Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nelze se nechat vláčet poraženeckými náladami. Namísto lenošení a nadávaní na současný, zkorumpovaný a nepotický režim je nutno být aktivní, účastnit se demonstrací, protestů a jasně deklarovat, že takto již dále postupovat nelze. Ano, tak jak to dělá nejen pan Zavadil, ale také další aktivní občané, např. p.Vondrouš a další. Žvaněním a poraženeckými náladami se tohoto neschopného a ekonomiku devastujícího režimu nezbavíme.

1 3
možnosti
PK

P60a18v50e48l 52K36u45r98a53l

18. 11. 2012 14:08

Jediný způsob jak se zbavit tohoto režimu je nezaplatit mu daně a nechat ho se EKONOMICKY rozpadnout... ale to taky znamená že holt pár měsíců nebudou ve státním výplaty, nebudou policajti, nebudou nemocnice...

Prostě taková malá občanská válka.

Komunisti taky socialismus odpískali jenom proto že jejich ekonomický systém založený na směně neefektivní produkce za suroviny se SSSR se zhroutil a holt bylo nutné přejít na ryze kapitalististický globální trh. (který místní uspořádání nezajímá... vyžaduje jenom platby a jak je stát vyždímá z populace to nikoho nezajímá)

Demonstrace zmůžou asi stejně jako to žvanění... to musíte začít střílet a zabíjet pokud chcete něco změnit. Jinak to nejde a NIKDY NEŠLO.

0 2
možnosti
JV

Velmi dobře napsáno. Souhrn řešení, daných zdravám selským rozumem.

Vypadá to, že přece jenom občas některý ze studentů politologie má na víc, než na "mlácení prázdné slámy". Jen, aby to také lidé pochopili, že začít musí především a vždy u sebe!

Pro zajímavost jsem sledovala na ČT 24 včerejší projevy pana Zavadila a spol., byla to slátanina budící hrůzu. A ti nabuzení přizvukovači, manipulovaní jakousi "roztleskávačkou" k výkřikům souhlasu, fuj! Kléma Gottwaldů musí v hrobě jásat, jakého má schopného následovatele!

2 3
možnosti
ZB

Skvěle napsáno.KarmaR^

2 2
možnosti
Foto

Jen řečičky studenta, navíc jakési pofiderní politologie, který nic neprožil a nežije ze své vlastní práce a nemá za nikoho odpovědnost. Může přijít vláda horší, ale také může přijít vláda lepší, která nebude podporovat tohle kecání, ale skutečnou práci, která vytvářé nezbytné hodnoty a snižuje daně tak, aby zbylo co nejméně prostředků na různé zbytečné školy.

2 4
možnosti
PK

P52a79v82e47l 11K43u25r61a98l

18. 11. 2012 14:11

Práce musí vytvářet SMĚNITELNÉ hodnoty... pokud se vám jen nepovede prodat zbytku planety a za to si koupit ropu a plyn tak dojdete k tomu že se uvyrábíte k smrti, budete mít plný sklad a nikdo to nekoupí.

"nezbytné" hodnoty jsou nesmysl... země která nemá vlastní suroviny musí vyrábět to co zbytek planety chce a jenom za tolik kolik je zbytek planety ochoten zaplatit. (a upřímě kolik vlád to umí... možná tak ta Čínská... a ta si činnost neprodražuje zbytečnostmi typu "důchodový systém" a "sociální dávky")

Skutečná práce může být i kopáč... ale pokud jeho výsledky činnosti nejsou směnitelné za ropu kterou spotřebuje jenom tím že jede do práce vyjde stát lépe aby ten kopáč nedělal naprosto nic a seděl doma zavřený a především se nemnožil.

0 1
možnosti
MC

Jen tak dál, mladý muži. Přeji Vám úspěšné dokončení studií a za článek dávám karmu.R^

4 4
možnosti
PK

Váš návrh, že každý musí začít se "zlepšením" u sebe, není úplná lež ale je starý jak lidstvo samo. Je to fráze, svým způsobem k ničemu. Boj za změnu k lepšímu, či spíše řečeno k pokroku, má mnoho forem, i to Zavadilovo kecání.

8 10
možnosti
MC

Pokud budeme mít samé takové vůdce, jako je pan Zavadil, začne se v našem státě více krást a poctiví občané doplatí pendrekem legálních nástrojů, které si tyto altruistické skupiny přetaví do svých socialistických právních zákonů.

1 7
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com