Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

26. 9. 2011 1:25
Jedna facka nebo čtyři

Když se nad tím zamyslíme, je v tom obrovský rozdíl.  Jednu facku ve vzteku může dát každý. Jenže slušný člověk se tím mlasknutím vzpamatuje a přestane. Ale čtyri facky, to už je reakce psychopata, který si vybral slabší oběť a odreagovává si na ní svoje agresivní choutky.

1 0
možnosti
N

NTPT_PODRUHY_ZAKAZANY

25. 9. 2011 19:11
osobně jsem například pani učitelku hájil

s tím že je věcí osobní svobody jednotlivce s kým vleze nebo nevleze do postele.

0 0
možnosti
PP

Vohon

25. 9. 2011 18:44
Pane Nachere,

souhlasím s tím,co jste napsal,avšak dovolím si malou obsahovou korekturu. Cituji Vás:"...chybí nám vzory.Politici jimi už dávno nejsou...". Myslím,že tam nepatří slova "už dávno",protože naši politici vůbec nikdy žádnými vzory být nemohli a většina z nich o tom už podala důkazy.

0 0
možnosti
W

wrangler

25. 9. 2011 17:56
Karma!

R^R^R^!!

0 0
možnosti
VN

Villy

25. 9. 2011 16:40
Myslím,

že situace je v tomto článku jasně a pregnantně popsána. Teď jde jen o to, jestli se to dostane k očím (a uším) těch, kterých se to týká. A tady jsem skeptik. Obávám se, že se naši politici dostali mimo realitu a problematiku normálních lidí (programově neužívám slovo obyčejných) už, zdá se, nejsou schopni vnímat. A přitom vzory by byly, pouze je potřeba se podívat za horizont předešlých 40 let. Namátkou Kramář, Rašín. Engliš (i když samozřejmě ani oni nebyli svatí, přece jen to byli politici, ale do takového morálního marasmu, ve kterém se dnes nacházíme, dojít nenechali.)

0 0
možnosti
VN

popl.

25. 9. 2011 15:04
Přesně

přesný popis, naprostý souhlas. Spojení fackování v Praze a kibicování směr sever Čech je trefné. Otázkou nezodpovězenou jen zůstává, jak to změnit?

0 0
možnosti

TheBaron

25. 9. 2011 13:42
Karma

Podle mého je to jen důsledek prostého faktu - vrcholný politik má téměř absolutní pravomoci, ale také téměř nulovou zodpovědnost. Proto u něj dochází k tak výraznému oddělení mezi "já" a "ostatní" a zcela jinak chápe své mohu/musím/nesmím.

Naši politici by si občas měli uvědomit, že jsou pro nás stejnou placenou službou, jako paní uklízečka, která mi před chvílí vyssála koberec (a která svými schopnostmi navíc mnohé z politiků bez problémů předčí). Jenže to by se museli místo politikaření věnovat politice a své práci, za kterou jsou placeni.

2 0
možnosti
LV

Kordoba

25. 9. 2011 15:19
Re: Karma

Souhlasim, jenze kdo dal politikum tenhle pocit absolutni pravomoci? Prave my... svym nicnedelanim a tim, ze vsechno bezpravi tolerujeme :-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1863x
V roce 2006 jsem absolvoval vysokou školu Bankovní institut. Dříve jsem se pohyboval v zázemí naší politiky - báječná zkušenost. Od roku 2005 se angažuji pro Národní radu osob se zdravotním postižením. Vlastním první kamenný obchod pro levoruké v ČR a provozuje několik webových stránek, z nichž nejznámější se zabývá bankovními poplatky v ČR - www.bankovnipoplatky.com.