Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

L58e20o 74S15t97e12i42n61e38r

12. 10. 2013 18:50

Výborné. Pane Návrat víme díky FB již o sobě řadu měsíců, vždy jste mne zaujal a nyní se klaním. Je velká chyba, že lidovci o Vás přišli. Moc bych si přál, aby se to změnilo a třeba i tomu trochu přispět. Děkuji moc za nastavení zrcadla, které dle mého subjektivního v mnohém odráží skutečnost (ne ve všem - např. opravdu podstatou lidoveckého programu není zvýhodňování jedněch na úkor druhých, ale naopak - rovnost. Nejsme z jiné planety a víme, že absolutní rovnost a spravedlnost na našem světě (na onom ano) neexistuje, ale větší rovnost přinese prospěch všem, tzn. např, bezdětným lidem nebo velkým firmám). Ještě jednou děkuji. S úctou Leo S.

0 0
možnosti
Foto

Je příznačné, že když vyjmenováváte ty nejlepší lidi, tak mezi nimi neomylně naleznu to nejhorší ze současné KDU-ČSL. Hermanem a Alvarovou počínaje a Bělobrádkem s Jurečkou konče...

2 0
možnosti
ZK

Z42d48e79n45a 12K95o67č18í

12. 10. 2013 21:46

JÁ TY JEJICH POLITIKY NEZNÁM, ALE TEN Bělobrádek se mi celkem líbí. To co nám ukazovali jeho předchůdci ( včetně nerozhodné Roithové.... ) bylo žalostné.

Ovšem ten program mají příliš mnohomluvný A HODNĚ ZBYTEČNÝCH KECŮ O NIČEM - např poradní role Úřadů práce..........  ;-D!!

0 0
možnosti
HM

máte  sice pravdu,ale než to hodit SSO ...lépe pro stát a udržení demokracie  se přikláním ke KDU ČSL -- ještě lépe volit ODS

2 1
možnosti
FV

ODS? Opravdu? Takže Vy jste s jejich politikou spokojená? V tom případě je samozřejmě určitě volte, já je volil dost dlouho a dnes bych si raději ruce zpřerážel, než bych to tam hodil té dnešní socanské ODS.

2 1
možnosti

Řekl bych, že v tom posledním odstavci jste řekl, proč nevolit KDU-ČSL.

Máme s touto klerikální stranou úplně jiné zkušenosti, než v Německu a to zrovna, ne pozitivní.

Opomněl jste rovněž podporu církve o podíl na moci, což je po církevních restitucích jistě dost nepříjemné. Ostatně v tom vás na úrovni státu zastoupili bývalí členové, včele s Kalouskem a jeho TOP 09.

Po pravdě to vypadá tak, že dodnes nevíte, jestli jste pravice, či levice a budete opět čímkoliv, pokud se dostanete do vlády a hlavně žádná podstatná změna se od vás nedá čekat.

Ale tato zem potřebuje podstatné změny a jasný směr, protože setrvale klesá do nevýznamnosti, neschopnosti a dluhů.

3 4
možnosti
Foto

Nevím, pane Čumpelíku, za koho mluvíte, čí jste mluvčí, ale několikrát jsem Vám důrazně připomínal, abyste nemluvil za mě.

A jeden dodatek ... se stranou, k níž máte názorově (tedy aspoň tak jak se tu často prezentujete v blozích i diskusích) dosti blízko má tato země zkušenost přímo krvavou. Já bych to, na Vašem místě, pro příště o těch zkušenostech raději nerozmazával.

0 1
možnosti
FV

Víte jak se říkalo Vašemu předsedovi Luxovi (dej mu pánbůh klidné odpočinutí)? Slizký had na tři.

U nás na jihomoravské vesnici byla (za komoušů) jedna velice věřící rodina. Největší zloději, podrazáci a bonzáci v celé vsi. A to jsem křtěný katolík.

A jak sám píšete - jako rétoricky středová strana se prakticky zaměřuje převážně na levicové voliče, takže pro mne jako pravičáka je nevolitelná i když pominu výše napsané.

2 5
možnosti
MP

Pán Bůh na rozdíl od Vás Josefu Luxovi jistě klidné odpočinutí popřeje. Lux byl v politice v době, kdy předsedou vlády byl Klaus a prezidentem Havel. Já si ještě dobře pamatuji ty neustálé Klausovy šprajcy, nedal s tím pokoj ani když prezidentoval. To se pak hodně těžko něco domlouvá. S tímto označením začali jistí novináři a "výkvět národa" ve sněmovně hned úslužně na Luxe syčel. Pyšní na jakou urážku přišli s tím někteří vyrukovali i na bilboardy. Lidovci si ale Luxe vážili a váží pořád, jen někteří lidé opakují blbosti do omrzení.

A co se týče vašich spoluobčanu z rodné vísky - lidi jsou všelijací, my je neznáme a vás taky ne. Vy myslíte, že mezi lidmi vašeho politického zaměření takoví, ne-li horší, nejsou? Volte si koho chcete, ale mrtvé nechte na pokoji. Slizounů máte na pravici tolik, že by z nich šlo uvařit želé.

2 0
možnosti
JP

J63o40s76e87f 52P57o50t31r

11. 10. 2013 19:59

Karma, máte 100% pravdu!

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com