Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Ach jo. Nedavno jsem nekolikrat napsal, jak me holky mnohdy prekvapuji racionalnim a jasnym myslenim. Asi budete kluk.

2 1
možnosti
AK

Hlavně ne válku.

Ono stačí že je mír...

2 0
možnosti
Foto

Všchny války v posledních 2O letech vyvolalo. NATO. Nenapadne-li tento pakt Ruskou Federaci, válka nebide.

4 2
možnosti
Foto

Karma!

Ovšem, kdo je připraven, nemusí se zase bát tolik. A vždy je nebezpečnější vnitřní nepřítel, než ten vnější. Těch vnitřních se tu ještě pár sejde. Pamatujte si je.

4 1
možnosti
MD
LC

pane Ševčík, když už máte jen na úlohu trolla , Vaše vizitka, jen to kazíte adminům na iDnes

0 4
možnosti
JN

J48o45s21e15f 69N56i30k86l

27. 10. 2014 18:08

...Rusko se cítí jako "nahý v trní"...je totiž obklíčeno nejen zeměmi, které jsou členy NATO, ale a to hlavně stovkami amerických vojenských základen všeho druhu, které jsou rozsety po celém světě...takže není se čemu divit..myslím, že Putin není ten, kdo se chce vrátit do dob studedné války...

1 1
možnosti
Foto

Jejda, vždyť ještě před časem dělalo Rusko s  vojsky NATO společná cvičení, tak mohli být rádi, že je mají blízko. To Kreml otočil pod Putinovou taktovkou.

2 0
možnosti
LC

trollení je tapetování, rýpání do osobního života, spamování, tykání, urážení autora a diskutujících, zjišťování si identity diskutujících, nadávky a sprostota

2 4
možnosti
LC

Vida jak se mi potvrzuje, že hlupák se často projeví automatickým tykáním všem okolo. On jim ze své výše totiž takto dává najevo svou blahosklonnost.

0 3
možnosti
Foto

Tykani je pro mnoho lidi naprosto prirozeny zlusob komunikace, zvlaste pro ty zijici v zahranici, kde si nehraji na tento pokrytecky zpusob oslovovani .... pri tykani jsou si naopak vsichni rovni ... naopak pri vykani nemam problem komukoliv rici "vy jste ale idiot" ;-)

1 0
možnosti

P82a57v67e32l 12Č72e11r94n61ý

27. 10. 2014 17:50

Na Miríska Nigrínů nic nedejte , autorko. To je taková legrační, bolševická figurka:-)

4 1
možnosti

...stejně jako Ceňďa...;-D

2 0
možnosti
MN

myslim si, ze jste  hodne ovlivnena propagandou, ktera se vede. Ani vy ani ja nemame relevantni informace o tom, co se tam deje. Jedno je ale vcelku jasne a dokazatelne, USA platily pet miliard za urcitym zajmem, pani Nuland ne nadarmo pri rozhovoru s vyslancem v Kyjeve pouzila vyraz "fuck EU" asi vedela proc, rovnez tak, kdyz dodala .. "vyborne a uz jsme ve hre" Neberete v potaz co se stalo hned na pocatku - Majdan - Janukovyc byl varovan zapadnimi staty aby nepouzival represe proti demonstrantum, kteri uz v te dobe hazely zapalne lahve na policisty, rozbijeli vylohy a ohrozovali uredni budovy a lidi v nich. Po tomto prevratu hlasovani v parlamentu vypadalo tak, ze majdansti se samopaly v ruce urcovali, co se odhlasuje. Asi proto vznikl prvni akt - tedy zruseni rustiny jako uredniho jazyka, to, ze se tam dostali do vedeni fasisti neni treba ani dodavat ( zde ukazka vystoupeni politika v Bundestagu na toto tema - https://www.youtube.com/watch?v=7lqVLVsR9bs&feature=player_embedded ) v podstate dodnes nikdo neprokazal, ze by na Ukrajine bojovala armada RF, vyjma jednotlivcu. Ono to ma celkem logiku,  vychod zeme je technicky orientovany a dle sdeleni cloveka znajiciho pomery, tak se do techto mist shromazdovala inteligence. Zapad zeme je zemedelsky. Za soucasneho stavu, kdy vetsinu pudy ma pronajmutou Cina nejsou schopni se uzivit a proto potrebuji i vychod. Dalsi veci proc vznikl ten rozpor na vychode Ukrajiny, je to, ze v techto oblastech zije temer ctyricet procent narodnostnich rusu. Takze k vnitrnimu konfliktu nebylo daleko. Rusko varovalo pred tim, ze tam muze vzniknout tento spor a valka, ale nikdo jej nebral vazne. Nekolikrat byly vyzyvany staty ktere stranily Kyjevu, aby udelaly koridor mezi znesvarenymi stranami a obsadily jej mezinarodnimi vojenskymi silami .. opet nikdo nic neudelal. A kdyz se pan prezident Turcynov rozhodl poslat armadu aby tam zjednala poradek, to uz delali po vzoru Krymu referenda o odtrzeni od Ukrajiny a samostatnych republikach.

6 8
možnosti
MN

zna je zajimave si precist i svedectvi ze soucasnosti od cloveka ktery tam zije

http://jirismutny.blog.idnes.cz/c/432422/Ukrajinske-volby-svedectvi-z-promrzle-Odesy.html

jak rikam nikdo nemame dostatek informaci a to, ze nase media nektere informace vypoustela je prokazatelne, napr to, ze UA pouzila proti povstalcum rakety kratkeho doletu Točka - je zajimave, ze CNN tuto zpravu prinesla!

Dnes maji po volbach a je to v jejich rukou zda pujdou spolecne a budou tvorit a nebo se nedomluvi s vychodem a budou stale bojovat a zabijet se a davat vinu Rusku a Putinovi - coz je to nejjednodussi!

3 7
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Jmenuji se Natálie a ihned předesílám, že nejsem politický analytik. Nejsem dokonalá. Často nemám ani správné názory. Chci pouze vyjádřit svůj pohled na svět, bojovat za lepší svět a ukázat čtenářům ,,lepší cestu'', ač je to jedna velká utopie.
Čas od času si pročítám diskuzi pod články a nebývá mi zrovna valno od srdce. Proto Vás prosím - neodraďte mě hned na začátku, prosím. Pokud Vás deprimuji, znechucuji a já nevím, co ještě - nečtěte mě. Ulehčíte tím sobě i mně. Děkuji Vám. :-)

Seznam rubrik