Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

certik_bertik

17. 3. 2012 10:15
pokud

by takhle dopadly volby má na to ČSSD nárok

0 0
možnosti
J

jarno3

17. 3. 2012 7:47
Z blogů autora

je již od počátku patrné, že je skutečně nemocen, tak jak nahoře píše. ;-D;-D;-D;-D;-D A jako obvykle blábol tohoto mudrlanta nestojí za komentář.

1 0
možnosti
EP

pokaseda

17. 3. 2012 20:57
Re: Z blogů autora

Nemá cenu reagovat ale  posíláte v diskusi pět svých obrázků. Koho mají zajímat?

0 0
možnosti
K

kytt3

17. 3. 2012 3:11
tentokrát souhlasím

Taky jsem si počkala, co se z HV nakonec vyklube. Nic k chlubení... a to jsme do toho ještě zatáhli chudáka Islanďana... Rv Mnozí z těch lidí na náměstí jsou na tom momentálně sice zoufale špatně, ale to jim ještě nedává právo dělat pitomosti. Resp. dává, ale pak by museli být ochotni nést následky, což asi nejsou. Navíc ten hloupý požadavek úřednické vlády během čekání na odborníky-mesiáše, kteří za nás vše vyřeší, napraví dnes veškerá nefunkční odvětví, zakážou dovoz nekvalitních potravin (no to by bylo obzvlášť zajímavé se dozvědět, jak tohle plánují provést)... Dodnes krom Popelky a toho druhého osla není známo jediné jméno některého z těch odborníků-budoucích ministrů, zkrátka těch "nezkorumpovaných". Lidem se nepomáhá, zato se horlivě přispívá na letáky a odznáčky. Na to prachy jsou. Jak u blbých na dvorku.

3 0
možnosti
BP

vášnivý diskutér

17. 3. 2012 2:45
Přesně!!!

Není co dodat!!!R^R^R^

1 0
možnosti
K

kaktusak

17. 3. 2012 0:03
Komunisté by sociální demokraty pohlídali,

aby se chovali zodpovědně a nerozhazovali veřejné peníze. Dobře víme, že právě komunisté se dokázali obejít prakticky bez dluhů, jsou to nejlepší hospodáři.

3 0
možnosti
BP

vášnivý diskutér

17. 3. 2012 2:47
Re: Komunisté by sociální demokraty pohlídali,

Možná bez zjevných dluhů, ale zato s holou řití dovedli republiku na buben. Ale co čekat od spolehlivého kádra soudruha kaktusáka......RvRvRv

0 0
možnosti
PP

pep19

16. 3. 2012 23:29
...

Žádná revoluce nic nevytváří. Protože revoluce je už ve své podstatě pouhou destrukcí stávajícího stavu. V okamžiku, kdy revoluce proběhne, současně také končí. A následuje období vývoje, evoluce. V tomto procesu rozhodující místa obvykle obsadí ti, kteří revoluci provedli.  A další vývoj může být k lepšímu, nebo k horšímu. Podle toho, jestli revoluci provedli lidé morální, vzdělaní a zodpovědní. Pak bude pravděpodobně vývoj celé společnosti  směřovat k lepšímu. Pokud ale revoluci provedou nezodpovědní, nevzdělaní a nemorální dobrodruzi bez skrupulí, vývoj společnosti s pravděpodobností hraničící s jistotou bude směřovat k horšímu.

Smutné je, že my jsme tu horší možnost zažili už dvakrát po sobě. Nemorální dobrodruzi po 48. roce učili mládež, že kapitalismus je zavrženíhodné zvěrstvo. Po 89. nás stejně nemorální dobrodruzi učí, že zvěrstvo bylo to, čemu se říká socialismus. Oboje není pravdou. Každý systém přináší něco pozitivního a něco negativního.

2 0
možnosti
K

kytt3

17. 3. 2012 3:16
Re: ...

právě. Popelka se ohání tím, že "lidi vědí, kdo je ten morálně 'kvalitní' člověk, který by se třeba hodil na ministra nebo starostu". Takže koukám a koukám a neotroufnu si za sebe navrhnout jediné jméno, prostě proto, že u nikoho nemám ani tu 90% jistotu. A že by z toho davu padala nějaká jména jsem si taky nevšimla. Takže lidi nevědí a Popelka kecá.

1 0
možnosti
OKV

oldfashioned Kokodák v2

16. 3. 2012 22:28
ta v roce 1948 vše definitivně změnila...

vzpamatovávat se bude tato společnost ještě nejméně dvě generace...:-/

2 0
možnosti
K

kaktusak

17. 3. 2012 0:03
Re: ta v roce 1948 vše definitivně změnila...

Společnost se bude vzpamatovávat z privatizačního puče.

1 0
možnosti
L

lesicatko

16. 3. 2012 22:27
Ano

Aj sa to už v minulosti inde stalo

http://pietruchova.blog.sme.sk/c/288457/Z-blata-do-kaluze-alebo-od-Gorily-k-Berlusconimu-a-Orbanovi.html

Ale ono je to ešte pesimistickejšie. ČR je súčasťou eurozony, ktorá robí psie kusy a tie majú dopad aj na ČR.

Napr odstúpenie Nemecka od jadra zdaleka nie je len jeho zaležitosťou, iracionalita aká to sprevadza nič dobré pre Europu neveští. Dobra domaca vláda može takéto excesy tlmiť, pravda ale celkovo tlak globalizacie napokon može urobiť presne ten scenar , že ľudia v socialne rozmaznanej spoločnosti budú viac pracovat ale lepšie sa mať nebudú . To len bude rozbuška pre revolúciu až im to dôjde...no a potom kam - späť k socializmu ? Alebo inej totalite ?

3 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1357x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com