Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mladíku, 

pochvala za to, že tak dobře radíte kandidátům na presidenta.

Ale, jako volič bych především rád viděl skutečně detailní životopisy kandidátů, kde nebudou chybět údaje o jejich politických a podnikatelských aktivitách, o jejich členství v klubech, spolcích, občanských iniciativách a především o jejich náboženském vyznání, protože bych, po zkušenostech s praktikujícími katolíky, se nerad dočkal dalších církevních restitucí ve prospěch dalších spolků. 

Samozřejmě by měly být známy i majetkové a finanční poměry kandidátů a jejich rodinných příslušníků a také dost podrobné informace o rodičích kandidátů, protože jejich rodový vliv na budoucí chování kandidátů nemusí být zanedbatelný.

Pokud tyto informace voliči nemají, tak v podstatě volí naslepo, bez znalosti toho, koho vlastně volí!

K tomu by neměla chybět jasná vize, co budou po zákonodárcích chtít, aby prosadili. Myslíte si optimisticky, že tyto základní informace voličům sdělí? Nebo zůstanou u dnes už směšného a neurčitého boje proti korupci?;-D

1 0
možnosti
MN

Díky za příspěvek. Ano, toto je práce novinářů a já věřím, že se jí ještě někde přehledně dočkáme. Pokusím se podobné věci do příštího článku vyhledat. Považuji je rovněž za důležité, za důležitější.

1 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com