvané velké koalice (2005 až 2009). Steinbrück tehdy dělal Merkelové ministra financí a německá média této dvojici přezdívala "tým snů", kterému se bez větších škod podařilo Německo provést mezinárodní finanční krizí po pádu americké banky Lehman Brothers -

0 0
možnosti

Já bych vyloučil z volitelných stran ODS, protože programově neplní program. ODS, může volit jenom šílenec, podle definice dělat stejnou věc a očekávat jiný výsledek.

Stejně tak TOP09 jsou na tom velmi podobně a nesplnily svůj program. Zejména závazek nezvýšení daní, kterým se tito drzouni ve své kampani opět ohání.

3 1
možnosti

I s Vámi uváděných důvodů volím Svobodné.

5 1
možnosti

A proč takový květnatý nadpis, pane autore, stačilo přeci napsat, volte ty největší zloděje, těm o trochu menším, nebo těm , kteří si ještě nenakradli hlas nedávejte.

2 3
možnosti

Celkem zajímavé shrnutí, i když tam s pár detaily nesouhlasím. Například si nemyslím, že by se socialistická TOP 09 zastávala hodnot západní civilizace.

4 3
možnosti
Foto

Hm...ona se jich dovolává, ale rozhodně je nezastává.

1 1
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com