Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Karma ,za Váš názor.

0 0
možnosti
MC

Dobře řečeno. To ovšem minorita v Česku ví. Co je to platné, pokud nejsou myšlenky a prorůstová opatřrní jsou pouhými stranickými démony přerozdělování hlouposti z chytrosti. Jde hlavně o vzdělání. To ovšem neznamená například, že hloupým kantorům dám balík prostředků pod podvodným falešným altruismem majority socialisticky laděných lenochů.

0 1
možnosti
LP

Politika by měla být pro lidi, kteří už v životě něco dokázali. Měly by za nima být vidět výsledky jejich dosavadní práce. Takové lidi by měly politické strany nominovat a pak by to bylo snad i v pořádku. Člověk bez zkušeností řízení, práce s lidmi a dostatečných vědomostí a praxe do poliky nepatří.

0 0
možnosti
MC

Máte tak pravdu 50:50. To záleží, jak kdo dovede posuzovat výsledky práce že?

0 1
možnosti
JM

Jenže lidi nevolí sami sebe, své reprezentanty, slušné lidi, protože to tak nefunguje. Volí z těch, kteří CHTĚJÍ být zvojeni a tedy kandidují. A zvoleni chtějí být proto, aby, jak píšete, se zviditelnili, nabyli moci a majetku.

Vždyť je to tak prosté... ;-)

0 0
možnosti

Mluvíte mi z duše - o tom samém jsem bytostně přesvědčen... Jinak projekce je nevědomá obranná technika, kterou člověk připisuje své nešvary druhým, aby sám před sebou i před okolím vypadal líp.

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com