Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Alexander30

30. 12. 2011 10:55
boze na nebi

To je zas clanok co mi vyvedie z mieri tep srdca. UZ len prva veta o konspiracnej teorii WTC ma zastavila a utvrdila ze autor suhlasi s teoriu ze budovy WTC spadli po naraze lietadiel a to krasne palacinkovym efektom. Trochu porozmyslaj co je konspiracna teoria ci oficianle tvrdenie aelbo tvrdenie stavebnych inzinierov a leteckych expertov. Ale to je ina kava. KOniec clanku je zas plny perliciek typu "no, vzdali bychom se přirozenosti, skutečného života, pravdy, svobody, soukromí a dalších zpátečnických nesmyslů, ale komu to vadí už dnes?" takze pravda a sloboda je pre autora zpatecnicky nesmysl?? to bud zle citam alebo autor naraba s pojmami ako male decko na pieskovisku....Na facku tohleto

0 0
možnosti
L

lumin-oil

29. 12. 2011 9:58
nejak jsem sice

vubec nepochopila vo co go, ale ujistuju vas, ze na otazky -  A kdo se na něj nepotřebuje každý den připojit (FB)? A komu nedělá radost, když může něco sdílet? Nebo najít sobě podobné lidi, s kterými se může navzájem dělit o zajímavé informace, které by mu jinak utekly? Kdo není rád za cílené reklamy přesně pro vaši osobnost? - znam odpoved. Zcela jiste ja.

0 0
možnosti
MN

minafm

29. 12. 2011 13:57
Re: nejak jsem sice

To je dobře.

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

29. 12. 2011 7:36
A tímhle se chcete živit

, studente Návrate ? Žvaněním o ničem ? Vždyť za tohle Vám nikdo nedá ani pětikorunu. Memorování cizích myšlenek nestačí, politolog musí na sebe dbát, vybraně se oblékat, jinak jej do televize nepošlo, ani kdyby tam tisíckrát řekl, co chtějí slyšet. Snad jedině na faráře, to byste mohl jít, ti mají oblečení zadarmo R^

0 0
možnosti
MN

minafm

29. 12. 2011 13:55
Re: A tímhle se chcete živit

Skutečně nevím, jak jste došel k tomu oblečení, ale OK :-)...

0 0
možnosti
MR

iluminat

29. 12. 2011 3:28
ale hochu, zadny strachy, dej si frtana

nebo cukrovi, a uzivej prchajiciho mladi. Co je svet svetem se canca o jeho konci, a je velmi popularni mluvit o tom jak to bude hroooozne, to uz vedel Nostradamus, kdybys neco o nem opravdu vedel, prisel bys na to ze to delal na kseft, a apokalypticke vize se prodavaji, v mediich, romanech a filmech. Tak si z toho nic nedelej, a ja bych ti pral vylet do minulosti aby sis zacal vazit pritomnosti, stale same strachy, neni toto a ono, ale lidi je stale vice, a ziji si, pres vsechno remcani a skuhrani, daleko lepe.

Ty roboti prijdou, ale nemusis se bat, kdyz zacinal prumysl, tak si nejaci balici taky mysleli ze uz nikdo praci mit nebude a vse to za nas udelaji stroje, a opak se stal, vice prace a penez a vseho, a roboti budou za nas makat, ale lidi budou potreba, kdo by pak zbozi kupoval a konzumoval, ze.

Tak se na svatky uklidni a uzivej zivota. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1357x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com