Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Výroba bionafty je neekologická a poškozuje motor v autech. Každý řidič to ví.

1 3
možnosti
ZU

Každý den mi někdo volá,aby mohl pomoci.Je mi 57 a jsem blbý.Měl bych nárok díky demencí volit člověka,který pochopil,že má více peněz než Bárta,tak to musí vyjít.Není důležitá jeho minulost.Je důležité,že chce přes naši blbost stejně jako ostatní zbohatnout.Bohužel se nedá nic dělat,je to celosvětový trend.

1 2
možnosti
JR

Měl by pravicový volič podporovat Babišovo ANO?

Myslím, že měl, určitě. A může i levicový. :-P

2 1
možnosti
JR

Veškeré sociální služby v tomto státě existují jen díky dotacím. Bez dotací by zanikly.

A vůbec nepodporují korupci.

2 0
možnosti
MP

Zkuste přemýšlet, proč nebojuje proti dotacím, které podporují korupci. Přijdete- li na to, pak vám gratuluji. Dobrou noc.

1 2
možnosti
JR

Jak jste na to přišel, že dotace podporují korupci?

3 1
možnosti
MP

U každého programu se ptám, je-li realizovatelný a jak konkrétně chce strana problém řešit. V žádném případě nevolím stranu, která slibuje a nevysvětlí jak řešit problém. Nevolím i stranu, slibující modré z nebe. Ke snížení nezaměstnanosti pomůže např. snížení nákladů živnostníkovi- snížení daní, například. Firmy jdou vždy tam, kde jsou např. nízké daně. Jsou-li nízké daně, může se víc podnikat a dát práci více lidem...

1 1
možnosti
PK

P93e52t33r 67K54u65l97i49c24h

4. 10. 2013 22:55

lpění na tom, aby kandidát měl propracovaný detailní program je úsměvné, v situaci, kdy pravicová TOP09 zvedá daně a zadlužuje stát, levicová SPOZ škrtí školství, atd...

1 0
možnosti
MP

Program má, ale ve formě frází, ale nevysvětluje, jak konkrétně chce určitý problém řešit, v tom je ten vtip. Pokud vůbec nevíte o jeho dotacích na řepku, pak je další diskuse bezpředmětná. Žádnou firmu nezaložil, jen ji koupil. Nevadí -li vám, že je miliardář právě díky dotacím, které platíte i vy z daní, pak bůh s vámi.

2 2
možnosti
JR

Já myslím, že vy nevíte nic o dotacích na řepku, jen demagogicky plkáte. Jestli víte, tak mi to prosím vysvětlete. Kolik dostává Babič dotace na řepku?

2 1
možnosti
JR

Víte někdo něco seiózního o biopalivech a o státních dotacích, proč je to "špatně" ve spojitosti s Babišem, či bez něho? Teda nemyslím demagogické plky.

3 0
možnosti
JR

Vycházíte z blbých předpokladů, proto také dospíváte k falešným závěrům.

Např:

Když si uvědomíme, že ANO je z hlediska rétoriky a struktury něco jako Věci veřejné a z hlediska neodolatelného marketingu jako TOP 09, když si uvědomíme, že naši zemi nedá do pořádku žádný politik, ale je to každodenní práce každého z nás, tak se možná začneme zamýšlet nad možným nebezpečím, které z ANO plyne.

To je zcela falešné tvrzení.   

Dát do pořádku naši zemi zcela jistě nepomůže každodenní práce každého z nás, bez toho, aby zde politici vytvořili správný rámec, správně fuhgující systém.

Takže z ANO neplyne žádné vámi naznačované nebezpečí.

2 1
možnosti
MP

Proč sin myslíte, že si někdo kupuje media a pak jde do politiky? Zkuste o tom přemýšlet. Proč je někdo ochoten dát miliony za Mafru a pak jít do politiky? Opravdu věříte tomu, že jen tak pro nic za nic utrácí miliony a zrovna před volbami? Pročpak mu vadí jiný názor a nechává vyvést člověka s jiným názorem.?!? Opravdu to podle vás není nebezpečný člověk? Říkáte-li., že jde o hloupé argumenty, pak bůh s vámi. Marnost nad marnost...Vzpomente si tak za rok, nejpozději za dva...

2 3
možnosti
MP

Jaký má konkrétní program? Ani novinář Komárek nedovedl vysvětlit, jak snížit nezaměstnanost a vyhýbal se všem odpovědím. Diskuse s ním byla katastrofální. Babišovi nejde o politiku a lidi, ale prosadit si dotace na řepku. A pak skončí s politikou. Jeho fráze jsou populistické, ale nikdy neřekl. jak konkrétně bude problém řešit. Tuto otázku by si měl dát každý volič. Populistika na mnohé voliče zabírá, např. boj proti korupci, ale přitom dotyčný politik schvaluje dotace, které jsou hlavní příčinou korupce

2 3
možnosti
JR

Ubohé lži. Máte to zapotřebí? Asi se babiše bojíte, že máte potřebu na něho kýdat? Ubere hlasy vaším favoritům?

2 2
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com