Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J32a47n 55P90a27l61l72a55s

27. 7. 2015 22:53

Dobrý večer, zrovna jsem při chuti vymýšlet.

Policisté se ládují smaženými vejci, ale jsou ve službě. Do mléčné jídelny vtrhne šílený střelec a Vy máte větší šanci na přežití.

0 0
možnosti
JC

Nechápu, co vidíte špatného na tom, že policisté se přišli najíst někam, kam chodí i ostatní. A už vůbec nechápu, proč řešíte, v jakou hodinu. Jak Vy můžete vědět, kdy nastoupili do služby, kolik hodin mají už odslouženo, jestli vůbec už do služby ten den nastoupili, ...

Nejste Vy náhodou na ty policisty nějak vysazen? Myslíte, že oni nejsou normální lidé, když mají na sobě uniformu? Promiňte, ale řešíte v článku něco, co je naprosto věc jejich a docela je pasujete do role nesvéprávných lidí. A dávat stravování policistů do souvislosti s tragédií ve Studénce, to už je ...Rv

1 0
možnosti
MK

Co to tady mumláte??? Po prvních větách o železnici jsem chtěl dát karmu. Teď,musím dát velké mínus. Rozprava o tom,kdy a po kolika hodinách či minutách se policista, neboli pracovník v nepřetržitém provozu bude stravovat se zcela mimo mísu. Vy byjste si opravdu přál,když po 4,5 odpracovaných hodinách dojde k trestnému činu a dovoláte se na policii,tam Vám sdělí,že zrovna mají zákonou pauzu,ať si zavoláte za 10 minut?Kravina...zaměřte se na podstatnější věci.

3 0
možnosti
LN

Nevědomost hříchu nečiní. Souhlasím s vámi ve všem.

0 0
možnosti
JF

Dovolil bych si připomenout, že dle ZP musí být přestávka na odpočinek do 6 hodin po začátku směny a že zákon povoluje pouze jednu. Pokud se tedy stravovali 20 minut nevidím v tom nic špatného a vy brečíte sice správně, ale na jiném hrobě.

1 0
možnosti
LN

Dovolil bych si připomenout, že na policisty se nevztahuje zákoník práce, ale zákon o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů č. 361/2003 Sb.

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1075x
Nemohu se ztotožnit s lidmi, jež jsou schopni hlásat něco jiného, než skutečně činí.

Seznam rubrik