Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

14. 8. 2012 5:07
S reklamními letáky

jsem byl několik let v denním styku. A jediné doporučení které mohu dát : pokud chcete ušetřit peníze, letákům se vyhýbejte obloukem a pokud je někde nápis  Sleva nebo Akce , prchejte zděšeně pryč.

Ale jinak s Vámi souhlasím. Ty zloděje jsme si do parlamentu pustili sami. Až potkám Kalouska, požádám ho, ať mi nafackuje.  Za co ?  Za to, že jsem volil TOP.

0 0
možnosti
AVBP

až vyrostu, budu politikem

20. 7. 2012 9:55
Celkem dobrý,

akorát bych vytknul jednu velmi často opakovanou chybu. Žádný politik není zaměstnancem svého voliče. Postup při hlasování politiků je dán Ústavou. Že je můžeme jednou za čtyři roky vyměnit je pravda, ale naši zaměstnanci to prostě nejsou.

0 0
možnosti
JK

j23

20. 7. 2012 10:45
Re: Celkem dobrý,

Jdou do voleb s tím, že se u nás hlásí o práci a deklarují, jak jí budou vykonávat. Na základě jejich slibu od nás dostanou svolení být poslancem prostřednictvím zvolení. Dělají-li něco jiného, než k čemu se zavázali, mají být vyhozeni. Když Vám skladník místo toho, aby měl ve skladu vše v pořádku, dělá ve skladu bordel a krade Váš majetek, tak ho tam necháte pracovat?

Tyhle mystifikace, kterých se dopouštíte, nejsou úplně čisté.

0 0
možnosti
PK

repanak

20. 7. 2012 9:38
Pane studente,

vy studujete politologii? A vy si myslíte, že v dnešní době volby něco podstatnějšího změní? Že to změní nějaké bloncky z VV nebo snad snílkové Svobodní?

2 1
možnosti
BH

BoboHml

20. 7. 2012 9:27
.

;-O;-€Rv

0 0
možnosti
PH

petrph

20. 7. 2012 8:52
omyl toto není demokracie, toto je demontáž demokracie

"Politická strana je politická organizace,která nominuje kandidáty do veřejných úřadů prosazuje určitou ideologii, nebo je vytvořená za účelem řešení nějakého problému."

Nominuje své kandidáty,sdělí občanům v předvolebních programech jakou ideologii prosazuje a jaké problémy chce řešit,  A voliči si vyberou mezi volebními programy jednotlivých stran. A  zvolená většina v parlamentu a vláda by pak měly dělat jen to, co nabídly voličům v těch předvolebních programech.Pouze toto a nic jiného je demokracie.

Jestliže pak vláda dělá něco jiného, než slíbila, tak je to sprostý podvod..Kdo na tom prodělá? Inu-napřed občané,potom ta politická strana-příště už jí nikdo volit nebude, a politická strana jen na 4 roky a jen kvůli pár desítkám poslanců co se napakujou v parlamentu nemá smysl- a nakonec na to doplatí sama demokracie-o takovou demokracii občané zájem mít nebudou a radši se -za slib sociálních jistot zaprodají bolševikům

0 0
možnosti
B

bull004@seznam.cz

20. 7. 2012 7:44
Podle mě už zbývá poslední šance.

Zvolit znovu komunisty a věřit, že ty lumpy, co si nakradly miliardy, ale spíš desítky miliard, pochytají, majetek zabaví, tím zaplatí státní dluh a ještě něco zbude. Když se majetek někoho, kdo šel do politiky s holou zadnicí dnes odhaduje na několik desítek miliard, není normální, takže mi neříkejte, že volit komunisty je něco nenormálního. Kolik že bilionů se rozkradlo od revoluce? Mám takový dojem, že se hovoří o částce převyšující roční HDP. Takže souhlasím s vámi, základem jsou volby.

2 1
možnosti
MI

Maxx IV.

20. 7. 2012 8:10
Re: Podle mě už zbývá poslední šance.

Základem jsou volby - proto volme stranu, za které se sice "volilo", ale nevolit rudochy si většina lidí vůbec dovolit nemohla. A ano, jsou tu zloději, proto volme stranu, za které se rozkradlo po republice vše, a ani to nebylo nelegální, což v dnešní době ve většině případů je. Volit komunisty JE něco nenormálního, a může je volit jen totální gumídek nebo dědula, co už mu to nepálí, ale prošel komunismem tak nějak v klidu, protože nic neměl, a tak ještě z nakradené hromádky cizích lidí trošku dostal...takže to bylo přeci super! ;-ORv

0 0
možnosti

carad111

20. 7. 2012 7:32
Pravda?

Máme to co jsme si zvolili. V tomhle má autor naprostou pravdu. Ti co volili to, co teď sedí ve sněmovně, se budou vztekat, protože podle mého názoru to jsou hlupáci, nebo ti, kteří se účastní rozkrádání.

Výjimkou jsou ti, co volili VV. Sice to nevyšlo, ale pokusili se o změnu a volili někoho, kdo je neokrádá.

A to je to, o co tu jde. Kradeš? Nedám hlas tobě, ani tvé straně. Možná to 100x nevyjde, ale jde o princip. Dokud budeme znovu volit zloděje, nikdy ve sněmovně nebude nikdo jiný.

A poslední poznámka. Ten kdo nevolil, ať je zticha, protože jen HLAS je povolená zbraň proti politikům.

0 0
možnosti
MI

Maxx IV.

20. 7. 2012 8:06
Re: Pravda?

Vygumujte si už jednou pro vždy z hlavy ty do nebe volající hlouposti, že to, co jsme si zvolili, to máme! Dodržuje se snad program? Dělají politici to, proč byli zvoleni? Volá se po změně zákonů a pravidel pro zástupce státu - děje se to? Děje se přesný opak. Co teď mohu udělat? Počkat 4 roky, pak se třeba zvolí někdo jiný, u koho nebude důvod se strachovat, ale on udělá to samé, popř. se tam dosadí někdo druhý, kdo ani zvolený nebyl, a já mám být zticha? Politik tím, že je zvolen, nedostává volnou ruku na 4 roky...jste schopen toto pochopit??

Proč jsou výjimkou voliči VV? Pokusili se o změnu? Ale u té bylo už na začátku spousta věcí zatuchlých až hanba. A stejně to nevyšlo. Jak je to možné? Volilo se přece v dobré vůli :-)? Sám sobě si odporujete.

Koho jste volil vy? A koho byste volil v současné chvíli?

1 1
možnosti

jarinka

20. 7. 2012 7:17
Z těchto frází

je vidět, že teprve studujete nebo jste těsně po studiích. Takhle nějak to učí děti ve školách ;-D

2 1
možnosti
O

ortf

20. 7. 2012 7:03
to je ale blábol

tady vůbec nejde o ty prachy, ale o morální stránku věci.Všem občanům přitáhli uzdu, a je jedno komu a jakým způsobem, ale udělali to.Tento spolek/politici a bez vyjímky do jednoho/ mají být morální pilíře společnosti.proto jsme si je tam zvoĺili.A právě proto mají jít jako první příkladem a platy si nejen zmrazit, ale i snížit.polovina toho co mají nyní je pro tento spolek nemyslících ovcí v ps až moc.morálka, charakter, poctivost, pravdomluvnost - to jsou pojmy které jsou těmto lidem zcela cizí.nemluvě o naprosté zbytečnosti jakési podivné instituce nazývané senát.odložiště starých lidiček, které by se v normálním životě už nijak neuživily a trafiky pro známé známých jako odměna za něco.;-)

0 0
možnosti
JB

marx

20. 7. 2012 6:22
Je

sice mlady , ale má uplnou pravdu. Jako nepoučitelny národ máte , co jste si zvolili. Tato parta je již více roků nedůvěryhodná a stále ji volite , proto si takové výsledky zasloužíte. Máte strach vymazat při volbách verbež , protože nic jiného neni ? To je blbost , která tady vládne , když jste to nezkoušeli  , tak netvrťte blbosti. [>-]

0 0
možnosti
MI

Maxx IV.

20. 7. 2012 8:01
Re: Je

ale stejně tak se volí všechny dlouhodoběji působící parlamentní strany. Strach vymazat při volbách verbež? Hehe...něco jako nová super truper strana VeVerek :-))? Koho tedy dle vás volit?

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1357x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com