Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

ducatofil

10. 2. 2012 18:34
Reagana komunisté

nerozdýchali ještě dnes, neb právě politici jako Reagan změnili svět k lepšímu.R^

0 0
možnosti
V

viet

10. 2. 2012 13:33
I ty truhlíku

Miroslve, Miroslave, i ty truhlíku, že ty ses nakazil z nějaké hloupé přírüčky! Trochu mi tvoje vzdychání připomíná jak se tobě podobní opájeli nad Rudou knížkou neboli sebranými citáty Velkého Maa ( podle potřeby ti někdo sečtělejší vysvětlí, kdo byl Velký Mao).

Asi sis ani nevšiml, že Reagan byl ten, který strašlivě zadlužil Ameriku, se kterou měl Bill Clinton (demokrat!!!) potom plno práce, aby ji oddlužil!

Třeba ještě z toho vyrosteš! Zatím sice miluješ, ale málo myslíš!

;-O

1 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

10. 2. 2012 13:12
tak ten projev

je vážně naprosto úžasný ;-D. Zdá se být hlavně takovým tím jednoduchým americkým válečníkem, pokud se stane někdy prezidentem, tak se má svět na co těšit. Zaujalo mě mimo jiné (cituji) "... (...) ale svět je o moc lepší od doby, než jaký byl na začátku 20. století. Protože Amerika byla nejsilnější zemí světa ". Buď je ten člověk nevzdělaný, hloupý, nebo lže. Myslím si, že je dost zemí a lidí na zemi, kteří by raději právě svět, jaký byl začátkem 20. století :).

-

Rád bych připomenul, že Američané bojovali za Dobro ve dvou světových válkách 20. století, kdy zejména ta druhá byla bojem se skutečným Zlem. Jen by bylo vhodné vzpomenout, že Franklin Delano Roosvelt i Woodrow Wilson byli demokraté, že zejména Roosvelt byl protipólem nynějších "neokons", ať už se to týká zahraniční nebo domácí politiky, ekonomiky a zéjmena morálky.

1 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

10. 2. 2012 13:29
Re: tak ten projev

doplňuji pro neznalé - Roosvelt byl presidentem USA právě v době II. světové války, Wilson v I. s.v.

-

Dále, věřím, že pan Rubio je asi úspěšný ve svém oboru (?) nevím, co dělal, jaké hodnoty vytvářel atd. ale to je jedno. V každém případě je to člověk hluboce neznalý zbytku světa (jak to vidí někteří Američané) a troufám si tvrdit, že dokonce hluboce neznalý i současné Ameriky. No a dále, když se zmiňuje (cituji) ...." (...) vláda, která utrácí více peněz, než kolik dostává. To je neudržitelné!" a co pak asi dělal "svatý Ronnie" ? :D, když rozjížděl reaganomiku, tedy když měnil ekonomiku výrobní na ekonomiku služeb (zejména finančních ;) ).

-

A Americký příklad, či Sen... ? hm... o čempak asi sní většina mladých Američanů ? že budou tvrdě makat, vyrábět, stavět, vytvářet reálné hodnoty v potu tváře ? :D. Nebo dosahovat úspěchů na poli vědy ? učit se ? doopravdy se učit matematiku, chemi, fyziku ... Odpovězte si sami, ale já osobně si myslím, že ani moc né.. :) řekl bych, že sní hlavně

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com