Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Klidně by to mohl poškozený řidič otočit proti úředníkům a podat stížnost pro porušení zákona o úřednících, který jim ukládá objektivní nestranné rozhodování a také se musí zdržet všech rozhodování, které by snížilo důvěryhodnost úřadu, jehož jménem jednají. Hezký článek.

0 0
možnosti
PB

P59e55t52r 24B53u71r38i90a38n

18. 5. 2020 21:58

Mám zkušenosti, že policajti rádi lžou. Mají vlivem svého postavení poněkud zbytnělá ega.

0 0
možnosti
VH

Souhlasím s rovností. Třeba i s rovností při zvažování podjatosti. Předpokládal bych, že spolujezdkyně jsou podjaté.

0 0
možnosti
Foto

Víte mezi pocity čtenáře a jednáním policisty nebo později úředníka je velký rozdíl. Jako čtenář můžete předpokládat co koliv. Jako policista nebo úředník musíte mít věci podložené důkazy, nikoliv pocity a doměnkami.

0 0
možnosti
VD

Výpis hovorů je asi na houby, když tam byly dvě spolujezdkyně - "zvednout" a případně vést hovor mohla jedna z nich - v tomto případě není výpis hovorů důkazem, že s mobilem manipuloval a hovořil řidič.

1 0
možnosti
Foto

Díky za názor. Jenže tady nejde o uskutečněný hovor, ale o ten neuskutečněný. Především jde o to, že úředníci se ani nenamáhali takovou banalitu jako je výpis hovorů ověřit.

0 0
možnosti

Nový ombudsman lidská práva řeší, ale ta opravdová - nikoli "lidská práva", coby obchod s bílým masem, co hlavně řešila Šabatová.

1 1
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 33,27
  • Průměrná čtenost 1784x
Jsem praktik, který poznal práci v montérkách, ve státní správě i na místě ředitele dvou výrobních závodů. Mým velkým koníčkem jsou jíž 25 let počítače, programy a sítě. Dokáži o počítačích hovořit kriticky a snad i jazykem, který je srozumitelný běžným uživatelům.

Prvního hackera jsem vypátral v roce 1999, prvního vykradače bankovních účtů přes internetová bankovnictví v roce 2002.

Seznam rubrik