Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

strycek-Joe Ltd.

27. 7. 2011 8:58
Když pravicoví konzervativci metali vejce na p.Paroubka

již tehdy jsem varoval, pane Návrate, co vše se může stát. Ale bylo nás tehdy jen málo, pravicová média hýkala nadšením Rv

1 0
možnosti
K

kaktusak

27. 7. 2011 0:05
Komunisté získali moc ústavní cestou,

konzervativci tedy měli respektovat zákon a pořádek. Podle zákona bylo provedeno i vyvlastnění. To je taky tradiční konzervativní instituce. Nerespektovali, připravovali puč (podobně jako dříve Franco a později Pinochet), bylo nutné zakročit a bránit vůli občanů.

Jestliže konzervativec využije uloupené peníze k nákupu nábytku a módních oděvů, hovoří to za vše.

0 0
možnosti

rezjirrezjir

27. 7. 2011 3:21
Re: Komunisté získali moc ústavní cestou,

Přece jenom hrozba použití síly tam byla,můžeme se donekonečna hádat, zda-li o pouhou reakci, respektive adekvátní reakci atd. Rovněž faktem je, že jaksi každé další volby v lidově demokratickém a socialistickém Československu lze považovat v nejlepším případě za plebiscit , kde zásada tajnosti hlasování nebyla příliš dodržována, respektive vynucována.

0 0
možnosti
KJ

zpetak

26. 7. 2011 21:55
Hezky vecer.

"zakládat vlivná občanská sdružení". Citovano, tedy okopirovano , od Vas.

Protirecite si , ladz muzi. Vy cesti pravicovy konzervativci mate za nepritele obcanska sdruzeni. mimo krouzku D.O.S.T. To je predstava vaseho "vlivneho obcanskeho sdruzeni.Sdruzeni, ktere vam panackuje.....

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

26. 7. 2011 22:33
Re: Hezky vecer.

zakládat si může kdo chce... ale ať si to zaplatí sám ze svých prostředků.

Osobně bych zcela zrušil veškeré státní příspěvky politickým stranám za počty hlasů ve volbách. Podle mě je nepřijatelné aby politické združení bylo jakkoliv financováno státem.

0 0
možnosti
JD

Judge Dredd

26. 7. 2011 21:50
Koukám

že s té politologie na masaryčce máte pěkne vymletej mozek... prosím nepapouškujte to co vám tam omílají ti, kteří se politologii učili na VUMLU a patřili vždy ke snaživým studentům této university...

.

btw. hitler nikdy nebyl pravičák - a NSDAP neikdy nebyla pravicová strana, to si zapamatujte !!!

A ten člověk se nemohl hlásit k pravicové politice, protože opravdová pravicová politika nikdy nehlásá segregaci, ale naopak absolutní svobodu založenou na osobní odpovědnosti - a to kdekoliv a kýmkoliv na světě. Kdo hlásá opak, je nacionální socialista a kdo hlásá nucenou multikulturu bez osobní odpovědnosti všech zúčastněných, zejména těch, kdo jsou v daném místě hosté, je internacionální socialista.

Jo a ODS opravdu není pravicová strana :-) Blížila se k ní za Klause, ale nyní....

0 0
možnosti
K

kaktusak

27. 7. 2011 0:00
Re: Koukám

Samozřejmě že Hitler byl pravičák. Určitě ne liberální, ale konzervativní. Konzervatismus žádnou "absolutní svobodu založenou na osobní odpovědnosti" nehlásá.

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

26. 7. 2011 21:46
.........................

Už před časem – kdy jsem začal vnímat problematiku multikulturalismu, islamizace Evropy a nefunkčnosti Evropské unie, mě napadlo, že je jen otázkou času, než se objeví nějaký nový Hitler, který bude chtít muslimské menšiny z evropských zemí vyhnat podobným způsobem, jako to dělal Hitler s Židy.

----------------------------

A určitě jste už před válkou o tom mluvil s okresním hejtmanem.

1 0
možnosti
KN

Karl Novak

26. 7. 2011 21:31
ten šílený magor

se hlásil i ke Castrovi a k Ahmadínedžánovi. Takový to byl pravičák.

0 0
možnosti

rezjirrezjir

26. 7. 2011 21:10
Hezké

"Dále je tu příklad americké revoluce z 18. století – tam běžní Američané sáhli k násilí, aby mohli žít svobodně a právě podle konzervativních, křesťanských ale i pravicových hodnot". Ale jak z těchto hodnot vyplývalo, že po skončení revoluce zbavili majetku a vyrazili ze země 20 000 svých spoluobčanů jenom proto, že zůstali věrní britské koruně?

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com