Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

kilokrok

23. 3. 2012 16:50
ČESKÁ HLOUPOST

nespočívá ve filosofii splácení dluhů. To ani náhodou! Česká filosofie je přečúrat toho druhého, což se považuje obecně za moc chytré! Pro hlupáka, který je neschopný jakékoliv odbornosti, je to široké pole působnosti. Fikce doručení a nemožnost obhájoby je voda na mlýn těmto lidem, kteří rázem stojí před těmi, co něco umí a můžou kdykoliv jejich snažení se vysmát a naplít jim do obličeje.

Myslet si, že naše odborníky nahradí dovoz z Číny a já nevím odkud ještě, je další choromyslnost našeho úspěšného shromážďovatele peněz. Vůbec nejlépe se podniká, kdy lidé musí platit podle zákona, Takové podnikání, vedle zlegalizování krádeží, se u nás chytlo!

Dnes již vnímáme negativní důsledky - krizi, které zatím nikdo neprojevil postavit se s obranným systémem. To proto, protože mají strach z toho co provedli a co by se stalo, když by se to provalilo mezi lidi. Tito lidé tlačí káru naší společnosti do propasti. Kára je již na samém okraji. Je na nás jestli se necháme do ní shodit!

0 0
možnosti

Maryša Šárecká

23. 3. 2012 12:49
Nesmysl

Faktura se může ztratit nebo "ztratit",  ale po datu splatnosti  vždy následuje zdvořilý telefonát, zda platba proběhla.

Jo aha, vy máte zrovna jednání a neberete telefony, pak máte telefon vybitý, pak vypnutý, pak se ztratí a ještě k tomu se dvakrát přestěhujete. To jsou ústrky.

0 0
možnosti
VN

popl.

23. 3. 2012 15:57
Re: Nesmysl

Aha, a to jste neslyšela, nečetla nebo nezažila ve svém okolí případ, že dlůžníkovi přijde korektně až exekuční předpis a předchozí komunikace jakousi záhadou chodí na špatné adresy? Vy buď pracujete pro O2 a nebo si to neumím vysvětlit, přečtěte si to ještě jednou a klídek - pan Nacher tam píše, co by se mohlo stát, ne, že se tak stalo a úplně správně upozorňuje na něco, co je celkem běžné, takže nechápu, o co vám jde...

3 0
možnosti
R

Roman37c

23. 3. 2012 12:26
Ale no tak.

Krásný rukopis Svobodných, nebo jejich příznivců. Patriote v Hradišti Šárka. Pokud se člověk odstěhuje, musí si pochopitelně změnu nahlásit na poště. Pak je to bez problémů.

1 0
možnosti
VN

popl.

23. 3. 2012 12:34
Re: Ale no tak.

Ale o to tu přece nejde, proboha. To snad není možný, tady je zase chytrejch.... Jde o to, že nahlásil změnu na O2 a oni se na to vybodli. Tečka. Jak to řešit jinak je jiná diskuse, která ovšem neřeší fakt, že na to operátoři a jim podobní dlabou a pak honí "dlužníky". Mimochodem jednou jsem si udělal dosílku a stejně mi pošta v několika případech nedorazila. Takže pošta není žádná spása, někdy naopak....

2 0
možnosti
OF

SniperCZE

23. 3. 2012 12:16
Preposilani na spatnem miste

Jenom takovej, mozna blbej, dotaz - PROC resite preposilani posty s majitelem budovy a ne s postou? Ja kdyz stehoval firmu z jedny strany prahy na druhou, proste jsem na puvodni poste vyplnil formular "preposilani posty" a posta se mi postarala o spravne doruceni. Nechal jsem to tak pul roku. Stoji to nejakou tu korunu, ale funguje to. Nehlede na to - jak muze spravce domu prevzit treba zasilku do vlastnich rukou?

1 0
možnosti
LS

liborsk

23. 3. 2012 13:16
Re: Preposilani na spatnem miste

Bohužel - nefunguje to. Je to má vlastní zkušenost, naše milá Česká pošta prostě na nějakou dosílku kašle, zhruba třetinu zásilek mi pošta doručovala na starou adresu, přestože jsem měl tuhle "službu" zaplacenou. Vivat ČP! Rv

0 0
možnosti
O

Osszever

23. 3. 2012 12:07
Hezký příběh ze života

To, že jako hovada se chovají především velké firmy, není nic nového. Ono ve výsledku je potom jedno, jestli šlo o omyl nebo o úmysl, když kolem vás krouží exekutorská pijavice.

0 0
možnosti
PV

VerneP

23. 3. 2012 12:04
ano, ...

... zijeme v pravnim prostredi, kde za chyby plati jenom nekteri. A nekdy jsme donuceni zaplatit i za chyby druhych.

1 0
možnosti
PZ

PeTaX

23. 3. 2012 12:19
Re: ano, ...

Jinými slovy: nežijeme v právním prostředí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1863x
V roce 2006 jsem absolvoval vysokou školu Bankovní institut. Dříve jsem se pohyboval v zázemí naší politiky - báječná zkušenost. Od roku 2005 se angažuji pro Národní radu osob se zdravotním postižením. Vlastním první kamenný obchod pro levoruké v ČR a provozuje několik webových stránek, z nichž nejznámější se zabývá bankovními poplatky v ČR - www.bankovnipoplatky.com.