Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Mám rád ty uvědomělé lidi a lidičky, kteří ve svém volném čase poctivě na náměstích a návsích suplují místo opozice, která vše sleduje u televizních obrazovek.+-

„Ty důkazy jsou v podstatě zdrcující a zatím nikdo nepředložil jakékoliv návrhy, které by mohly zvrátit výsledky toho auditu o sto osmdesát stupňů.“ řekl občan Mikuláš Minář. A to ji ani nečetl.

Ruku na srdce, a kdo ano?

:-)

1 1
možnosti
Foto

Demokracii neohrožují politici, ale ti co mlčí a to platí i v tomto případě.

2 2
možnosti
DK

Vůbec se nemusím zamýšlet, jak by bylo. Stačí, když vidím, jak je.

0 0
možnosti
Foto

J95o78s16e49f 52B83á93r55t51a

12. 6. 2019 12:34

Na 50 milionu v Čapím hnízdě se může každý zajet podívat, nic nebylo ukradeno. Ale kde skončily miliony např. z akce ProMopro to nikoho nezajímá.

2 1
možnosti
AM

A39d51a45m 24M28a80l12ý

12. 6. 2019 12:39

Byl to jasný podvod. A sám Babiš o tom několikrát prohlásil naprosto protichůdná vyjádření, takže lhal.

4 2
možnosti
Foto

Dotace pro Agrofert do roku 2013 byly nula. Po nástupu Babiše jsou do roku 2018 před 9 milirad. EU a OSN podporuje malé a střední rodinné zemědělské farmy. Proto dotace z EU směřují do malých a středních rodinných zemědělských farem. Babiš dotace upravil tak, že dotace směřuji do obrovských agroferm. Šest největších příjemců jsou zemědělské agrofarmy miliardářů. EU vyčlení jako dotaci určitý balík peněz, které mají jít do zemědělství a typ pro které jsou určené je nedostanou, rozeberou je ti velcí.

3 1
možnosti
PBN

Už jen první věta a taková lež ...

0 0
možnosti
AM

A19d87a30m 89M38a89l39ý

12. 6. 2019 12:10

Co by bylo kdyby Babiš nebyl v politice vědět nepotřebujeme ani miliardu jiných neuskutečněných eventualit.

Babiš v politice je a vyšetřován z toho jak čerpá, podvádí, zneužívá. Kromě toho lže dnes a denně. "Super úspěšný premiér."

4 1
možnosti
SN

:-)......Pane autore, to je ale do Vás opovážlivost! Napsal jste pravdu, doložil fakty a už po Vás jednou "jak kura po snoplu" jakse praví u nás ve Slezsku!

KDe ti Vaši oponenti byli, když se tu točily miliardy o "odkloňovaly" do soukromých kapes? Jistě žli někde na Marsu.

Jak často píšu, po minulém režimu jsme vkročili do kapitalismu bez přívlastků z čistým stolem a ještě s pohledávkami v zahraničí? Kdo tu udělal ten dluh 1,6 bil.? To byla celé roky před Babišem krize, na kterou se každý chytrák odvolává?

Ráj pro poberty skončil! Proto ta nenávist, korýtka se vyprázdnila. A pod ohýnek nenávisti a dovoluji si napsat i závisti se přikládá....fest! I naše nestranná ČTV 24 nezůstává stranou! R^R^R^!!

4 5
možnosti
JK

No potěš koště. V tom je takových "kdyby" a "mohlo by", že stačí jen tyto úvahy obrátit naruby a je to úplně opačný článek. Není na toto náhodou připravený mustr na doplnění dle potřeby?

1 2
možnosti
JB

J51i14r23i 13B31o98r

12. 6. 2019 10:56

Vy jste kdo,stínový premiér?

1 1
možnosti
RC

1) demonstrace byly davno pred auditni zpravou

2) stret zajmu - premier a ministr zemedelstvi protestuji V EU proti zastropovani dotaci pro velke podniky - a jejich rodin se to tyka

3) zasahovani do AF? "Oni to vratili (50 mega za Capak), protoze by o tom rozhodovala Schillerova a to ji nemohli udelat." Kdo? AF by teoreticky mohlo byt naprosto jedno, kdo to bude rozhodovat a ze zrovna Schillerova. A mimochodem - jaktoze to mohli vratit bez penale a uroku? Komu se tohle kdy stalo?

4) proc je na vlade takovy humbuk, vsichni ctou audit, kdyz vlade by to mohlo byt jedno - vrati penize do EU a sam si je necha vratit od AF. CESKO BY FAKT O NIC neprislo. Jeste by mozna vydelalo na penale.

5) Babis: "oni v AF vubec nebyli" A jak to vi, kdyz s AF nema udajne nic spolecneho?

6 1
možnosti