Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jak píše autorka spisku a má pravdu, při příštích volbách se uvidí.

0 0
možnosti
MK

M48i33l29a41n 85K92e34s91l

22. 11. 2014 21:47

Těch několik vulgárních slov mi ani moc nevadí.Nemohu strávit to,že na internetě byla mnoho měsíců zveřejněna obrazová verze několika vystoupení této špičkové skupiny.Moc tomu nerozumím,ale znalci tvrdí,že to,co předvádí, nemělo k pornu daleko.Koukali na to staří,mladí, náctiletí i přednáctiletí.(Naše mládež má špičkovou počítačovou gramotnost)Vedli se k tomu diskuse:ta ji má jako futrál na gasmasku,ten by mohl z fleku nastoupit  do hřebčína v Kladrubech a podobně.My všichni,učitelé,faráři,politici,novináři jsme mlčeli-vždyť ty dámy bojují proti zlosynu Putinovi.Když jednomu z nás ruply nervy a ozval se.Tak ten špatný je on a ne,my jsme jenom muzikanti.

2 0
možnosti
VS

No a Natálko, třeba ten estébák na ministerstvu financí a ty jeho příšerný pindy ze 4. cenový ti nevadí? Věř, že proti němu je dvouletý komanč Zeman a jeho vulgární slovník úplně neškodný!

1 1
možnosti
JN

To snad nemyslíš vážně

0 1
možnosti
VK

Natálko, říkáte: " Když se zeptáte cizince, co si vybaví, když se řekne Česká republika, většinou je to Havel, pivo, holky ". Obávám se , že u těch holek si bohužel myslí ty sociální pracovnice z E55.

0 2
možnosti
Foto

a možná i Macek......;-D

1 0
možnosti
MP

Paní kolegyně, už nic nepište. Rozhlédněte se třeba v kuchyni, těch spotřebičů, tam budete možná užitečnější.

0 5
možnosti
Foto

Pane kolego, bude tam možná i trouba. Tedy ve vaší kuchyni určitě.....:-P;-D

4 0
možnosti
HM

Zeman  už důvěru  lidem  nevrátí ,pokud dál zůstane ,bude na Hradě  působit už jen jako kašpar ..:-/

2 1
možnosti
MP

Proč první osoba množného čísla? To snad není váš názor, které zde prezentujete?

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Jmenuji se Natálie a ihned předesílám, že nejsem politický analytik. Nejsem dokonalá. Často nemám ani správné názory. Chci pouze vyjádřit svůj pohled na svět, bojovat za lepší svět a ukázat čtenářům ,,lepší cestu'', ač je to jedna velká utopie.
Čas od času si pročítám diskuzi pod články a nebývá mi zrovna valno od srdce. Proto Vás prosím - neodraďte mě hned na začátku, prosím. Pokud Vás deprimuji, znechucuji a já nevím, co ještě - nečtěte mě. Ulehčíte tím sobě i mně. Děkuji Vám. :-)

Seznam rubrik