Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

konsensus bude, myslim ze po pristich volbach daji poslanci za CSSD a KSCM dohromady mozna i vice nez 120 hlasu. ovsem nejsem si jisty, ze prave takovou shodu mate na mysli :-/

0 0
možnosti
FS

Totální jádro pudla je v sametu. Jestli jsme něco chtěli změnit, tak ne humanistickým šaškecem, ale opravdovou revolucí. Teď si vybíráme daň za tuto nedůslednost. Tehdejší rudí zloději jsou teď modří, oranžoví a jinak barevní, ale nekompetentnost a zlodějské zvyky přetrvaly.

6 0
možnosti
JK

Co se musí stát ?  Hlavně musí mladí, co to mají v hlavě srovnané do té politiky jít.  Třeba pro začátek jen na obecní úrovni.  A co si dnes zařídí, v tom budou za pár let žít, až moje generace bude čuchat ke kytkám leda zespodu.

10 0
možnosti
VN

Já jsem byla v ČB v radě s pár politiky jako "hlas za studenty" a můžu Vám říct, že mi z nich bylo "na blití" ;-( To se nedalo poslouchat, jenom se ládovali chlebíčkama a válcovali ty, kteří chtěli něco změnit. Normální slušný mladý člověk na tohle nemá žaludek, nebo musí začít hrát jejich hru... Je to hodně smutný... ;-(;-(;-(

3 0
možnosti

Když je volič blbec a skočí jin na ty jejich předvolební lži tak pak se nedá nic dělat a musí to vydržet 4 roky a snažit se ponaučit a příště takovou chybu neudělat.   Vždyť to není poprvé co se voliči napálili a dozajista né naposled. Bohužel. Řešení by tu bylo 17.11. bez sametu;-€;-€

13 1
možnosti

J77a95n 75Č88a98p18e85k

8. 11. 2012 8:29

Co má  být 17.11.?

0 5
možnosti
EJ

dát do zákonu hmotnou zodpovědnost, zabavení majetku, bankovních kont i rodinným příslušníkům, pokud se nepovede experiment. Zatím náš TOP ministr by žil jen se životním minimem. Proč já, obyčejný zaměstnanec, mám hmotnou zodpovědnost a politik ne?RvRv

24 0
možnosti
TB

přesné - karma R^

10 0
možnosti
PK

P58a80v89e65l 79K60u52l59a

7. 11. 2012 18:30

Pane kolego, tato vláda vznikla na základě voleb PARLAMENTNÍCH, nikoli KRAJSKÝCH. Takže vaše neustálé zmiňování drtivé porážky je jaksi mimo.

4 27
možnosti
PN

A v parlamentních volbách obě pravicové strany slibovaly naopak snížení daní a zlevnění státu. Krajské a senátní volby jsou tak první a zatím jedinou zpětnou vazbou, protože lidé se rozhodují i, nebo spíše zejména, na základě výsledků celostátní politiky. Ale chápu, že pro nekritické obdivovatele této vlády, by bylo ideální to, o čem mluvil Sir Humprhey v jednom z dílů seriálu Jistě, pane premiére - 200 let jsme pracovali na tom, abychom odstavili voliče do té míry, že jednou za 5 let potvrdí tu sebranku šašků, kterou jim nabídnou stranické sekretariáty. Je mi vás líto.

21 2
možnosti

Těžko lze dělat reformy se širokou shodou, když opozice jakokoli dohodu odmítá. Má to snad vláda nechat plavat, případně má nechat dělat reformy nové koalici ČSSD + KSČM?

3 12
možnosti
OH

Jakou dohodu? Vždyť se vláda s opozicí vůbec nebaví, natož aby se snažila najít nějaký společný kompromis. Ona se ostatně nebaví vůbec s nikým, a úplně nejméně ji zajímají názory lidí, jejichž jménem a v jejichž zájmu má vládnout. S demokracií už nemá chování tohohle arogantního, prolhaného a zlodějského spolku společného prakticky nic.

17 2
možnosti

Parlamentní strany které se prohlašují za pravicové či středové se zdiskreditovaly pro pravicového voliče. Na prohřešky levicových stran už jejich voliči trochu zapomněly, takže klidně vsadím svou výplatu na to že příští vládu sestavuje ČSSD + KSČM.

Strašnou výhodou levicových stran že ony skutečně mohou plnit co hlásají. Dělat dluhy je snadné.

Církevní restituce nejsou životně důležité. Jde jen o zhruba 100 mld korun. To je roční deficit českého rozpočtu. Kdyby vládla dosáhla snížení schodku a později vyrovnaného rozpočtu, byl by to výdaj nad kterým bychom mohli mávnout rukou. Nefunkční penzijní systém je průšvih několikanásobně horší.

Já osobně k volbám půjdu, ale budu volit svobodné. Sice je nesnáším, ale vylučovacím způsobem mi zbyli jako jediní.

3 3
možnosti
PM

P56e45t51r 64M94a37n

7. 11. 2012 17:57

60 miliard a za jak dlouho ?

0 0
možnosti
Foto

J16a12n 95N21e41t42o39p32i29l

7. 11. 2012 17:40

Co se musí stát ? Raději to nedomýšlím. Ale až se to stane, tak myslím, že to všichni poznáme.

1 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1863x
V roce 2006 jsem absolvoval vysokou školu Bankovní institut. Dříve jsem se pohyboval v zázemí naší politiky - báječná zkušenost. Od roku 2005 se angažuji pro Národní radu osob se zdravotním postižením. Vlastním první kamenný obchod pro levoruké v ČR a provozuje několik webových stránek, z nichž nejznámější se zabývá bankovními poplatky v ČR - www.bankovnipoplatky.com.