Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

pokaseda

21. 1. 2012 15:26
Mám přání

aby takových mláďat jako je autor tohoto i jeho předchozích blogů bylo více. Já si myslím, že naše media pokud jde o oblíbenost a čtenost jsou  buď  zřetelně bulvární  nebo skrytě bulvární, případně jakoby imtelektuální. Všechna jsou sociálně zaměřená, protože se jim již podařilo takto naladit čtenáře. Dnešní čtenář chce slyšet, že jsou špatní politici, že jsou špatní zaměstnavatelé, špatní učitelé, zdevastovaná příroda, morálka neexistuje, všude převažuje korupce, zlodějna, podvody, sexuální nevázanost a hlavně absolutní nespravedlnost. K majetku každý mohl přijít jen podvodem,podplácením, okrádáním zaměstnanců a jinými zločinnými cestami. Je naprosto nepochopitelné, že se musí šetřit a naopak, že stát není citlivý k potředným. Demokratické principy se přežily a správní borci nechodí k volbám.

Když v nějakém blogu by toto někdo napsal, tak ti vyformovaní žurnalistikou ho rozsekají nadrobno.

1 0
možnosti
S

Světlonoš_v03

21. 1. 2012 15:45
Re: Mám přání

můžete mi prozradit, jaká budoucnost nás čeká s mláďaty jako je autor tohoto blogu? Jakým přínosem pro společnost bude člověk se vzděláním politologie + psychologie? Kolik pracovních míst vytvoří? Kolik hodnot jakého druhu vyprodukuje? Nebude to spíš tak, že bude živený státem a celý život nebude dělat nic jiného než produkovat prázdné ideologické texty? Já říkám naopak - čím méně takových mladých, tím lépe. A to se ve svých 30-ti letech taky ještě za mladého považuju

3 0
možnosti
H

hafusak2

21. 1. 2012 13:41
Co tím chcete získat?

Dalšího spasitele světa? Do té sbírky "nejsprávnějších názorů" přihodit ještě další vymývače mozků? Někoho dalšího kdo mi bude lajnovat jak se mám a nemám chovat? To si nevystačíte s vlastní inteligencí, že potřebujete někoho, kdo Vás bude vodit za ručičku? Rv

3 0
možnosti
VM

Snowwily

21. 1. 2012 15:32
Re: Co tím chcete získat?

Ve vymývání mozků máte snad dobrou vy hafusaku, ještě před 22 lety...

0 0
možnosti
MC

sualk

21. 1. 2012 12:37
Především potřebujeme rozum individualistů, kteří

ho dokáží použít racionálně v realitě a ostrým břitem ho odříznou od pouhých představ, iluzí, přání a možností falešně parazitujících jedinců, vytvářející různé solidaristické aktivity zrůdných kolektivizátorů všeho "dobra". Důsledkem všeho jejich "dobra" je pošlapána svoboda individualismu, která je byla a i bude vždy jediným motorem pro život. Kolektivisté vytvářené jejich "dobrem" jsou pouhými průkazy zla sloužící k zániku a smrti logického prokazatelného dobra, které bohužel většina z nás si nechce přiznat, přestože to chápou zcela jasně z důvodu svého malého sebevědomí.:-)

4 0
možnosti
PM

petrik1960

21. 1. 2012 11:35
karma,ať se komanči třeba.......

1 0
možnosti
S

Světlonoš_v03

21. 1. 2012 11:25
za co jsem byl cenzorem smazán?

už ani není možné zobrazit smazané příspěvky, není možné si prohlédnout vlastní smazané příspěvky, není možné kamkoliv se odvolat. Jediné řešení vidím v tom přestat sem chodit.

0 0
možnosti
DL

d. Lilly

21. 1. 2012 11:14
Další vymejvárnu

opravdu nepotřebujeme. Potřebujeme objektivní zpravodajství, aby si každý udělal svůj názor.

1 0
možnosti
D

duhacenzor5

21. 1. 2012 7:59
Pane kolego,

víte v čem je problém: V distribuci, v tom, jak to dostat k zákazníkovi. Svého času tady takový pokus byl, jmenoval se Český Deník, monopol PNS ho ovšem k zákazníkům úmyslně nedistribuoval, smlouvy nesmlouvy, žaloby nežaloby a konec konců i zákony nezákony, ČD skončil. S takovou TV NOe to máš to samé, nikdy nevíš, kdy ti to stát vypne. Takže samozřejmě , souhlas, v zemi plné levičáckých médii potřebujeme protiváhu, ale není problém udělat redakci, problém je dostat to mezi lidi.

3 0
možnosti
C

celim

21. 1. 2012 9:24
Re: Pane kolego,

Tak pravicově konzervativní seriozní médium by se mi velmi líbilo! V dnešní době bych asi preferoval takto provozovaný web. A asi nejenom já. Zoufale hledám médium tohoto ražení bez bulvárního nádechu. Postačil by takto přetvořený Respekt. Tím by odpadly problémy s distribucí. Respekt je dobrý, ale na můj vkus, jak bylo i řečeno, příliš levicově liberální.Několik let jsem jej i četl. Za takové médium na síti bych byl ochoten i platit.Ostatně asi většina lidí, kteří by ho četli. Já stále postrádám týdeník formátu a kvalit Reportéra, jehož všechna čísla mám.Největší problém asi ale bude v redakci.Oni totiž kvalitní redaktoři nerostou na poli.

0 0
možnosti
G

gunny

21. 1. 2012 7:56
a co proboha brání komu čemu

tady "pravicové médium" vytvořit? žádní pravicově smýšlející lidé tady snad nejsou? nebo jsou líní? nebo jsou neschopní? to jako myslíte, že levičáci jsou pracovití a zakládají jedno médium za druhým, ale líná neschopná pravice po svých médiích jen bulí na netu? 8-oRv

1 0
možnosti
VK

kral

21. 1. 2012 1:28
Fox nenews

Jedina pozitivni vec na Fox news je to, ze prinaseji ucelene zpravodajske blogy, coz se neda rict o CNN ktera svuj cas venuje prazdnemu zvaneni a diskusim. Jinak je ovsem Fox priserna stanice ktere se moc verit neda.

0 0
možnosti
V

viet

21. 1. 2012 0:07
Mirečku, Mirečku

Mirečku, Mirečku, k čemu by ti byl pravicově-konzervativní koncept? Ten vysmrádl ještě než jsi byl počat. To jen v USA si sem tam ti potrhlejší dělají čajové dýchanky, při kterých spřádají okrádací plány. A u nás je milujeme stejně, jako jsme druhdy milovali Sovětský Svaz!

U tebe je ovšem naděje, že z toho vyrosteš!;-)

2 0
možnosti
W

wiki5.5

21. 1. 2012 0:09
Re: Mirečku, Mirečku

u vas uz bohuzel ta nadeje je davno pryc

4 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1357x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com