Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

petrhajek.blog.idnes.cz

21. 8. 2010 20:13
prijde mi, ze mBank tak nejak nadrzujete :-)

Jinak, ja nejsem jeji klient a chapu treba u tech transakci (i kdyz 10 je malo i na normalni ucet i kdyz ma clovek trvalaky... pokud pouziva prevod na ucet nebo PayPal pri nakupech na internetu). Ale nerozumim vete "Jinými slovy využívají účet (kartu) naplno a nepoužívají ho jen jako

transakční účet, ze kterého mohou bezplatně vybírat u jakéhokoliv

bankomatu." - to je prece normalni chovani, ne? Rada lidi pouziva kreditni kartu, na kterou pak poslou jednorazove platbu za mesic, ale je jasne, ze na vyber z bankomatu (obcas je hold treba hotovost) pouziji obycejnou kartu, protoze krditni je na to naprosto nevhodna.

0 0
možnosti
PH

petrph

21. 8. 2010 19:49
tak ono zdůvodnit jde všechno

Ale chce to alespoň trochu soudnosti - nebo stoudnosti (opak od slova nestoudnost) . V opačném případě se stane to co dělá autor, tedy že napřed omlouvá banky za to že vybírají poplatek za výběr v hotovosti, protože klienti přece mají vybírat peníze z bankomatu.

Aby pak v případě mbanky náhle dokazoval, že banka má vybírat poplatek za výběr z bankomatu, protože klient má přece platit kartou u obchodníka .

Což už nedodává, že podle nových předpisů má obchodník právo strhnout si od klienta poplatky za to že platí kartou a nikoliv hotovostí .

http://byznys.lidovky.cz/placeni-kartou-se-prodrazi-obchodnici-si-mohou-nauctovat-novy-poplatek-1ny-/moje-penize.asp?c=A100216_141924_moje-penize_abc

Jak to nazvat jinak než nestoudností??? Nebo by se našlo příhodnější slovo??

0 0
možnosti
F

fakta666

21. 8. 2010 11:44
Taky se nemohu rozhodnout,zda je lepší "poplatek" lazarů dar

přeběhlíka pseudozákonodárce DOKTORA...Pohanky nebo LÉKÁRNÍKA jednopoložky Cikrta, který sice lék neumíchá, ale vygulovat lazary zato umí  naprosto skvěle!!R^;-D

0 0
možnosti
F

fakta666

21. 8. 2010 11:50
Taky se nemohu rozhodnout,zda je lepší "poplatek" lazarů dar

poradíte mi někdo ? Nemohu se rozhodnout, obaúplatky , sorry - překlep - poplatky  jsou naprosto skvělé !R^;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1863x
V roce 2006 jsem absolvoval vysokou školu Bankovní institut. Dříve jsem se pohyboval v zázemí naší politiky - báječná zkušenost. Od roku 2005 se angažuji pro Národní radu osob se zdravotním postižením. Vlastním první kamenný obchod pro levoruké v ČR a provozuje několik webových stránek, z nichž nejznámější se zabývá bankovními poplatky v ČR - www.bankovnipoplatky.com.