Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

A.L.

11. 3. 2010 9:54
Volební kampaň - co ještě přijde?

Ano, naprosto trefné! Kromě otázky právnosti, resp. protiprávnosti tohoto jednání ČSSD má kauza ještě jiný rozměr. Rozhodně nelze aktivitu opoziční strany (respektujme výsledky minulých voleb) na své předvolební kampani přirovnávat  k činnosti médií, neřkuli k turistickým fotkám památek při návštěvě Prahy! Turista si vyfocením orloje nemete cestičku k vládě v zemi na 4 roky! Focení a zveřejňování "těch, kteří si dovolili nesouhlasit", zkrátka nemá u "demokratické" politické strany co dělat. Bez ohledu na zjištění právníků. A argument, "když nechcete být foceni a zveřejňováni, tak tam nechoďte" (možná i "pokud nechcete být omezeni na svých právech, tak tam nechoďte"), je skutečně velmi hloupý. To bychom mohli do Lidového domu vkázat - když nechcete, aby na akce chodili lidé svobodně projevovat svůj názor, roztrhejte Listinu základních lidských práv a svobod, nebo akce dělejte pouze pro členy strany v  oplocené ohradě (vstup po předložení OP a legitimace, samozřejmě)...   Aleš R.

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

10. 3. 2010 15:09
Focení a zveřejňování

těchto fotografií bez souhlasu vyfocených je v rozporu se zákonem. Taktéž vytváření si takovýchto archivů. Jedinou vyjimku mají sdělovací prostředky.

čSSD žádnou vyjimku nemá. Tento zákon schválila také čSSD, tak by aspoň mohli vědět, co to vlastně schválili a co si teda mohou dovolit a co už ne.

Vše ostatní jsou jen přihlouplé žvásty.

0 0
možnosti
P

pesimista

10. 3. 2010 15:16
Re: Focení a zveřejňování

tak  mi zakaž, ty naivo, vyfoti Václavák v pravé poledne; a zakaž mi tu fotku zveřejnit ve zpavodaji Horní Dolní; to si mám zjistit ata všech vyfocených a získat jejich souhlas

0 0
možnosti
P

pesimista

10. 3. 2010 14:26
Autore, vy jste někde viděl, že se u nás někdo

nejprve zeptá,co se smí apak koná?. Nebuďte za naivu. Navíc, je někde někomu zakázáno fotit na Matějské pouit, na Václaváku nebo Staomáku či jinde pokud zde bude nějaké beřejné vystoupení? 

0 0
možnosti
S

statečný

10. 3. 2010 14:23
Další co je za vodou

Oni jsou už na vebu? a nebo přání předběhlo skutečnostRv vzniká akce modráků pošli foto ,můžete se přidat možná že budete na vebu na titulní stránce!!!!

0 0
možnosti
SSB

starší sestra Boha

10. 3. 2010 14:15
Co je nezákoného na tom fotit si vlastní

akce a pak je dávat na svůj web? Přijde mi to fakt zvláštní....Pokud se nekomu nelíbí že je na fotkách nemá na ty akce chodit!

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1863x
V roce 2006 jsem absolvoval vysokou školu Bankovní institut. Dříve jsem se pohyboval v zázemí naší politiky - báječná zkušenost. Od roku 2005 se angažuji pro Národní radu osob se zdravotním postižením. Vlastním první kamenný obchod pro levoruké v ČR a provozuje několik webových stránek, z nichž nejznámější se zabývá bankovními poplatky v ČR - www.bankovnipoplatky.com.