Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z čeho usuzujete, p.Návrate, že Češi potřebují někoho volit ?

0 0
možnosti
Foto

i kdyby lidi vybrali nakonec stejně jako zkorumpovaný parlament, tak dobře je už to, že hajzlíci ve sněmovně nesklidí své prebendy a nemohou jako protihodnotu zvolení realizovat to, na ci byli doposud zvyklí.

0 2
možnosti
PK

Prezident u nás není královna Alžběta či Beatrix. Samozřejmě by to měl být morálně kvalitní člověk, ale je to především politik. A to není nikde na světě čistá práce, protože jeho partneři bývají hodně špinaví.

0 1
možnosti
KV

"Přestože máme parlamentní systém, prosadili jsme si" ....... Koho máte konkrétně na mysli? Kdo si prosadil přímou volbu prezidenta? Češi?

3 0
možnosti
EJ

Výborný postřeh. Zhnuseni poslední volbou se lidé upínají k přímému výběru prezidenta.Snad ten proběhne důstojně, bez kupování hlasů, bez zásahů politické mafie.[>-]

1 1
možnosti
ZB

Obávám se, že lidé se dají mediálně převálcovat, když si představím jako prezidenta Fischera nebo Zemana, můj žaludek se dost houpe...Karma.

0 1
možnosti
MV

Hezky napsané. Karma. Snad se lidé rozhodnou samostatně a ne na základě televizní estrády.

0 2
možnosti
PP

No jo, ale podle spousty,se škodolibou radostí musím konstatovat, že pohříchu pravicových, "odborníků" se takřka vždy rozhodnou špatně a demokracie nedemokracie by k jejich výběru nemělo přihlédnuto a proti jejich výběru by se mělo protestovatRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com