Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M69i28l46a37n 37K26e70s10l

22. 7. 2016 22:01

To,co může obyčejný občan,to v tomto případě nemůže rozhodně policejní prezident.Ze života víme,že +50 v obci jezdí jen fetingři,požívači alkoholu,vygumované palice,silniční piráti a nyní i policejní prezident.Tak jak nikdo nikdy neodpáře ministru Chovancovi zneužití politického postavení při získání vysokoškolského titulu,tak již nikdo neodpáře prezidentu Tuhému čestný titul pirát silnic.I v tomto případě vkrádá se podezření,že pan prezident předpokládal,že podřízení jsou hluší a slepí,když jede sám prezident.

1 0
možnosti

Stejně bych nechtěl být v kůži toho pěšáka, co ho chytil. Jak asi probíhalo jednání ? Jestli pan generál neřekl něco v tom smyslu, "Ty vole, víš kdo já jsem ? "?

1 0
možnosti
Foto

Nějak mě tyhle renoncy představitelů státní správy už ani nerozčilují. Proč taky, když je národ tupý a stejně si zase zvolí ty samé?

A že zrovna policejní prezident překročí nějaký zákon? No a co? Je člověk jako já a ukazuje tím jen, jak je ten zákon k ničemu. A tupé ovce budou dál bečet, jak je důležité mít drakonické pokuty za to, že člověk na liduprázdné silnici jede o pár km rychleji než mu úředník povolil. Celá pravidla provozu na pozemních komunikacích by měla mít doporučující a nikoliv represívní charakter a trestat by se mělo až když člověk způsobí jinému škodu nebo tělesnou újmu.

2 0
možnosti

Ta poslední věta se mi líbí. Ale co budou lidi překračovat, když nebudou mít limity?

0 0
možnosti

Jak říká klasik (Cimrman): jaký je to borec, když mu chybí bodec!:-))))))))

No, uvidíme, jak je tuhý. Jak odolá.

1 0
možnosti
ZH

Nic nového pod sluncem, že státní úředníci své omyly zásadně nepřiznávají.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím s blogem, karma.

V tomto případě by opravdu mělo dojít k exemplárnímu potrestání s rozsudkem do několikati dnů a ne až to časem vyšumí. Už slyším argumenty – proč já, když Tuhý ještě víc (rychleji) a on nic.

0 0
možnosti
JH

J51a60n 32H16u28r96k29a

22. 7. 2016 16:06

tenhle človíček bez morálky a cti už dávno nemá co ztratit a jako figurka na šachovnici člověče nezlob se kam potáhne a kdy bude a kam vykopnut

2 0
možnosti
JH

J68a20n 20H59u89r71k17a

22. 7. 2016 16:08

tady opravdu řádí šotek...čeká kam potáhne a kdy a kde bude kým a kam vykopnut

0 0
možnosti
IC

Jak mu to vychází s těmi novými pokutami ? Ztráta ŘP na x dobu a pokuta ? Kolik Kč. Jenže kdyby byl machr a férový chlap, tak mimo to i odstoupí z funkce.

3 0
možnosti
VV

Borec bude jiste za odmenu povasen.

0 0
možnosti
VV

Sorry, tablett. povasen, i kdyz by i mohl byt povesen.

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1076x
Nemohu se ztotožnit s lidmi, jež jsou schopni hlásat něco jiného, než skutečně činí.

Seznam rubrik