Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kapitalismus je o tom, že vyšší bere, pane Návrate a ne o tom, co řekne Kalousek potažmo co Česká televize nacpe do hlav divákům.

0 0
možnosti
NM

...přečetl jsem jenom část a musím reagovat na to jaký byl váš názor na politické čáry TOPOLÁNEK- ČUNEK a VESECKÁ a jejich setkání v restauraci nad otázkou ohrožení jejich vlády v té době //zase LIDOVCI na scéně //.

1 0
možnosti
MN

Ano, v té době jsem byl toho názoru, že Čunek odstupovat nemá, protože je proti němu vedena umělá kauza (což se pak i prokázalo, ne?). Dnes bych byl toho názoru, že by měl odstoupit, protože se to tak ve vyspělých zemích dělá.

0 0
možnosti
PP

Mám pocit, že jakákoliv vláda, kde seděli lidovci byla dříve nebo později torpédována. Babišovo čapí hnízdo je možná nepřijatelné, ale jsou to drobné. Daleko větší střet zájmů jsou miliardové dotace do biopaliv a dalších činností Agrofertu. Ale o těch lidovci věděli od samého počátku vzniku koaliční vlády a "nemorální" jim to nepřišlo. Tak proč teď a proč právě na této kauze? U opozice to chápu a rozumím tomu, u vládní strany po společném dvouletém vládnutí nikoliv. Obzvláště, když první informace na téma čapí hnízdo a dotace jsou ještě před vznikem koalice.

Něco tu ze strany lidovců smrdí. Co asi?

2 0
možnosti
JK

Autore: nové volby stojí miliardu. A Neačasova vláda a topolánkva vláda nedovládly. Tak aspoň ať dovládne tato. navíc tato vláda zvyšuje každý rok minimální mzdu

0 0
možnosti
MN

Můžu poprosit o zdroj informace, že nové volby stojí miliardu?

Mimochodem to, co jsem navrhl - tedy předčasné volby (např. na podzim), tedy v době konání krajských voleb, by tu částku za volby (v řádném termínu) naopak ušetřilo.

0 0
možnosti
MR

Spíše lidi s podobně jednoduchým myšlením a to rovnou z republiky ... .

Je to několik dní kdy zde byl průser ministerstva jež řídí Bělohrádek a to o částku 80 miliard Kč na dotacích na vědu a výzkům, kde nedodali potřebné dokumentace, tak že hrozí jejich ztráta ... .

Připomenu naše armáda má rozpočet 49 miliard.

Co dělá teď Bělohrádek jež byl takto přistižen ... .

1 0
možnosti
BM

Nepamatuji se že by vláda kde byla KDU-ČSL nebo TOP-09 vydržela do konce svého období. Oni totiž potopili každou vládu. To nejsou strany do "nepohody", to jsou strany do sluníčka.

2 0
možnosti