Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Je-li to pravda, pak R^. Jsem teď určitě klidnější když vím, že pocházím od Černého moře.:-);-D

0 0
možnosti
PK

Ještě nedávno se tvrdilo, že hnědé oči potlačují modré. Dnes už je tento názor překonaný. U mě by ale platil - mám hnědé oči po otci, ten je má hnědé po svém otci. Ze 4 mým prarodičů byl jen děda hnědooký, ostatní modroocí.

Chci říct, že potomci modrookých předků nejsou jen současní modroocí lidé, ale i hnědoocí Evropané a nejen Evropané. Lidstvo se mísilo, mísí a bude mísit. Všichni jsme míšenci.

Jinak já mám zato, že původní modroocí blonďáci byli Indoevropané (neboli Árijci, Nordici, Kavkazané, jak chcete). Tato rasa vznikla odštěpením od Semitů, specifikační oblastí je Kavkaz, nebo prostor mezi Volhou a Dněprem, nebo Střední Asie - neví se přesně. Haploskupina R1a, R1b.

0 0
možnosti
Foto

CÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍsařová ;-O vaše informace o mutantech a o vás v autorovi mě dojala...jste opravdu modrooká...škoda že o vypínači a mutagenní změně jste nešla více do hloubky, za to vám ručím že čas u vás později půjde pěkně do hloubky..už nyní se válíte na zemi, kde jste nyní přitažlivá...jo nejsou jen vypínače pro vypínače...pište, zaujala jste mě jako mutantka od moře...;-€:-P[>-]EUdávám vám karmu

0 1
možnosti
Foto

I80v19a18n 86M89a76r81e38k

25. 10. 2014 15:30

Někteří jsou "mutanti" a jiní zase "exoti" a ti jsou zpravidla zajímavější ! 8-o R^

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

I48v95o 92C53i10l29i51c39h

25. 10. 2014 14:43

Díky za velice zajímavé informace R^

0 0
možnosti
Foto

Každý je svým způsobem mutant. Genetických variant je celá řada. Jen holt nejsou tak vidět, i když mohou život svých nositelů fatálně ovlivnit.

Jinak - mutace se prý objevila o 4 000 let dříve, tedy před 10 000 lety - "... výzkum z roku 2008 naznačuje, že první lidé s modrými očima žili před deseti tisíci lety na březích Černého moře"

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/prvni-clovek-s-modryma-ocima-prvni-modrooky-zil-ve-spanelsku-pred-7000-lety-1rc-/zahranicni.aspx?c=A140127_110304_zahranicni_bse

Ovšem kdo ví, s čím přijdou naši badatelé příště...

1 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Jmenuji se Natálie a ihned předesílám, že nejsem politický analytik. Nejsem dokonalá. Často nemám ani správné názory. Chci pouze vyjádřit svůj pohled na svět, bojovat za lepší svět a ukázat čtenářům ,,lepší cestu'', ač je to jedna velká utopie.
Čas od času si pročítám diskuzi pod články a nebývá mi zrovna valno od srdce. Proto Vás prosím - neodraďte mě hned na začátku, prosím. Pokud Vás deprimuji, znechucuji a já nevím, co ještě - nečtěte mě. Ulehčíte tím sobě i mně. Děkuji Vám. :-)

Seznam rubrik