Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M15i43l64a25n 87K83e47s44l

6. 7. 2015 21:57

Přece nemůžete chtít,aby podřízená byla chytřejší než její šéf.Od čeho by potom byla výběrová řízení.Málokterý šéf snese,aby ho někdo přerostl nebo se projevoval lépe než on.Odjakživa se říkalo:jaký pán,takový krám.Za výchozí bod vezmite premiéra.

0 0
možnosti
MJ

Hezký večer.

Dle mne problém je úplně někde jinde. Mám kamarády u policie. Ti kluci slouží a slouží neb je jich málo. Policie, když vezmeme každého jednotlivce má strach jednat. Nedivím se, že "neví" jak vyhodnotit situace. Jako civil bych ji řešil tak, že bych přerazil tu šibenici o jejího nositele. Představte si ten řev "ochránců demokracie a svobody slova" ze zdejšího zájmového kroužku, kdyby se některý policista odvážil vyrvat šibenici z rukou a předvést na služebnu a zeptat se dotyčného co tou šibenicí myslel. Jméno toho policisty by bylo vláčeno zdejším kroužkem a tiskem, který by událost obracel sem a tam. Sleduji-li případy v minulosti vždy tomu tak bylo. A bohužel pokud budou existovat ti " ochránci demokracie a svobody slova alá Czech" bude tomu tak vždy........

0 0
možnosti
LN

Ti "kluci" mají vždy svého velitele, který bere nemalý plat s příplatky. Takže on je placen za to, že rozhodne při takových podobných akcích. O této problematice jsem již psal v jiných článcích. A tak bohužel ti "kluci" se stávají mnohdy obětními beránky.

0 0
možnosti
JJ

A netlumočí náhodou obvykle tiskový mluvčí názor vedení? ;-D

2 0
možnosti
LN

Jo, slovo obvykle je docela výstižné. Takže ne vždy. A pokud v tomto případě to tak bylo doslova, tak je to pro vedení prezidia ještě horší. A pokud skutečně tisková mluvčí přepsala názor jiných, tak se jen potvrzuje, že v hodnosti plukovníka jako policistka je tato funkce luxusem. Přepisovat či tlumočit názor může někdo jiný a nepochybně levněji.

1 0
možnosti
Foto

Jak chcete od morálně pochybného individua, jakým ministr nepochybně je, nějaké čestné a přímé jednání?

6 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1075x
Nemohu se ztotožnit s lidmi, jež jsou schopni hlásat něco jiného, než skutečně činí.

Seznam rubrik