Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

jenyknovak

2. 9. 2011 11:39
Jo, Bátora....

Je nabezpečný pro Eurorektální horolezce, sociální-multikulti inženýry a Etnobyznysmeny... Pravda se totiž těžko poslouchá. Mimochodem, výrok Bátory je prý urážlivý. A co výroky Švarcenberga..., magor, pako atd., ty urážlivé nejsou???

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

2. 9. 2011 10:08
No- zajímavé ....

Naprostý souhlas co se týče Bátory. Nesouhlasím s tím, že by podobné názory měli spíše lidé méně inteligentní .... ale to je jasné, přeci se sám nebudu shazovat byť s Bátorou nesouhlasím ve všem. A také si narozdíl od vás myslím, že pravdoláskařští havlisté rozhodně pro nás představují nebezpečí . Škod již napáchali neurekom. Ale za celek ....  karmaR^

0 0
možnosti
TJP

Tomáš Jasný, PhD.

2. 9. 2011 10:59
Re: No- zajímavé ....

vy se skutecne shazovat nemusite, vy ne ... ;-D a pravdolaskari predstavuji nebezpeci jenom pro ty, co nechapou pojmy pravda a hlavne laska, protoze jim je nikdo poradne nedokazal vysvetlit ... zejmena vlastni rodice ... ;-)

0 0
možnosti
MD

midou

2. 9. 2011 6:53
a hlavně

pro většinu politiků je daleko snadnější řešit Bátoru než to co by měli řešit ve svém resortu.

0 0
možnosti
PH

petrph

2. 9. 2011 6:42
že se ptám

Jak lze slušně polemizovat s názorem "intelektuálové, jděte do ....." ??? Odpověď zní že nijak. Ten názor je extrémní sám o sobě. To co musí člověk zvážit, je jak ho vnímat. Jestli jako opilecký vulgární výlev štamgasta čtvrté skupiny či zfetovaného mladistvého - a pak ho může v klidu ignorovat.  A nebo jako hlásaný ideový  postoj politicky angažovaného jedince - nyní dokonce ve vysoké politice,  který skutečně plánuje ty intelektuály někam poslat.  A pak se vůči němu musí tvrdě vymezit....Opravdu vymezit a nikoliv o něm planě polemizovat  ve smyslu jestli snad na tom není něco pravdy.

Mimochodem je pozoruhodné, že s člověku s takovým názorem dal Dobeš moc nad tím aby sám vybral lidi, kteří mají být propuštěni z ministerstva školství...Že by ctil Kristovo "Blahoslavení chudí duchem , neboť jejich je království nebeské"?:-)

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

2. 9. 2011 10:14
Re: že se ptám

ono by vás to hlavně mělo donutit přemýšlet komu bylo to heslo určeno. Já třeba člověka se 4 VŠ za intelektuála považuji a opravdu si nemyslím, že by Bátora sám sebe posílal tam, kam posílá ten transparent.  Ale u vás je právě ta otázka, jestli budete ochoten se nad tím zamyslet. Zatím to tak podle vašeho příspěvku moc nevypadá. Vidím spíš ten extrém na vaší straně.

0 0
možnosti
ZS

strnadz1

2. 9. 2011 6:39
Pořád mi nedošlo

Pořád mi nedošlo, co vlastně udělal tak strašného. Kandidoval kdysi jako nezávislý za stranu, která v té době byla naprosto legální. Kolik je státních úředníků na všech úrovních, kteří byli aktivními členy strany, co i zákon označil za zločinnou? Vadí to někomu?

Vadí někomu, že si Kalousek vzal na své ministerstvo kámoše stíhaného za podezření z mnohamiliardové korupce?

Bátora se mi nelíbí. S některými jeho výroky nesouhlasím, ale to přece není nic, proč měla média denně halekat po jeho odvolání. Mimochodem, nikde jsem si nepřečetl, že by na svou funkci neměl dostatečné vzdělání, kvalifikaci nebo že by svou práci vykonával nekvalitně. To by měla být hlavní kritéria pro každého státního úředníka.

0 0
možnosti
PH

petrph

2. 9. 2011 6:57
Re: Pořád mi nedošlo

Aha..tak to jste poslouchal špatně. Za prvé, Bátorovu kvalifikaci nikdo neřešil, Dobeš si ho prostě přitáhl k sobě na ministerstvo a jmenoval do funkce. Žádné výběrové řízení, žádné prověřování kvalifikace se nekonalo. Je fakt že Bátora má VŠ vzdělání, ovšem jiného typu, studoval filozofiii a pak zahraniční obchod  a mezinárodní politické vztahy. Otázka je zda je to to pravé ořechové pro školství.

Za druhé je to sotva pár dní co byl myslím na TV Prima ve zpravaćh šot jak ho obíhá TV komentátorka a ptá se ho co vlastně konkrétně na MŠ dělá, co dosud užitečného udělal a jaké koncepce do budoucna.. Nějak si nemohl na nic vzpomenout.. :-)

0 0
možnosti

Tramp_007

2. 9. 2011 0:47
Kazdy blbec je, studente,

nebezpecny. Pro vsechny, dokonce i pro ostatni blbce.

0 0
možnosti
PM

petrik1960

2. 9. 2011 6:05
Re: Kazdy blbec je, studente,

tebe se nikdo nebojí. Kdo jsi, že můžeš nazvat velmi vzdělaného člověka blbcem ?

0 0
možnosti
C

crutov

1. 9. 2011 23:21
Minimálně má divný kámoše a divnej vkus kam chodit....

http://www.youtube.com/watch?v=cDrjKS5tO8k&feature=player_embedded

2 0
možnosti
R

rudaz

1. 9. 2011 23:53
Re: Minimálně má divný kámoše a divnej vkus kam chodit....

Další viz na http://www.hannig.blog.idnes.cz "Katalyzátor Bátora, aneb ..."R^

0 0
možnosti