Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

troublemaker cz

23. 8. 2011 23:03
Karma

a R^.

0 0
možnosti
MT

Marek Trizuljak

23. 8. 2011 22:50
Velmi dobré a vtipné zamyšlení

A na konec přesná otázka, zda budeme znovu mít někoho jako Čapek, či Peroutka.

Myslím, že by se u nás i odněkud vynořili, ale jaksi po nich není žádná velká poptávka. Předpokládám, že některé současné spisovatelské "hvězdy" časem pohasnou a třeba bude někdo až mnohem později objeven jako vynikající svědek doby a jejích pohybů.

K Zemanovi a jeho bonmotu - začal takto na novináře nadávat ve chvíli, kdy se pustili do nepříjemných otázek ohledně některých divných kauz svědčících o propojení politických špiček na to naše překrásné "kmotrovsko-podnikatelské" prostředí.

0 0
možnosti
JB

JB001

23. 8. 2011 22:30
Zapomněl jste na Bartošku

Byl si zahrát golf v Čeladné ;-)

0 0
možnosti
TJ

Tomáš Jasný

23. 8. 2011 21:43
Vtipné, výstižné

Podepisuji se pod výrok Miloše Zemana, že novináři jsou "žumpa, hnůj a póvl". Pár českých novinářů jsem poznal osobně a je to neskutečná sebranka. Bezpáteřní, přitom arogantní a vůbec ne nestranní. Ve své domýšlivosti cpou do médií své vlastní názory, popř. překrucují pravdu tak, jak si to přeje pan vydavatel. Je chyba, že nezůstalo aspoň jedno státní periodikum, které by nebylo závislé na inzerentech nebo názorech pana vydavatele.

1 0
možnosti
A

ataknevím

23. 8. 2011 21:32
Bátora,

A proč ten Bátora  členem té nacionalistické strany asi není? Zamyslel se už někdo nad tím? A dál, já bych si nedovolil kritizovat lidi za to, co také čtou! Pokud to není něco mimo zákon! Takže? Ale již mě obtěžují sprosťárny a hulvátství leckterých politiků, kteří by mohli a asi by měli dělat především skladníka parohů či skákají podle toho, jak pohvizdují různé nadnárodní organizace, protože mají strach, aby je neměli za paka. A aby si tam zachovali nějaký kredit, tak šéfům tam dělají podržtašky. A jsou z toho natolik zamindrákovaní, že když se o nich v tom duchu promluví, tak to berou jako kauzu pro pád vlády.

0 0
možnosti
P

popetr

23. 8. 2011 20:54
Nechci mentorovat, ale zatím jsem nenarazil na nikoho

kdo skutečně něco o Bátorovi ví, mimo výkřiků na internetu páně Kalouskovy a geyské... Dnes je moderní každého nazývat fašistou a rasistou, kdo brání své děti a majetek je potencionální vrah a je to celé zmatené. Američané si při hymně dají ruku na srdce, ale Čech je za to nazván šílený nacionalista a zpátečník, česká hymna by se měla zrušit a nahradit evropskou. Jenom Francouzi a Němci si to mohou ponechat. Není ta mladá generace (naše malá zakomplexovaná) s nějakými myšlenkami na štíru a lehce mimo? Nic ve zlým. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com